tiistai 8. marraskuuta 2016

Uutisia

Kirjoitin viimeksi, että vein tavaroita Fyndikselle myyntiin paikalle numerolle 206. Tosiaan vein mutta lastenvaatteet eivät menneet siellä kaupaksi niin tein tänään sellaisen muutoksen, että vein ne Pikkuisen kirppikselle täällä Vaasassa. Kyllä meinasi ikä ja terveys mennä kun piti numeroida hintalaput uudelleen. :/ Niitä pojan vanhoja vaatteita meinaa on, otin ihan kuvan todisteeksi, että kuinka paljon sitä myytävää tuli. Tämä kuva siis Pikkuisen kirppikseltä, paikka on nro 4.
Edelleen Fyndiksellä myynnissä minun omia vanhoja vaatteita ja äitini noin 38-koon vaatteita ja lisäksi koruja ja sistustusjuttuja ym.


Miltäköhän tuo paikka näyttää huomenna..voi olla vähän järjesteltävää. Toivottavasti vaatteet myy, koska en noita takaisin halua raahata. Hinnat ei ainakaan päätä huimaa, 0,50-5 eur pääosin.

Niin muuten, muistetteko kun puhuin niistä sisarusrattaista ja kerroin, että meinataan hankkia Bugaboon 1500€ rattaa ja sitten sanoinkin, että ei ainakaan vielä niitä hankita. Noh, nyt meille on tulossa sisarusrattaat mutta ei ihan noin kalliit. Merkki on Carena Gotland. Rattaista oli niin hyvä diili, ettei voinut ohittaa. Eiköhän nuo meillä mene, toivottavasti on hyvät. Onko kenelläkään kokemusta?

Carena Gotland, lekmer.fi
Meille tulee nimenomaan tuo harmaa väri. Ihan kivannäköiset, ei ainaaan vaikuta mitenkään rohmuilta. Käytöstä ei tosiaan ole kokemusta vielä!

8 kommenttia:

 1. Tosi hyvät rattaat! Noita melkein eniten näkyykin täällä maalla käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Nyt rattaat on meillä mutta ei ole vielä käytössä. :)

   Poista
 2. Järkyttävä määrä vaatteita jotka ovat oleet yhdellä lapsella ! Ajattele mikä kasa rahaa noihin on mennyt , mikset ostanut neutraaleita vaatteita jotka olisi mennyt molemmille? voihan tytöllekkin laittaa sinistä.En ymmärrä tollaista tuhlausta, taidat elää kädestä suuhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki neutraalit vaatteet olenkin ottanut tulevalle vauvalle käyttöön. Ei silloin pojalle ostaessa viitsinyt ihan kaikkea neutraalia ostaa, jotain sinistäkin pitää olla. Tuossa on vaatteita koossa 50-86, eli paljon eri kokoja. Tokikaan nuo kaikki ei ole uusia, itsekin ostin osan silloin käytettynä. Hyväkuntoisia silti nuo kaikki vaatteet! :)

   Poista
 3. Samaa mietin minäkin. Eikö noista vaatteista voisi käyttää tytöllekkin suurinta osaa ? Mutta mikäpä siinä jos rahaa on....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa edellisessä kysymyksessä vastausta myös sinullekin. :)

   Poista
 4. Samaa ajattelin minäkin. Ihan järjetöntä tuhlausta. En ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sinulle myös. Kaikki vaatteet eivät ole uusina ostettu. Ei kannata aina olettaa pahinta. :D

   Poista