tiistai 11. elokuuta 2015

Rannalla

Oltiin tuossa lauantaina rannalla ekaa kertaa tälle kesälle. Kaikki varmaan ovat kuulleet Strömsöstä? No siellä rannalla oltiin, Strömsön ohjelman nauhoitukset eivät olleet silloin kuitenkaan käynnissä. :D
Nyt muuten nuo hiukset on muisto vain, kävin tänään parturissa ja tuli muutosta hiuksiin. Instan puolella jo esittelenkin uusia hiuksia, minut löytää sieltä nimellä Bunnymode. :)

Lähdemme huomenna tuon poitsun kanssa mummolaan pitkästä aikaa. Ai että tämä äiti odottaa sitä kovasti, täällä ei meinata oikein malteta nukkua päikkäreitä. Tai jos nukkuu, niin tunnin nukuttaminen palkitaan 15 minuutin unilla. :D Onneksi on mummola!


4 kommenttia:

 1. ihana kuva susta ja poitsusta:)

  VastaaPoista
 2. Ihanat pikkujalat!☺ Onko tuo mekko nähty aikaisemmin blogissa (en muista)? Joka tapauksessa olis just mun makuun! Siitä puheen ollen ��, sulla on varmaan kädet/päivät täynnä hommia mutta, oletko jossain vaiheessa ajatellut kirppistelyä (blogissa)? -B-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvan pikkujalat on jotain niin suloista!! :) On tuo ollut aikaisemmin päällä ja täällä myös muistaakseni ollut mutta en voi mennä vannomaan. Minulla on muuten juuri parhaillaan kirppispöytä mutta voisin psri juttua laittaa tänne myyntiin, Forever21 pari yläosaa. Haluatko ostaa tuon maximekon, olen ajatellut sen myydä! Laitatko vaikka mailia bunnymode@gmail.com jos kiinnostuit! :)

   Poista