sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Tukholman reissu ja ostokset

Heippahei!

Tänään kotiuduttiin 5 päivän reissulta. Eli ensiksi oltiin päivä Tukholmassa- risteilyllä Silja Serenadella ja sitten oltiin 3 päivää Flamingossa Vantaalla.
Oli ihana reissu, hyvin minäkin jaksoin vaappua mukana. Käveltyä tuli paljon ja se kyllä tuntui olossa mutta ei mitenkään pahasti. Tuo meidän poitsu on niin reipas, että ei voisi olla parempaa reissukaveria. Viimeksi kun oltiin laivalla ja Flamingossa itseasiassa myös, niin poika ei osannut kävellä. Kyllä nyt oli eri meininki! Tuolla meidän pojalla on kyllä pilkettä silmäkulmassa, niin höpönassu. Esimerkiksi käveltiin Flamingossa ja siinä meidän edessä oli kiukutteleva pikkutyttö, joka heittäytyi maahan kiukuttelemaan. Eiköhän tämä meidänkin poika lyö maate keskelle käytävää. :D Tytön äiti näki tämän meidän pojan esityksen ja alkoi nauramaan. :D Monia muitakin hassuja juttuja kävi matkalla, niin hauskoja juttuja. :)

Menimme satamasta suoraan Mall of Scandinaviaan, koska viimeksi meillä jäi aika ihan kesken siellä, kun sekoilimme metrojen kanssa. Nyt menimme taksilla, joka oli kyllä kalllista touhua. Metrolla olisi päässyt paljon halvemmalla mutta olisi pitänyt olla juuri oikeat metrot, että ei menisi aikaa hukkaan. :D
Shoppailin ostoskeskuksessa aika paljon...pojalle ja tulevalle vauvalle nimittäin. Siellä on esimerkiksi Disney store, Molo ja Newbie, joita ei Suomessa ole.
Tässä kuvaa ostoksista, tuli niitä jonkin verran hankittua. :D



Kuvassa mm. Molon, Newbien ja Polarn O. Pyretin vaatteita.


Laivalta sitten ostin itselleni kosmetiikkaa ja ostin muuten Jumbon Stockaltakin. Kuulin siellä, että Helena Rubinsteinin maahantuonti on lopetettu kokonaan! Eli pian sitä ei saa enää mistään. Olen käyttänyt HR:n meikkivoidetta jo vuodet ja olen tykännyt siitä tosi paljon. Lisäksi HR:n ripsarit on tosi hyviä. Stockalla oli todella mukava ja avulias myyjä, joka sanoi että moni on ollut suruissaan uutisista ja heidän oma myyjä lukeutui meikkivoiteen suurkuluttajiin. Hän oli testannut sitten kaikki heillä myynnissä olevat meikkivoideet ja todennut, että Guerlainilla on meikkivoide, joka vastaa aika hyvin HR:n Color Clonea. Otin sitä testiin ja tykästyin! Onneksi löytyi korvaava merkki noin nopeasti ja mukavaa, että ammattilainen valitsi sen meikkivoiteen sävyn..tuli varmasti oikea. Suuret kiitokset siis Jumbon Stockalle. :)

Tässä meikkiostokseni. Uusi puuterishuisku, Clarinsin meikkikynä, Clarinsin huulikiilto, Guerlain meikkivoide, Smashboxin alustustusvoide ja Lancomen ripsari.

Laitan lisäksi kuvia vielä reissusta ja niistä uusista Guessin kengistä, jotka otin reissulle mukaan. :)


Guess kengät Nahkapaikasta.

Poika menossa kovaa kyytiä tuonne, ei vaatteiden vaan junaradan takia. :)


Kovasta menosta huolimatta joskus poika antaa haliakin. :)

Silja Serenadella oli SiljaLand, jossa poika viihtyi hyvin. :)

Sellainen reissu. :) Huomenna töihin ja paluu arkeen. Ei arjessakaan mitään vikaa ole kyllä :)

6 kommenttia:

  1. Toi pupukuosi on ihana! Minä haluan aikusten mekon tai vähintään puseron samassa kuosissa! :)

    Hyvää asiakaspalvelua, jossa oikeasti autettiin löytämään sopiva tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin aivan ihana kuosi! :) Iskun siihen heti näppini liikkeessä. Tuosta paljon kaikkea muutakin tehty kuin body. :)

      Poista
  2. Kivat noi sun leggarit, onko ne mistä ostettu/minkä malliston? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ne on ostettu muistaakseni Lontoosta Evansin liikkeestä mutta on tuon tyyppisiä paljon muuallakin. Ne on kiva käyttää, kun raskausmasu on jo niin iso. :)

      Poista
  3. Mitä mitä mitä?! Minä olen ollut ihan liikaa blogipimennossa viime kuukaudet, kun oli nämä iloiset perheuutiset menneet kokonaan ohitse. Vaikka olen Instan puolella kuikuillut. Onnea sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Joo, näin on päässyt käymään. Vajaa 2 vuotta tulee ikäeroa. :D

      Poista