perjantai 22. maaliskuuta 2013

The Road

Moiii!

Mitäs teille kuuluu? Minusta ei ole kuulunut hetkeen mitään, eikä ole mitään erityistä syytä. En ole ollut kipeä tms. mutta jotenkin vain en ole tullut kirjoittaneeksi mistään. Enkä ole ostellutkaan mitään muuta kuin ruokaa. Täytyy se Lontoo pitää mielessä, ensi viikolla se jo koittaa. Tekisi mieli muuten mennä samalla käymään Manchesterissä, voisin mennä stalkkaamaan Hurtsin poikia sinne. Sain meinaa äidiltäni myöhäisen ystävänpäivälahjan, oli mennyt ostamaan minullekin uusimman Hurtsin albumin Exile. Se on niin m a h t a v a. Minuun uppoaa niin täysillä tyylikäs, melankolinen ja mahtipontinen pop/rock. Olin Hurtsin keikalla vuonna 2011 ja se oli kyllä paras keikka koskaan, se koko show oli niin tyylikäs mutta kuitenkin jotenkin voimakas ja väkevä. Hurts tulee Suomeen kesällä mutta festarit ei oikein kiinnosta mutta tämä fanitus voi kyllä kääntyä vielä siihen, että minutkin nähdään siellä festareilla hillumassa. The Road on tuon albumin ehdoton suosikkini ja tuo video..ah.Olin tänään kenkiä katsomassa Lontoota varten mutta en löytänyt mitään kivoja ballerinoja. Vagabondin yhdet ballerinat himottaisi mutta alkavat varmasti hinkkaamaan jostakin. Gaborilla on tosi hyviä ballerinoja mutta K-kengästä ei sellaisia löytynyt ollenkaan. Nämä Vagabondit kiinnostaisi mutta jotenkin olin kuvitellut että olisivat pehmeämmät jalkaan. K-kengässä kyllä oli hyvä tarjous, kaikki normaalihintaiset kengät -20%.


Kuva täältä.

 On muuten aika pelottavaa, että kuinka meillä äidin kanssa menee ajatukset yksiin. Kun olin siellä kenkäkaupassa, niin näin yhdet Tamariksen kengät, jotka olivat niin hänen tyyliset. Soitin sitten myöhemmin äidilleni ja kerroin kengistä. Hän oli juuri ostanut samat kengät toisesta kenkäkaupasta, how weird is that?

 Olen tässä hääjuttuja käynyt läpi ja kysyin neuvoa yhdeltä briteissä asuvalta bloggaajalta, jos hän tietäisi hyviä häätarvikekauppoja ja tiesihän hän. Tänne kauppaan mennään käymässä, ihanan edullista ja monipuolista. :D Toivottavasti matkalaukkuun mahtuu kaikki ostokset tai sitten en löydäkään mitään, tietty niinkin voin käydä.

Nyt alan katselemaan Emmerdalea. Menen huomennakin töihin, teen yhden päivän sisään, kun olen siellä Lontoossa. Niin siitä piti sanoa, että työkseen bloggaavat eivät myöskään joudu tekemään "päiviä sisään". :D


11 kommenttia:

 1. Itse suosin Wondersin ballerinoja ja nyt ostin juuri saman merkin nilkkuritkin. Ballerinoissa on ihanan pehemeä kumipohja, joilla on mukava lampsia kaupunkilomilla. Viime juhannuksena 10 tuntia päivässä Berliinissä ei tehnyt edes tiukkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko niitä missään myymälässä, että ei tarvitsisi tilata sokkona. :)

   Poista
  2. Helsingissä/ PK-seudulla löytyy Stockalta ja Ziosta. Käy Stockan verkkokaupassa tai Zion webbisivuilla katsastamassa.

   Poista
 2. Siis missä tuo hääkauppa on Lontoossa kun en löytänyt yhteystietoja?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä osoite: 80 Tottenham Court Road, Fitzrovia, London W1T 4TE

   :)

   Poista
  2. Kiitos paljon!!! Itsekin olen pääsiäisenä menossa Lontooseen ja häätkin tulossa niin pitääpä käydä katsomassa tuo kauppa :) mahtaakohan vaan olla normisti auki vkloppuisin....

   Poista
  3. Tuossa kun katsoin google mapsilla niin luki , että tämä paikka suljettu tai muuttanut? Olihan tämä kuitenkin goodge streetin metron lähellä?

   Poista
  4. Voi rähmä, katsoin nyt vasta itsekin. Se bloggari oli käynyt tuolla myymälässä itse mutta on varmaan sen jälkeen muuttanut. Laitan kyllä kyselyä heille suoraan sinne firmaan. Tyhmää jos on nykyään vain verkossa, olisi niin mahtavaa päästä hypistelemään kaikkia niitä tarvikkeita. :)

   Poista
  5. mä laitoin heille viestiä ja ovat sulkeneet kauppansa jo 2010.. eli enää vain verkossa.. yhyyy...

   Poista
 3. Gaborin ballerinoissa on leveempi lesti, eli siks ne tuntuu varmaan mukavammilta heti äkkiseltään :) Pidempään käytössä itellä Gaborit alkaa hankaamaan mut Vagabondit sen sijaan pehmenee 2-3 käyttökerran jälkeen täydellisiks. Suosittelen niitä Vagabondeja sovitteleen uudelleen sillä ajatuksella, että kun ne siitä pehmenee... ja sit tsippailemaan niillä kotona pari - kolme iltaa ennen reissua :)

  t. kenkämyyjä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon myynyt kenkiä aiemmin mutta meillä ei ollut Gaboria eikä Vagabondia myynnissä ollenkaan. :D Ok, Vagabond kuulostaa hyvältä, jos se pehmenee käytössä. Kiitos vinkistä! :)

   Poista