keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kirppistelyä

Huh kun on niin kiirettä, että ei meinaa ehtiä tänne blogin puolelle ollenkaan. Salille haluaisin keritä mutta kun ei vain ehdi. Tänäänkin meni töissä normaalia pidempään, joten sali jää vain haaveeksi. Kirppikselle olen vienyt osan tavaroista mutta siellä ei ole vielä mitään omia vaatteitani, koska äidin myymät vaatteet ovat vallanneet koko myyntipaikan. Jos kiinnostaa 38 koon todella tyylikkäät ja hyväkuntoiset vaatteet, niin hop Vaasan Suvikirppikselle myyntipaikalle numero 54. :)

Helsingin reissulta en ottanut yhtäkään kuvaa, hyi minua! Jostain syystä en vain ottanut kameraani laukusta missään vaiheessa. Oli kuitenkin ihana reissu, koska Glo hotelli ei koskaan petä, lisäksi sai nauttia Grande Grillin mahtavasta ruoasta ja illalla mentiin lumimyrskyn läpi vielä leffaan katsomaan ihanaa Jason Stathamia. Tai siis itse sitä leffaa me mentiin tietty mutta minä menin ihan mielelläni katselemaan Jasonia, leffa oli kyllä hyvä..niin sen leffan nimi oli Parker. :) Ostoksia tein vain Stockmannilta, Davidin uusi treenipaita lähti matkaan. Edelleen Lontoon matka tähtäimessä, eli ostelen tietoisesti vähän vaatteita yms.

Nyt täytyy mennä tekemään kotitöitä ja pian aion kaatua sänkyyn. Ainiin, oli muuten hauska juttu tuossa viime viikolla, kun olin menossa hotellille aamupalalle, niin respan mukava vastaanottovirkailija kertoi lukevansa blogiani. Jee, toinen ihminen joka tunnustautuu lukijakseni julkisella paikalla. :D


1 kommentti: