perjantai 14. marraskuuta 2014

Kuvia kodistamme

Nyt se alkoi, tänään on ensimmäinen päivä mammalomastani!! Jei, kyllä nyt tuntuu kivalta. :) Pelkäsin, että heti tänään alkaa jotkut kauheat liitoskivut ihan vain sen takia, että loma alkoi. Onneksi ei niin kuitenkaan käynyt, olo on edelleen hyvä. Hyvin jaksaa puuhailla. Lähden huomenna Tampereella käymässä käsityömessuilla, loppuajasta ei varmaan enää tule lähdettyä noin kauas. Tai no varmasti Tampereellakin on hyvät sairaalat. :D

Satuin löytämään latauspiuhan tuohon kameraani eilen ja sain otettua muutaman kuvan tästä asunnosta. Olohuoneesta puuttuu edelleen kalusteita, jotka on vielä siis Ikeassa. Yritetään päättää, että millainen kokoelma rakennetaan siitä Bestå -sarjasta. Tuo miehen työhuone muutti tänne olohuoneeseen yläkerrasta, kun pikkuiselle pitää olla oma huone tietty. :) Sitä työtilaa ollaan tässä pähkäilty, olisi mukava saada minullekin joku toimistotila tuohon. Lisäksi tilattaisiin uusi tv-taso siitä samasta bestå -sarjasta. Ehkä on parasta vain mennä paikan päälle Ikeaan suunnittelemaan? Mies on parempi hahmottamaan suunnitelmia paperilta, minun pitäisi fyysisesti nähdä tuotteet. Pelkästään niitä kaapin oviakin on niin mahdoton määrä, että haluaisin tehdä oikeasti vertailua niiden välillä näkemällä ne.

Tässä kuitenkin nyt muutama kuva meidän uudistetusta kodista. :)

Taulu on vanha, se sopii tuohon samaan paikkaan niin hyvin. Valkoinen sivupöytä on uusi, Ikeasta. Nojatuoli on myös uusi, teetettiin Askon sohvaan sopivaksi. Eli on on ihan samaa kangasta kuin tuo jo aiemmin hankittu sohva tuossa vierellä. Valaisin on Pentikin ja ollut jo aiemmin, torkkuhuopa on Pentikin ja uusi. :) Tapetti seinässä on uusi, hillitty tuollainen harmaavalko raitainen. Tykätään tuosta tosi paljon, sopii tämän talon tyyliin hyvin.


Hankittiin tuollainen isompikin pyöreä pöytä Ikeasta, se on tässä olohuoneessa telkkarin ja sohvan välissä. Tuo isompi lyhty on Pentikin, ostin sen ihan tuossa viime viikolla. Nuo tuikkukipot oli meidän häissä meidän omassa pöydässä tunnelmaa tuomassa. Olikohan nuo Ratian suunnittelemat?
Pöydän alla oleva matto on Vallilan ja se ostettiin viime viikolla. Sori näin rajattu kuva, lattialla pyörii vielä joitakin remppajuttuja, niin ei voi oikein tarkkoja kuvia vielä ottaa. :D


Keittiössä majailee nykyään tälläinen matto, ostettiin se jo ennen remppaa. Ihastuttiin tähän miehen kanssa molemmat, vaikka tähdet sisustuksessa onkin out Hanna Sumarin mukaan. :D


Keittiön tapetista oli taas pakko ottaa kuvaa, vaikka se tuossa edellisessä postauksessa jo vilahtikin. Tuo on vain niin ihana tapetti ainakin omasta mielestä. Verhot vielä puuttuu ikkunasta, kun keittiössä pitää maalata vielä pari kohtaa. En ole muuten vielä yhtään laittanut joulua tänne meille, on niin paljon muutakin tässä vielä. Tuleekohan kiire? Toivottavasti pikkuinen malttaa pysyä masussa vielä, ainakaan mitään kipeitä supistuksia ei ole tullut kertaakaan. Niitä ihan kivuttomia, eli vatsan kovettumisia tulee päivässä muutaman kerran.

