maanantai 29. heinäkuuta 2013

Muse&Hki

Heissulivei!

Olipa oikeastaan erilainen keikka Muselta lauantaina. Tuo oli nyt varmaan 10 Musen keikka, jossa olen ollut. Barcelonan keikka on jäänyt huonoimpana mieleen, koska siellä sai ihan vapaasti tupakoida katsomossa. Oli tosi kiva nauttia savusta ja yrittää katsoa keikkaa. Parhain keikka taisi olla Lontoossa Wembleyn areenalla, se on niin hurjan kokoinen että ei voi kuin vain ihmetellä. Viime lauantain keikka oli tosi näyttävä, oli pyrotekniikkaa, puhuva robotti, lavalla juoksenteli pari näyttelijää ja oli joukossa lentelevä hehkulamppukin.:)
Tykkään tosi paljon kun Musen Chris pääsee myös laulamaan itse tekemänsä biisin, se musatyyli on omaani. Muistuttaa jonkin verran Deftonesia. Tosin Chrisin ääni on aika monotoninen verrattuna Matthewn ääneen, mutta se ääni onkin sitten jo niin uskomaton että huh.

Lauantaina lähdettiin aamulla junalla puksuttelemaan kohti Helsinkiä. Riennettiin hotelliin saapumisen jälkeen syömään Hard Rock Cafeseen. Niin joo, menee muuten hotelli nyt vaihtoon. Ollaan yövytty kluuvikadun GLOssa tähän mennessä mutta nyt siellä on aamupalasysteemit muuttunut ihan täysin. Ennen aamupala sijaitsi 2. kerroksessa, joka toimi siis ravintolana muuten. Nyt aamupala on 1. kerroksessa ahtaissa tiloissa, croisantteja ei saa enää ollenkaan ja pekonikin oli hävinnyt tarjottavien joukosta. Jos hotellista maksaa kohtuullisen paljon, niin silloin aamupala täytyy olla kohdillaan. Seuraavaksi suunnataan varmaan Klau.K hotellia testaamaan. Harkitsen vakavasti tekeväni soittokierroksen hotelleihin selvittääkseni aamupalan runsauden. :D Seuraava reissu Helsinkin on elokuussa The Blankon levyjulkkarit. :)

Mutta siis syömään tosiaan mentiin, jälkkärin koko pääsi yllättämään tämänkin pienen possun. En jaksanut syödä kaikkia, ei vain pystynyt.


Ruoan jälkeen suunnattiin Kamppiin Vero Modaan ja Junarosen osastolle. Oli siellä jonkin verran vaatetta mutta kaikki oli mustaa tai harmaata. En viitsinyt ottaa kuvaa, koska siinä osastolla oli aika paljon ihmisiä. Vaatteet oli ihan hyvin leikattu, varsinkin tunikat. Mutta 60€ tunikasta on aika paljon, joten sinne jäi rekkiin odottamaan seuraavaa ostajaa. Housuista oli aika hyvin koot loppu, joten en niitä päässyt kokeilemaan. Yhden trikooneuleen ostin sitten ja tältä se näytti päällä.


Kävin Iberon liikkeessä, jossa oli kivasti kaikki -60%. Ostin sieltä nämä korvikset, love them!


Ei paljon ehditty olemaan kaupungilla, kun suunnattiin jo hotellille ja sieltä sitten Olympastadionille.


Robotti tuli viihdyttämään yleisöä, oli se lavallakin myöhemmin. :)

Sellaisia keikkakuvia, oliko kukaan muu tuolla? :)

Pitää muuten toivoa, että Junarose saataisiin kaikkiin Vero Modan liikkeisiin ympäri Suomea. Mitä mieltä te olette Junarosesta? :)

13 kommenttia:

 1. Mutta Musen pojat yöpyy Glossa ;D Tai sen edestä mä ne ainakin viimeksi sattumalta bongasin.

  Junarose kuulostaa pettymykseltä odotuksiin nähden, höh. Ideapark ois lähin mihin sitä viitsis lähteä katsastamaan, mutta sinne tuskin tulee muuten käyntiä nyt. Tai siis onhan täällä Stockmann myös, mutta jo itse Vero Modan osasto on tungettu sinne niin ahtaasti että hikoiluttaa ajatuskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ni tiedätkös, minulle tuli mieleen että mitäs jos Musen pojat yöpyy tässä hotellissa myös. Nähtiin meinaa kiertuehenkilökuntaan kuuluvia tyyppejä kyllä mut ajateltiin, että kyllä Matthew ja kumppanit yöpyy Kämpissä. Voi hitsit, olisi pitänyt jäädä päivystämään ovia alakertaan, jos olis tuon tiennyt. :D Toivotaan, että Junarosen mallisto saisi piristystä, leikkaukset ja muodot oli kivoja.. mutta hinta.:(

   Poista
 2. Tosi hyviä kuvia olet saanut otettua. Konsertti oli tosi hyvä ja tälläkin hetkellä Muse soi ja muistot konsertista mielessä. Tosta hehkulamppukuvasta voi bongata mut katsomosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että siellä on ollut muitakin. :) Ymmärsitkö sinä sen businessnaisen bensanjuontia, mikä se ajatus siinä oli?

   Poista
 3. Koitin katsella tänään IdeaParkin VeroModassa mutta ainakaan vielä siellä ei ollut Junarosea tarjolla. Eikä myöskään Turun Stockalla ollut vielä :( Kovasti odotan että pääsis vähän hipelöimään ja sovittelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pakko jatkaa vielä, että tuntuu että koko Junarose on vähän salamyhkäistä. Mitään kunnon tiedotetta en ole onnistunut netistä löytämään, en myöskään virallista tietoa myyntipaikoista yms. En nimittäin laske blogeja faktatiedoksi vaikka totta olisikin. Tarvitaan vain maahantuojan tai Vero Modan tms, virallinen ilmoitus asiasta.

   Poista
  2. Samaa mieltä olen, outoa "tiedottamista". He näköjään uskovat ainoastaan blogien voimaan. :D

   Poista
  3. Zalandon sivuilta katselin noita vaatteita, ovat todella huonosti kuvattuna siellä mm, tuo paita joka sinulla näyttää tosi hyvältä, on zalandon sivulla todella "rätin" näköinen
   Ja tämän http://www.zalando.fi/junarose-twelve-pitkaehihainen-paita-sininen-jr421d007-503.html paidan olisi voinut jättää kuvaamatta tuon hoikan mallin päällä. Ei oikeasti houkuttele ostamaan kun vaate vaan roikkuu mallin päällä.
   Ihan kun ei kiinostaisi "läskien" vaatteita markkinoida tai esitellä :(

   Poista
 4. Mä oon kans miettinyt vakavasti tuota et hotelliin soitto aamupalasta. :) On ne niin vaihtelevia, jossakin on nii perussettiä, tietysti sekin on hyvä, mut jossain on sit kaikkea... Onkohan kaikissa Glo-hotelleissa karsittu aamiaista, melkeinpä ku on paras aamiainen mitä oon hotellissa saanut...
  Itse en oo vielä Junarose mallistoa päässy hiplaamaan, mut zalandolta katoin, mut tosi pettymys, värittömiä ja kalliita!
  *KataMaria*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka ihanaa, että olet miettinyt samaa asiaa. Olin ihan varma, että joku tulee huutamaan, että mitä tuollaisia asioita mietit, että maailmassa on tärkeämpiäkin asioita. :D Ootko ollut Klaus K.:ssa koskaan yötä? Tai Havenissa? :)

   Poista
  2. En oo kyllä niissä ollut, Hesan hotellit on vielä jääny vain Katajannokkaan ja Glossa oon ollut Espoon puolella. Mut itse ainakin nii paljon odotan siltä aamiaiselta! Ku aamulla hyvin tankkaa, saa melkein päivän mennä sen voimalla...
   *KataMaria*

   Poista
 5. Sinulle on haaste http://fiinantaika.blogspot.fi/2013/07/lempipaikka.html

  VastaaPoista