lauantai 11. joulukuuta 2010

Taisi tulla vietettyä jonkinkainen blogitauko, tahtomattani. On pitänyt kiirettä, niin kuin varmaan muillakin tähän aikaan vuodesta. Mutta oikeastaan omalla kohdallani tuo koulutuksen alkaminen tällä viikolla on pitänyt ajatukset aika tiukasti siinä. Lisäksi asuntoesittelyt, kaupungilla juoksemiset ovat pitäneet kiireisenä.

Isoin muutos on oikeastaan ollut se, että eilen haettiin Elviralle kaveri samoilta ihanilta kasvattajilta, Johnny. Esittelen hänet täällä, kun ensin tutustuu uuteen kotiin ja kanssa-asujiin. On muuten aika hurmuri tuo kaveri, Elvira ei ihan vielä ole samaa mieltä. :)

Helsingin matkastakin on kulunut jo viikko ja ajattelin nyt postata siitä. Sain nimittäin kamerani takaisin, äiti-kuriiripalvelu toimi mahtavasti!

Olin tosiaan Helsingissä hoitelemassa asioita tulevaisuuten liittyen ja lisäksi kaupoilla pääsin käymässä. Se hyvä puoli maalla asumisessa on, että täällä pääsee autolla joka paikkaan. Ja kun menee ostoksille, niin saa ostoskärryt, joihin voi kätevästi kerätä ostokset. Olisi Stockmannilta lähtenyt enemmän tavaraa matkaani, jos tälläinen kärrypalvelu olisi sielläkin. Kun ei yhden ihmiset kädet riitä kantamaan kaikkea yksin. Lisäksi piti kokea se epämiellyttävä ylläri ovilla, kun hälytys pärähti soimaan meidän kohdalla. Jos haluaa huomiota, niin se kyllä toimii! Ostoksiin oli siis jäänyt hälytystarra, joka olisi pitänyt poistaa kassalla, sattuuhan näitä.

Stockmannin jouluikkuna oli tietysti pakko nähdä, olisi ihan mielenkiintoista tietää siihen sijoitettu summa. Se on niin täynnä yksityiskohtia ja mieletöntä kekseliäisyyttä, tännekin saisi tulla jotain tuon tyylistä.

Ketuillekin oli tehty oma pesä.

    Oravat olivat jo täydessä työn touhussa.      
Pikku-Bambi. <3
Niin ja muutenkin ne Stocmannin ja keskustan jouluvalot, ah! Ärsyttää muuten jonkin verran Seinäjoen Citymarketin pihaan isketty kuusi ja sen päälle heitetyt jouluvalot. Ilmeisesti jotkut miehet olleet asialla, kun asiaa ei todellakaan ole tehty huolella. Kuljen siitä joka päivä, niin joutuu aina katselemaan niitä.

Olenkos kertonut uudesta otsurista? Joka muuten tässä kuvassa näyttää ihan vinolta. 
Syömässä käytiin GLO- hotellin Carlito´s ravintolassa. Oli mukava paikka, kohtuullisen edullista ja ihana sisustus.

Jälkiruoka oli erittäin suklainen, ehkä liiankin..


Hih, otin vessastakin kuvia. Aika hieno?

Asuna: Tunika - Faith21 NY, Neule - Seppälä ja muut onkin sitä samaa vanhaa.
En muuten ostanut mitään vaatteita tuolta reissulta ja tai muuten paljon mitään itselleni. Pukinkonttiin sitäkin enemmän. :)

Tilasin uuden puhelimen, Nokian C6:sen. Opettelen sitäkin tässä juuri käyttämään ja seurailen samalla kissojen tutustumista toisiinsa. Rauhallinen viikonloppu siis tulossa, ainakin toivottavasti!

2 kommenttia:

  1. kettujen pesä <3 aloin myös hekottaa hillittömästi, luettuani että teidän uusin kissi on nimeltään Johnny :D Koska mulla on tapana kutsua aina kaikkea miespuolista Johnnyksi, jos en muuta nimeä keksi :D

    VastaaPoista
  2. Oih mitä näyteikkunoita! :) Ja kerrassaan ihana vessakin, oispa mun omakin edes vähän tuohon tyyliin:P

    VastaaPoista