sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kuulumisia

Maltoin tulla tänne hetkeksi höpöttelemään, kun lätkäpeli näyttää ihan hyvältä Suomen kannalta. :)

Ei olla sitten saatu nauttia ainakaan täällä Vaasassa aurinkoisista keleistä enää. Sateella en viitsi mennä pojan kanssa ulos leikkimään, joten lelut on ollu kovat käytössä. :D Hankittiin ystäväperheeltä muuton alta iso kasa uusia leluja, on mielenkiintoa paljon uusia leluja kohtaan, niin poika ei ole niin välttämättä huomannut, että ei ole päässyt hiekkalaatikolle leikkimään. Tosin tänään ei ole satanut, niin iskä lähti pojan kanssa ulos leikkimään. Se on niin ihana saada kuvia ja videoita, kun nuo kaksi on touhussa. Tänään poika oli laskenut ekaa kertaa yksin liukumäessä leikkipuistossa. Iskät taitaa olla vähän rohkeampia leikittämään lapsia kuin me äidit. Minä ainakin tunnustan! :D

Poikien leikkiessä ulkona minä lähdin käymään Pikkuisen kirppiksellä ja kaupassa. Tein hyvän löydön kirppiksellä, nimittäin Stokken hyväkuntoisen table topin. Uutena en ole sitä raaskinut ostaa, joten heti nappasin sen mukaan kun tuli vastaan siellä kirppiksellä. Meillä tykätään Stokken tuotteista ja tosi mukavaa, että ne saa myytyä helposti sitten eteenpäin. :)

Kuva BabyStylen sivuilta
Tänään sitten otettiin heti tuo käyttöön ja tuntui, että sotkua tuli vähemmän. Olisiko uutuudenviehätystä tai sitten poika tykkää, kun syömisalue on rajattu. :D Pakkauksen mukana tuli monta eri kuvaa, saa niitä sitten vaihdella. :)

Pojan rytmi on kokenut pienen muutoksen tässä viimeisin viikon aikana. Aiemmin poika meni helposti nukkumaan klo 19-20 ja nukahti samantien ihan helposti. Noh, nyt poika nukkuu semmoiset 10 min tehokkaat unet siinä alussa ja herää riekkumaan. Äskenkin naurettiin miehen kanssa, kun mies meni katsomaan äänien perusteella, että mitä poika touhuaa sängyssä. Poika kuuli isän tulevan huoneeseen, saman tien menee istuma asennosta makaamaan ja laittaa itse tutin suuhun ja leikkii kovasti nukkuvaa. Sitten kun isi on lähtenyt huoneesta, niin alkaa rapina ja muut äänet kuulumaan taas. Hyvä huumori tuolla pojalla kyllä! :D Onko muilla tälläista?
Saattaa olla, että jokin kehitysvaihe häiritsee unia. Poika on oppinut paljon uusia sanoja viime aikoina, hellyttävää kuunnella kun poika sanoo ensiksi ujosti sanoja ja sitten myöhemmin vasta rohkeammin. Viimeisin opittu sana on pupu. :)

Ollaan täällä mietitty, että lähdetäänkö kesällä ulkomaille pojan kanssa vai ei. Nyt päätettiin, että ei varmaan lähdetä ellei sitten kohdalle satu joku tosi hyvä tarjous tai Suomen kesä on ihan surkea. Toivottavasti ei ole liian kuuma mutta sellainen sopiva keli olisi mukava.

Eilen tuli Euroviisujen finaali ja minä onneton en jaksanut katsoa kuin puoleen väliin asti, sänky vei voiton. Ehdin kyllä nähdä voittajan esityksen ja tykkäsin siitä kyllä. Harmittaa kyllä Suomen huono menestys, kun tykkäsin esittäjästä ja biisistä mutta mielestäni kaikki muu siellä lavalla sitten tökki. Ensinnäkin asu oli kauhea, ei sopinut mielestäni laulajan vartalolle yhtään, lavakoreografia oli sekava ja koko lavashow onneton. Oikeasti, olisi nyt vähän voinut panostaa...

Mutta onneksi lätkässä ollaan hyviä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti