perjantai 31. lokakuuta 2014

Kuulumisia

Tulin kirjoittelemaan pikamoit, kun minusta ei ole taas kuulunut viikkoon. :(
Töissä olen ollut jo viikon sairasloman loppumisen jälkeen, lisäksi remppa on valmistunut, sitten myös taloyhtiön asiat ovat pitäneet kiireisenä. Minulle on myös nyt tulleet tutuksi paljon raskaana olevien keskuudessa mainitut liitoskivut. Kävely on paineen tuntumisen ja vihlonnan takia vaikeaa, varsinkin kun toimistossa istun sen 8h/päivä Silloin kivut tuntuvat pahimmalta, kun pitää lähteä liikkeelle. Soitin jo neuvolaankin, kun kävely otti niin kipeää tuonne alavatsaan. Mutta ihan normaalia tämä kuulemma on näillä raskausviikoilla, huomenna on siis rv 33+0. Hui, ei ole enää pitkä aika!!

Remppa on nyt oikeastaan valmis, ainakin lattiapintojen osalta ja suurimmaksi osaksi myös seinien. Vielä pikkuisen pitää eteisen valkoista lasikuitutapettia maalata, koska se on niin kulunut tässä 14 vuoden aikana. Ollaan tosi tyytyväisiä meidän materiaalien valintoihin, tuli niin meidän näköinen. Ihana tunne istua oikealla sohvalla olohuonessa ja katsoa telkkaria!! Tässä on kuitenkin takana useampi viikko remppaa, lähtien ihan siitä kun keittiössä oli vain betonilattia ja irti revityt tapetit.
Pari listaa pitää vielä laittaa kiinni ja keittiössä on pientä tekemistä mutta suurimmaksi osaksi nyt helpottaa nuo touhut. Saan alkaa hakemaan sisustusjuttuja varastosta pois, ihanaa!!

Kuvia en ole vielä ottanut blogia varten mutta eiköhän niidenkin aika ole pian. :)

Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

 En ole oikein ehtinyt vastailemaan kommentteihin. Olen huomannut, että blogiini on näköjään eksynyt muutama "ei niin hyviä käytöstapoja omaavia" -lukijoita. Olinhan saanut oman keskusteluketjunkin tuonne johonkin portaaliin, kävin sen lukaisemassa läpi. Tuollaiset keskustelut eivät esimerkiksi pahoita mieltäni, koska tiedän miten asiat oikeasti ovat ja vain läheisteni mielipiteet merkitsevät tässä elämässä oikeasti. :)

8 kommenttia:

 1. Ikävää jos ihmisillä ei ole muuta miettimistä kuin muiden ihmisten paino.

  Taylor Swiftin sanat tulee mieleen:
  "And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
  Baby, I'm just gonna shake, shake, shake, shake, shake
  I shake it off, I shake it off"

  Shake it off sinäkin. Olet upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kuulin tuon biisin ihan tässä vähän aikaa sitten aamulla. :) Kiitos Anne B. :)

   Poista
 2. Nimen omaan, samaa mieltä Anne B:n kanssa. Se on helppoa anonyymisti esittää kovinki "päteviä" mielipiteitä toisista. Toivon todella, että et pahoita mieltäsi tuntemattomien ihmisten mielipiteistä! (Mulle kyllä tuli sun puolesta paha mieli... :( )
  Nauti ihana Satu elämästäsi ja tulevasta pienokaisesta täysillä!

  Lämpöisin ajatuksin KR

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos KR kauniista sanoistasi. Ei kannata miettiä tuollaisia kommentteja, tärkeintä on tietää itse missä mennään. :) Pieni on potkinut masussa kovasti tänään, taitaa olla omat mielipiteet ilkeille kommentoijille. :D

   Poista
 3. Tsemppiä sulle kun jaksat kirjoittaa mauttomista kommenteista huolimatta! Olen itse monesti haaveillut omasta blogista, mutta nähnyt monien muiden kohdalla kuinka inhottavaa kommenttia siellä voi saada osakseen ja haukkumisen aihetta saadaan vaikka pikkurillin päästä ja sitä ruoditaan jossain vauvapalstoilla.., no thanks. Olet niin säteilevä raskautesi kanssa ja aina yhtä tyylikäs :) Kaikkea hyvää syksyyn ja loppu odotukselle. *T*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin kanssa taannoin lopettaa bloggaamisen jo muutaman kuukauden jälkeen, koska rupesi kanssa olemaan niitä vauvasivujen ihan törkeitä kommentteja. Myös blogiini sain yhden tosi törkeän kommentin. Kirjoitin tuosta aiheesta sillon yhden blogitekstinkin, koska harmitti niin yleisesti tämä asia, että montaa seuraamaani blogia ruoditaan netissä törkeästi. Ei ollut huono mieli vain itseni takia vaan kaikkien ilkeyksiä osakseen saaneiden bloggareiden takia. Hienoa Satu, että osaat olla miettimättä niitä typeryyksiä. Minä uskon kyllä aina siihen, että pahat saa palkkansa jossain vaiheessa

   Poista
 4. Onneksi sinulla on itsetunto kohdallaan. Mitä noihin "läskikommentteihin" tulee, niin niiden laukojille vois vaikka kommentoida näin: Läskit voi aina laihduttaa, mutta mitä tolle sun luonteelle vois tehdä?!"

  Onnea loppuraskauteen! Jatkan kuulumisten lukemista.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille tsemppaavista viesteistä. Niitä on ihana saada!! :)

  VastaaPoista