lauantai 2. heinäkuuta 2016

Ähtäri Zoo ja muuta

Hei!

Miten juhannus meni lukijoilla? :) Tuli tässä vietettyä tahatonta blogitaukoa, kun oltiin mökillä viikko ja siellä oli kaikkea muuta puuhaa. Käytiin mm. Ähtärin Eläinpuistossa ja se oli kyllä hieno päivä. Olen siellä ollut varmaan silloin ihan pienenä, joten ei ollut mitään muistikuvia paikasta. Meidän poitsu tykkäsi kovasti katsella eläimiä. Eniten kuitenkin kiinnosti kotieläinpihan eläimet varsinkin lehmät, kun ihan viereen pääsi niitä katsomaan. :)
Eläinpuiston lenkki oli 3 km pitkä, meille sattui lämmin ja hieno päivä kiertää se. Hyvin oli kyllä järkätty kaikki asiat, ei valittamista. :)
Mies otti tosi hienoja kuvia eläimistä, laitan tähän nyt muutaman. :)

Ahtäri Zoo

No niitä lehmiä!

Poitsu ihmetteelee kanaa ja tipuja.

Asukuva. :D Tuolla oli niin kuuma, että pakko oli ottaa neuletakki pois ja paljastaa käsivarret. :D

Kartta valmiina ja sitten menoksi!

Poika ihmettelee poroja muistaakseni.

Sudet oli kiehtovia!


Karhun köriläs. :)

Pikkupanda oli hurjan söpö. :)
Meidän mökki oli tosi ihana siellä Ähtärissä. Ainut ongelma oli murkut, yksikin tippui päälleni katosta, kun olin sängyssä katsomassa ipadilta sarjaa. Arvatkaa muuten, olen täysin koukussa Orange is the new black-sarjaan. Pitkään olin sitä katsomatta, nythän julkaistiin jo 4. tuotantokausi. Emmerdale tuntuu ihan lällyltä, kun on katsonut tuota Oistnb-sarjaa jo 2. tuotankokauden verran.

Laitan tähän kuvia siitä mökistä ja siitä meinigistä. :)

Kävimme miehen kanssa joka päivä soutelemassa, joskus montakin kertaa päivässä. Se on niin rentouttavaa. :)
On tämä kotonakin olo mukavaa näin yli viikon tauon jälkeen. Käytiin muuten Tampereella tiistaina, Ideaparkissa ja Ikeassa. Zizzistä ostin muutaman jutun alesta, täytyy esitellä ne. Lisäksi kävin eilen Seinäjoen Zizzissä....viimeistä kertaa. Oletteko kuulleet, että he sulkivat myymälän. So sad. :(

2 kommenttia: