lauantai 10. kesäkuuta 2017

Kuulumisia

Olinkin saanut muutaman kommentin viimeisimpään postaukseen, joita en ollut huomannut. Syynä se, että en ole avannutkaan blogia hetkeen. En tiedä mihin tämä aika menee. Mutta se on varmaa, että en pysty postauksia tekemään ellei molemmat lapset nuku tai sitten mies ole heidän kanssa ulkona. En halua olla koneella, kun esikoinen leikkii vaan haluan olla hänen kanssaan. Meillä mustasukkaisuutta vauvasta on jonkin verran ja yritän aina huomioida esikoista mahdollisimman paljon kun vauva nukkuu. Meillä tämä 6 kk tyttö nukkuu yöt huonosti, tai siis nukkuu mutta heräilee tissille 2h välein. Nukun sitten univelkoja pois aina kun pystyn..eli yleensä lasten kanssa samaan aikaan. Instagramissa on muuten kuvia vauvasta, sitä päivittelen useimmin. Ei tuo tyttö muuten enää vauvalta tunnu, on niin taidot kehittyneet ja kasvanut myös ihan hurjasti!

Mutta on täällä paljon saatu aikaankin tässä blogitauon aikana. Meillä on siis nyt tontti ja rakennustyöt alkaa tässä ihan pian. Eli oma talo pitäisi olla pystyssä ensi vuoden alussa! :) Lisäksi olen ottanut lisätyötä syksystä lähtien. En vielä viitsi paljastaa mitä puuhailen mutta pian siitä kerron! Äippälomakin loppuu syksyllä ja palaan tekemään ainakin jonkin verran töitä, joista jäin äippälomalle.

Jos nyt yrittäisin petrata blogin kanssa. Mieskin jää kesälomalle pian, niin sitten saan vähän enemmän omaa aikaa. Mukavaa tänne olisi kirjoitella edelleen, se ei ole muuttunut miksikään.

Omia uusia vaatehankintoja en olen tehnyt kauheasti viime aikoina. Jotenkin aina lipsun ostelemaan lapsille vaatteita! :D
Zalandolle tein tilauksen vähän aikaa sitten, tilasin joitakin omiakin juttuja mutta ne eivät olleet hyviä. Sitten tein Halensillekin vähän aikaa sitten tilauksen, sieltä tarttui muutama juttu. Instassa onkin yksi asukuva, jossa on Halensin uutuuksia päällä.

Kiinnostaako teitä muuten lukea postauksia talonprojektiin liittyen?

1 kommentti:

  1. Kiinnostaa kuulla projektista! Toki saattaa olla vaan minun henkilökohtainen toive, kun muutoinkin seuraan noita takaa/remppa blogeja.

    VastaaPoista