tiistai 28. joulukuuta 2010

Joulupukin tuliaiset

Joulupukki oli antelias tänä vuonna ja sain hihkua jouluna paljon paketteja availlessa. Yllättävin lahja tuli mieheltäni. Vinguin hänelle joskus, että miksi en koskaa saa elektroniikkaa lahjaksi. Noh, nyt sain. :)

Applen ipodnano, Skullcandyn ylisöpöt kuulokkeet, Iittalan lasia, Pentik sydän, lahjakortteja, vanhasta lehti-ilmoituksesta tehty ostoskassi, äitini tekemä tuubi kauluri ja söpöt puput.
Tähän ei mahtuneet ihan kaikki, mutta suurin osa on tuossa kollaasissa. Tuo ipodnano on kyllä niin pieni, ei paina mitään. Olen ladannut sinne itunesin listoilta jo hyvää musaa, kuten Nicki Minajia, Far East Movementia, Duffya, Kanye Westiä jne. Kannattaa muuten klikata kollaasia suuremmaksi, saa huomattavasti paremmin selvää kuvista.

Eilen pyörähdin alennusmyynneissä, mukaan tarttui Seppälästä 20 € toppatakki valkoisena. Suokaa anteeksi, mutta en millään jaksa kuvata sitä nyt erikseen. Unohdin sen tehdä äsken ja tämä sohva on aivan liian mukava noustakseni kuvaamaan taas. ;)
Mutta varmasti tulee vielä asu-postauksissa vastaan. :) Muuta en sitten oikeastaan ostanutkaan. Niin no alusvaatteita, mutta ne taidan jättää esittelemättä!

Mites, oletteko te löytäneet jotain alennusmyynneistä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti