perjantai 10. toukokuuta 2013

Kuulumisia ja päivän asua

Heippa kaikki!

Miksi se meneekin aina niin, että vapaapäivinä pitää alkaa siivoamaan. Eikö sitä voisi hoitaa silloin työpäivän päätteeksi? Tänään olen siis aaanut nauttia vapaapäivästä, huomenna onkin sitten töitä. Lauantaina on kuitenkin ihan kivaa mennä töihin, asiakkaatkin on jotenkin rennompia. :) Tultiin eilen Helsingistä, voi että siellä oli lämmin! Ihan t-paidalla olisi pärjännyt, jotenkin ihan hämmentävää. Kylmään säähän on jotenkin niin tottunut, että lämpö tuntuu ihan oudolta. Oli vain aikamoinen kontrasti, kun joillakin ihmisillä oli toppatakki ja pitkät housut päällä, kun taas joillakin t-paita ja shortsit!

Helsingissä tuli käytyä baarissa, bar bäkkärissä tarkemmin sanottuna. En kyllä ymmärrä ko. paikan biisien valintaa. Olemme olleet paljon eri baareissa, lähinnä The Blankon ja Saran keikkojen takia. Mutta tuo paikka oli kyllä sen musiikin perusteella ihan pohjanoteeraus, siis tietty tarkoitan ennen keikkaa soitettavaa musaa. Minä en ainakaan laittaisi soimaan jotain Blink182 tai uutta Offspringiä, jos illan bändi on The Blanko. Esimerkiksi Jyväskylässä Pub Katseessa soi illan bändiin tyyliin sopivat musiikit, uskottavat rock/pop/metal -biisit. Muutenkin Jyväskylässä on ollut parhaimmat keikat, siellä tunnutaan tietävän mikä on The Blanko. Tuolla Helsingin keikalla ihmiset eivät oikein olleet mukana, harmillista sellainen.

Laitoin päälleni Lontoosta ostetun Evansin uuden tunikan, sekää Zizzin farkut. Jalkaan meni uudet Haloselta ostetut edulliset avokkaat.

Yövyttiin Sokos hotelli Vaakunassa, sillä hotelilla on kyllä ideaali sijainti. Mutta isoin miinus tuli aamupalalla, siellä ei ollut ollenkaan croisantteja. Mikä huutava vääryys! Kysyin jopa niiden perään mutta vastaukseksi tuli vain, että joskus heillä on niitä ollut mutta vaihtelevasti. Snif. :( Aamupalan paikka on kyllä hyvä, sehän sijaitsee 10. kerroksessa. Otin parvekkeelta pari kuvaa.



Laitetaanpa tähän kuvaa illan keikasta, heikkohermoiset laittaa silmät kiinni nyt. :D



Nämä kaksi rakasta odottivat kovasti, että mami&isi palaa kotiin.


Tänään vielä salille ja sitten jännittämään illan peliä! :)

10 kommenttia:

  1. Olen ihaillut tuota Evansin tunikaa, se on niin kivan mallinen. Harmi ettei sitä löydy verkkokaupasta. Ja noi sun kissat on kyllä maailman suloisimpia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oletko varma, että sitä ei enää ole siellä? Silloin linkitin tuon tunikan tänne blogiinkin. :) Kissulaiset on kyllä sellaisia söpöläisiä, vievät sydämen kaikilta uusilta tuttavuuksilta. Varsinkin Johnny on niin ystävällinen kaikille. :)

      Poista
  2. Asiasta poiketen.. oletkos sinä ollut New Yorkissa?

    VastaaPoista
  3. onko täällä blogissa juttua.. jos niin missä kohdin? ( ettei tarvi selata kaikkia tekstejä :D) itse olen ehkä menossa ja kiinnostaisi saada vinkkejä, mikä olisi hyvä hotelli? millä liikuitte siellä? ja tietenkin parhaat shoppailupaikat? onko siellä pitkät välimatkat? lensittekö jfk:n kentälle? jos niin millä sieltä on kätevin tulla? kauhee kysely ikä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä, esimerkiksi tässä http://bunnymode.blogspot.fi/2012/05/new-york-day-1.html
      Postaukset jatkuu vielä ykkös- ja kakkososaankin. Jos googlettaa bunnymode ja new york, niin pitäis tärpätä. Blogin perustamisen aikoihin menin mokaamaan, kun en laittanut tagejä teksteihin ollenkaan. :( New Yorkin hotellit on siitä huonoja, että oikein ikinä ei kuulu aamupala hintaan. Meillä oli The Pod -hotelli, se oli ihan ok. Hyvä sijainti ainakin. Liikuttiin metrolla pääasiassa ja bussilla tietty kun oltiin kiertoajelulla. Shoppailupaikoista parhaimpia on Forever 21 ja Lane Bryant, jos siis plussakokoisia vaatteita haluaa. Lennettiin JFK:lle, sieltä tultiin taksilla keskustaan. :)

      Poista
  4. Oi tuo tunika!!!! Se on niiiiin mun värinen... ja niin kaunis... mistähän mä saisin... Miten Evanssilla yleensä menee koot yhteen suomalaisten kokojen kanssa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Malli tuossa tunikassa on myös tosi kiva. :) Katsoitko Evansin sivuilta, että löyytykö niitä vielä. Evansin koot on joskus kimurantteja mutta minä käytän kokoa 24 tai 26. Sitten taas New Lookista käytän kokoa 22 tai 24, joten ehkä Evans on pienempi mallistoiltaan.

      Poista
  5. Oi, teillä on ollut ihana Stadin reissu, nyt täällä onkin ollut ihanan lämmintä, tänään uskalsin itsekin heilua ilman takkia teepparissa :)

    VastaaPoista