lauantai 11. lokakuuta 2014

Decisions

Meillä meni uusiksi keittiön tapettivalinta. Ostettiin jo muutama viikko sitten Tampereen Bauhausin reissulta nätti tapetti mutta nyt sitten huomattiin, että ei se sovi yhteen uuden laattalattian kanssa. Onneksi tapettia menee tosi vähän tuohon keittiöön, joten tappiot eivät ole niin suuret. Pitää laittaa myyntiin nuo tapetit, ehkä joku haluaa ne ostaa. :)
Minä kun olen sairaslomalla vielä, niin en pääse mihinkään kauppaan katselemaan tapetteja. Tehtiin niin, että katselin netistä sopivia uusia vaihtoehtoja ja mies kävi hakemassa mallit K-raudasta. Minä olen löytänyt uuden suosikkini näistä alla olevista jo, miesken sen jo varovaisesti hyväksyi.

Kuka arvaa mikä tapetti miellyttää minua näistä eniten? :) Meille tulee aika tumman harmaa laattalattia, jos se yhtään helpottaa valintaa. :)


Aika selvä teema tuossa kyllä on, eikä varmasti saa oikein hyvää kuvaa kun näin monta mallia yhdellä seinällä mutta joku voi yrittää arvata? :)

Tuo tila tosissaan on noin pieni, mihin tuo valittu tapetti sitten tulee. Plus tuossa on vielä sitten seinä, jossa yksi ikkuna.

Esimieheni kävi tänään katsomassa minua täällä kotona, meinasi että en saa tulla vielä ensi viikolla töihin. Taisin olla niin karmea ilmestys. :) Maanantaina taidan mennä ihan vapaaehtoisesti mittauttamaan crp:n. Aika jännä, että minulle ei määrätty mitään jälkitarkastusta..eikö se olisi ollut aika paikaillaan jo raskaudenkin takia?
Tänään jaksoin tiskata sentäs, se on jo saavutus. Meillä on tuo keittiö niin vaiheessa vielä, että astianpesukone on ihan jossain muualla kuin keittiössä. En muistanutkaan, että kuinka ärsyttävää on pestä käsin kaikki astiat!

13 kommenttia:

 1. Se on kyllä tuo tapetti missä on koivut!......? ��
  -B-

  VastaaPoista
 2. Ensin, kun katsoin pienempänä tuota kuvaa, luulin noiden oikealla olevan kahden tapetin perusteella, että olit teipannut jotain kirjeitä seinään �� -B-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjeiltä ne näyttääkin. Mies tykkää tuosta ylimmäisestä kirjeestä mutta omasta mielestä se on aika pliisu. Tuo tapetti missä on koivut, miellyttää omaa silmääni eniten. Siis tuo kokonaiset harmaat koivut, se on niin seesteinen jotenkin. Se varmaan tullaan laittamaan mutta ihan lopullinen siunaus vielä puuttuu. :D

   Poista
 3. Veikkaan vasemman reunan keskimmäistä tapettia! :)

  Ota sitte oikeesti tosi rauhallisesti vielä pitkän aikaa!!! Keuhkokuume kun ei oo mikää iisi tauti ja että vältyt jälkitaudeilta. Itse sairastin keuhkokuumeen viitisen vuotta sitten, eikä silloinkaan mitää jälkitarkastusta tai seurantaa. Jotenkin kumma juttu kyllä, että tuntuu olevan yleinen käytäntö. Sama juttu kerran kun oli sappi- ja ilmeisesti haimatulehdus päällä, eikä mitään seurantaa viikon sairaalassa olon jälkeen ja siinä kävi niin ikävästi mulle, että sappeen tuli krooninen tulehdus..Itte pitää näemmä nykyään huolehtia tuollaiset asiat, että mene ihmeessä vaan otattaan crp. :)

  Vaikka nyt onkin ollut vähän ikävempiä käänteitä sinulla tuon sairastumisen takia, mutta on ihana seurata sun raskauden etenemistä. Odottelen aina innolla uusia postauksia! :)

  KR

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä järki laittaa ottamaan rauhallisesti. Kävin tänään TK:ssa otattamassa crp:n, onneksi se oli nyt vain enää 8. Paranaminen on siis hyvässä vauhdissa, oli kyllä voimat aika loppu kun oli pakko käydä ruokaa ostamassa samalla reissulla. Vauva masussa tuntuu voivan hyvin, tänään ainakin vetänyt semmosta rallia, että masu vain liikkuu joka suuntaan. Olisiko siellä kääntyminen menossa, viimeksi oli perätarjonnassa..

   Poista
  2. Onpa kiva kuulla, että serppi noin alhaalla! :)

   Voi että, varmaan jännää seurailla vauvan kehitystä. :) Mukavia päiviä! :)

   KR

   Poista
 4. Itse valitsisin noista oikeanpuoleisen ylinmäisen. Mun makuun noi tummat liian tummia. ja itse en haluais niin selkeää koivun runkoa. Mut tulisko teille tuo alempi versio? Lepäile ny rauhassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nuo toiset on aika tummia, vaalea harmaa mielestäni juuri sopiva. :) Minä tykkään selkeydestä, siksi tuohon varmaan ihastuinkin. Toisaalta, ei tuo vaalea harmaa koivuoksa tapettikaan ruma ole, sitäkin voisi ehkä vielä harkita! :)

   Poista
 5. Kaksi keuhkokuumetta sairastaneena mulla oli kuukauden päästä aika röntgeniin. Sen jälkeen olenkin välttänyt yskiviä ihmisiä kuin ruttoa �� toipuminen ottaa aikansa ja hae vaan saikkua niin kauan kunnes olet ihan kunnossa. Ton taudin kanssa ei ole leikkimistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä koskaan ollut näin kipeä, yleensä kärsinyt vuoden aikana 1 flunssan ja muuten saanut olla terve. Harmittaa tälläinen sairastelu mutta ei voi mittään. :(

   Poista
 6. ihania tapettimalleja! vasemmalta alin tai keskellä keskimmäinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On nuo kyllä kivoja malleja, suosikkini on tuo harmaa koivutapetti. :)

   Poista
 7. Great minds think alike... ��
  -B-

  VastaaPoista