maanantai 19. lokakuuta 2015

Kuulumisia

Voih, kylläpä on taas vierähtänyt aikaa edellisestä postauksesta. Mitenkähän sitä saisi tunteja enemmän vuorokauteen?
Töissä on ollut mukavaa, tosi nopeaa menee päivät. Tällä viikolla lähdemme äidin ja poitsun kanssa Helsinkiin. Ollaan siellä pari yötä, yksi päivä on työpaikan koulutusta.

Huomaa kyllä, että tulee töissä istuttua liikaa. Tilasin itselleni tukisukat, että turvotusta ei olisi yhtään. Tukisukkia suositellaan ihan vaikka myyjän työhönkin, jossa joutuu seisomaan paljon. En ole vielä saanut niitä, niin en tiedä millaisia ne on käytössä. Jos on normaalia isompi sääri, niin kannattaa tilata mittatilaustyönä kuten minäkin. Tuli tuossa mieleen, että hassua mitä nuo lääkärit kirjoittelee tietoja lääkärikäynnin yhteydessä. Tilasin eräältä yksityiseltä lääkäriasemalta tiedot omista käynneistäni juurikin tuota tukisukka asiaa varten ja hämmästyin kun siellä yhden käynnin kohdalla luki, että potilas on asiallinen. Miten tuo luonteenkuvaus liittyy mitenkään potilaalle annettavaan hoitoon, en ymmärrä. :)

Meillä oli viime yö ihan kauhea, poitsu heräili ihan koko ajan ja välillä väänsi itkuakin. Ei ole poitsun tapaista. Hänelle on kyllä tulossa  monta hammasta kerrallaan mutta voihan se tietty korvaankin liittyä. Soitinkin päivystykseen, että pitäisikö tulla näyttämään mutta siellä sanottiin, että nykyään suositellaan hoitona kipulääkitystä antibiootin sijaan. Ihan ymmärrettävää kyllä, että niitä kuureja vältellään. Toivotaan, että ensi yö olisi parempi!

Tähän aikaan vuodesta minulla on taas positiivinen ongelma. Tuo rakas veljeni tuolta Usasta kyseli, että mitä haluaisin joululahjaksi häneltä. Noh, ajattelin Michael Korsin laukkua mutta veljeni tokaisi, että TAAS..keksi jotain muuta. :D
Minä sitten ebayssa vietin eilen pienen hetken ennen nukkumaanmenoa, silmäni osui Chanelin pitkään kaulakoruun. Ihastuin!
Voisiko tämä olla se tuleva joululahjani?8 kommenttia:

 1. Hei!
  Kysyisin noista Yoursin vaatteiden koosta, että mitä kokoa olet yleensä tilannut mekoista? Muistaakseni sinulla oli jokunen juhlamekko sieltä. Itseä vähän epäilyttää, että ovatko koot hieman yläkanttiin vai suunnilleen samaa, mitä muilla plussamallistoilla. Keksitkö muuten muita nettikauppoja juhlamekkojen etsintään kuin Yoursin, New lookin, Asoksen ja Junarosen? Yritän hyvissä ajoin etsiä mekkoa talvihäihin koossa 52-54. :)

  Tosi kaunis kyllä tuo Chanelin koru! Toisi arkilookkiinkin luksusta, kun on noin siro. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yoursin koot on kyllä reilumpia kuin muut, ainakin minun mielestäni! Mutta siellä on kyllä hyvä valikoima mekkoja. Evansilta kannattaa myös katsoa. Sitten joskus Helena illalla ja Elloksellakin on kivoja juttuja! :)

   Poista
  2. Siis Halensilla piti tuossa lukea. 😆

   Poista
 2. Vinkkinä Evans (sekä Forever21+).
  -B-

  VastaaPoista
 3. Mullekkin yks lääkäri oli kirjoittanut että kieltää alkoholinkäytön vaikka olen ollut raittiina yli kymmenen vuotta.

  VastaaPoista
 4. Mistä tilasit tukisukat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Vaasassa on lymfahoitoihin erikoistunut yritys, Beninna.

   Poista
 5. Lääkäri on kirjoittanut ihan oikein, että olit asiallinen. Lääkärien on tärkeä kirjata käynneistä kaikki tarpeellinen, koska valituksia tehdään yllättävän usein. Asiallisen sijaan voisi nimittäin lukea, että psykoottinen, aggressiivinen tai suisidaalinen. Jos potilas on asiallinen, tarkoittaa se, että potilas on ymmärtänyt hoitonsa tarkoituksen, eikä siitä jää epäselvyyttä. Kyseessä ei ole siis luonteenkuvaus, vaan yhdellä sanalla ilmaistu käsitys potilaan mielentilasta. :)

  VastaaPoista