torstai 16. lokakuuta 2014

Löytöjä

Vaikka en päässytkään livenä Stockan Hullareille, niin onneksi heillä on nykyään myös netissä samat tarjoukset. Tosin, meikkijutut eivät olleet suurimmaksi osaksi ostettavissa netin kautta. Varmaankin siksi, että niitä myydään myös Stockmann Beautyssä. Minä en päässyt edes tuonne Beautyyn asti, koska olen sairaslomalla. Kävin tänään viimeksi lääkärissä ja tuli taas viikko lisää sairaslomaa, ihan mahdoton tauti tämä keuhkokuume näin niin kuin kestoltaan ja tietty muutenkin.

Pörräsin tosiaan Hullareiden aikaa tuolla sivuilla ja pari juttua tuli tilattua. Tilasin muuten ekaa kertaa ja ihan hyvin toimi Stockan palvelu toimituksen suhteen. Tykkään paljon Stockan sisustuspuolen jutuista, varsinkin Casa miellyttää omaa silmää. Sitähän ei muualtakaan saakaan.

Tilasin pari tuollaista aika isoa hurrikaani lyhtyä, tykkään. Nämä pääsee alakerran olohuoneeseen, kun remppa on valmis. :)



Lisäksi tilasin Nomess Copenhagen -sarjan muovisen boxin. Minullahan on tuollainen jo ennestään, säilytän siinä kynsilakkoja. Nyt tilasin toisen meikkejä varten. :)




Löysittekö te mitään Hullareilta? :)

3 kommenttia:

  1. Aivan ihanat nuo lyhdyt, miellyttävät minunkin silmääni! Niissä kelpaa kynttilöitä poltella pimeinä syysiltoina! -E

    VastaaPoista
  2. Aaverahkaa ja haamumunkkeja! :D
    -B-

    VastaaPoista
  3. Kartellin lamppu, audio tivolin radio ja marimekon tunika. Itselleni synttärilahja :D

    VastaaPoista