Kovin harmaasävytteinen on tämä meidän koti nykyään, siihen ei varmaan kyllästy niin helposti. Kyseessä on kuitenkin jotenkin niin rauhoittava ja tyylikäs sävy, ei ainakaan hyppää silmille. Yläkerrassahan meillä on sitten tuota beigeä. Ajattelin muuten hommata pikkuisen huoneseen Ikean Ektorpin nojatuolin imetystä varten. Makuhuoneeseen se ei mahdu, pinnis on tietty siellä tämän alun mutta kai sitä imettämään voi siirtyä sitten viereiseen huoneeseen? Ei ole vielä käytännön kokemusta yhtään näistä asioista. :) Tai voihan olla, että maitoa ei nousekaan ja saa aloittaa pulloshown. Näistä kun ei ikinä tiedä. Noh, mutta pohdintaa enemmän vauvajutuista sitten ensi viikon postauksissa.

Olen vienyt tavaraa myyntiin Vaasan Suvikirppikselle, paikka on 134. Sisustusjuttuja on ainakin ja muutama vaatekin. Vien lisää koko ajan, täytyykin tästä lähteä hinnoittelemaan uutta erää. :)

13 kommenttia:

 1. Aina kovin utelias, et miltä toisten kotona näyttää :D Ja ei yhtään liian tummia kuvia, tunnelmallisia! :) Ja onnea mammalomasta! :)

  VastaaPoista
 2. Meillä on samaa Ikean hyllysarjaa ja suunnitelman sai tehtyä ikean nettisivuilla sellaisella suunnitteluohjelmalla. Ja sen kun tulosti, niin sai selville käytävät ja hyllyt mistä tavaran sai hakea. Ehdottomasti suosittelen tekemään suunnitelman kotona ja tulostamaan sen - säästätte aikaa ja voitte samalla mittailla kotona että hyllyt sopii varmasti sinne minne pitääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut tuo suunnitteluohjelma ahkerassa käytössä mutta mennään varmaan siltikin paikan päälle tuumaamaan. Siellä osastollahan saa suunnitella kanssa sillä ohjelmalla. :)

   Poista
 3. Meillä on aika paljon Ikean bestå-sarjan kaappeja.Saa hyvin kasattua päällekkäin ja lisäosia saa aina. :) Kotitoimistossa mun mielestä käytännöllisiä,oli itsellä myös siinä käytössä. :)
  Itse miettisin ns.imetystuolia tuleeko sitä käytettyä vai onko imetystyynyn kanssa vaikka sohvalla.Leppoisaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Imetystyyny on jo hankittuna mutta yläkerrassa ei oikein ole paikkaa missä imettää, kun sängyn päällä istuessa väsyy selkä. Alakerrassa on sohva mutta pakko yläkerrassakin on olla paikka, jossa imettää. :)

   Poista
 4. Teillä on kaunis koti:) Oletteko jo hankkineet vaunut? Minkälaiset?

  VastaaPoista
 5. Kiitos. :) Ensi viikolla teen postausta vauvajutuista. :)

  VastaaPoista
 6. Hyvälle näyttää :) Meillä on kotona n. kuukauden ikäinen tyttövauva ja alkuun ajattelin, että ostan Ektorpin ja imetän aina siinä. Onneksi en ostanut, nimittäin päivällä imetän sohvalla, keittiön penkillä, lattia ja milloin missäkin. Öisin vauva nukkuu meidän vieressä, koska havahdun heti vauvan yninään, joka tarkoittaa ruoka-aikaa ja öisin imetän sitten sängyssä. Ekana yönä, kun oltiin tultu sairaalasta, menin sohvalle imettämään, että mies saa nukkua rauhassa, mutta se jäi tosiaan vaan siihen yhteen yöhön. Tsemppiä loppuraskauteen! :)

  VastaaPoista