tiistai 13. syyskuuta 2016

Asukuvia

Tuli vietettyä taas mukava weekend tuolla Tuurissa. Oikeastaan mentiin sinne ystävien kihlajaisten takia, joita vietettiin lauantaina.
Kutsussa luki, että kannattaa pukeutua lämpimästi. Juhlat oli järkätty sellaiseen ulkorakennukseen, joten oli ihan aiheellista huomauttaa pukeutumisesta. :)

Päädyin omaan asuuni aika nopeasti. Heti tuli mieleeni Lontoosta ostamani Guessin muhkea ja lämmin neuletakki. Muuten mentiinkin sitten mukavuus edellä, että ei tule pallomahan kanssa ongelmia. Farkut ei mene enää jalkaan..tai menee mutta puristaa masun kohdalta epämukavasti. Tuossa pyörittelenkin Yoursin sivuja ja tein alustavaa tilausta, siellähän on nykyään raskausvaatteitakin. Tekisi mieli tilata sieltä sellaisia pöksyjä, joissa on tilaa masulle. Onko kenelläkään kokemusta Yoursin raskausvaatteista?






Laukun lainasin äidiltäni. Leggarit on Evansilta, Lontoosta myös ostettu. Mekko on on ostettu Miamista ja näkynyt täällä jo paljon. :D Jalassa uudet Guessin kengät, nuo on niin ihanat!

Ostin viikonloppuna toisetkin kengät, lähinnä syksyksi ja talveksi. Käyttätarkoituksena poitsun leikkipuistoon kävelyt, ei niinkään hienostelukengät. :D On kyllä hyvät jalkaan ja varmasti pysyn talvellakin pystyssä noilla!

Remonten uudet kengät.

 Olenko kertonut, että meidän poitsu on ihan hulluna Fröbelin Palikoihin? Joka päivä katsotaan DVD:ltä biisejä ja lauletaan mukana. Mekin miehen kanssa tykätään paljon heidän meiningistä ja suunnitellaankin heidän keikalle menoa tämän kuun aikana. Onko kukaan koskaan ollut Palikoikoiden keikalla? :)
Ikää heille tullut jo paljon lisää ekoista keikoista mutta varmaan jaksavat silti vetää hyvin? :D Hassua, että osaan heidän biisit paljon paremmin kuin Saran tai The Blankon biisit... Näin ne asiat muuttuu lapsen saannin jälkeen. :)








9 kommenttia:

  1. Ei voi kun taas ihailla sun tyyliä =)

    VastaaPoista
  2. Jos päädyt tilaamaan Yoursin raskausvaatetta, olisi kiva kuulla mitä mieltä olet. Siltä varalta, että joskus tulee vielä tarvetta. Nehän ilkesivät julkaista tuon mammamallistonsa siinä vaiheessa, kun minä olin viikolla 39, mokomat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan, että tilaanko. Toisaalta vaikea kokoa tietää, kun tämä masu tässä vielä kasvaa mutta kai niissä housuissa on strechiä. :D

      Poista
  3. Mä tilasin Yoursilta mammavaatteita heinä-elokuussa. Käytän normaalisti kokoa 48-52 yläosassa, alaosassa 52-54. Vauvavatsani kasvoi ennätystahtia, joten tilasin vaatteet normaalia isompina, koissa 26-30. Isoin koko 28-30 tuntuu nyt vähän reilulta vielä, mutta eiköhän se tässä loppuraskautta kohden ole sekin passeli :)

    Tilasin siis kahdet trikooleggarit ja yhdet jeggingsit. Takiksi tilasin Evansin normipuolelta rain macin koossa 32. Se on ainakin niin iso, että riittää koko loppuajan. Plus, sinne mahtuu tarvittaessa vauvakin kantoliinassa :)

    En tilannut mitään kireämpiä housuja tai yläosia, sillä mulla oli tallessa esikoisen odotusajalta löysää yläosaa:)

    Mulla on kyseessä kaksosraskaus ja nyt rv 22 vatsa on samankokoinen kuin tyyliin rv 33 esikoisen kanssa. Joten ehkä samankokoinen kuin sulla nyt ;)

    Mielelläni kuulen, jos sä tilasit jotain. Ja mistä olet hankkinut muuta rekvisittaa, äitiysalkkareita ja imetysvaatteita :)

    VastaaPoista
  4. Ihanaa kun kommentoit ja kerroit kokemuksiasi. Minäkin mietin sitä kokoa, että tulisi sitten kerralla oikein kun tuo palauttaminen ei ole oikein kannattavaa. Katselin Yoursin sivuilta myös sellaista takkia, johon tämä vatsa mahtuisi. Nyt kun syksytakkini eivät mene enää kiinni kunnolla, niin sellainen sopiva takki tosiaan tulisi tarpeeseen!
    Ihanaa kuulla kaksosraskaudestasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää jakaa kaikki kokemukset, koska tuntuu, että kovin harva on vielä tilannut noita :)

      Poista
  5. Kävin nyt tilaamassa itselleni Yoursilta takin, ulkona on jo niin kylmä että sellaisen kiinni menevän version tarvitsee. :D Tämän tilasin: http://www.yoursclothing.co.uk/navy-shower-resistant-pocket-parka-jacket-with-hood-p

    Toivottavasti on hyvä, otin koon 26-28.

    VastaaPoista
  6. Heh, mulla on toi sama :)

    Yoursin tuotteiden laatua tulin kommentoimaan. Molempia leggareita ja jeggareita olen käyttänyt nyt pariin eri kertaan. Jeggingseistä on nyt yksi koristesauma (korkealta, melkein selästä) purkautunut :( Trikooleggarit tuntuu hyviltä vieläkin :)

    VastaaPoista