lauantai 18. helmikuuta 2012

Päivän asua ja muuta

Kävin kaupungilla tuossa äsken ja oli kyllä harvinaisen helppo reissu lompakolle. Mukaan tarttui ainoastaan 1€ maksanut musta nahkainen tabletti meikkauspöydälle. Halusin päälle jotakin erilaista ja tälläiseen päädyin- :)

Päällä röyhelötunika - NewLook, musta 3/4 hihainen paita - Zizzi, farkkucaprit - Zizzi, saappaat - Zizzi, laukku - Guess
Asua takin kanssa hoksasin kuvailla vasta kun olin tripodin laittanut jo pois. Joten nyt taas sitten tälläinen peilin kautta otettu kuva.


Ajattelin leipoa tänään herkullisen näköistä crumple torttua tai mikähän sen nimi oli. Ostin sen leivotaan -lehden ja nyt ajattelin toteuttaa ensimmisen jutun sieltä. Meinasin mennä tänään Sh´bam -tunnille, mutta menenkin huomenna sitten Zumbaan. Olen muuten kissujenvahtina naapurin kissuille, joita on muuten 5. :) Nyt aion kuitenkin katsoa Crazy, Stupid love -leffan. Vuokraamossa riitti kannessa Ryan Gosling nimen näkeminen, ei tarvinnut kurkkia edes leffan taakse tarinaa lukeakseni! ;) Meni muuten rikki se valkoinen pikku läppärini, jolla pääasiassa bloggaan. En ymmärrä miten mikään ei enää kestä vuotta kauemmin, argh! Se läppäri ei lataa akkua enää ollenkaan, vaikka mitä teksi. Edelliseen läppäriin tuli ihan sama vika. Onneksi on tämä miehen entinen HP:n läppäri, jolla nyt bloggaan. Tämä on vaan niin iso, että vaikea pitää sylissä. Telkkarin edessä sohvalla on mielestäni paras paikka käyttää läppäriä. Onko muut samaa mieltä? :)

Otin lähikuvaa kasvoistani, jossa tarkoituksena oli kuvata ripsiäni. En ymmärrä, että mistä ne ovat saaneet yhtäkkiä lisäpituutta. Olen käyttänyt hetken aikaa Lancômen silmämeikinpoistoainetta, voisiko se kasvattaa ripsiä? :))



Illasta yritän puuhailla postausta projektistani. :)

Ainiin, kävin KappAhlissa sovittelemassa yhtä keväistä takkia. Kuva vääristää väriä hieman, takki oli kirkkaampi luonnossa.

Takki maksoi muistaakseni jotain 69,90€
Mitäs tykkäsitte takista ja päivän asusta? :)

11 kommenttia:

  1. Olet aina kuvissasi niin kuvauksellinen ja nätti :)

    VastaaPoista
  2. Ihana päivän asu.

    VastaaPoista
  3. KappAhlin takki on minusta tosi hyvännäköinen! Erityisesti tykkäsin väristä (vaikka mallissakaan mitään vikaa ole). Sininen väri sopii sinulle :)

    Tuo on kyllä niin "minun näköinen" takki, että pitäisi melkein käydä paikallisessa liikkeessä katsastamassa..... Oliko Plus-mallistosta?

    Hanne-Mari

    Ps. Ja olihan se päivän asukin hieno - erityisesti tykkäsin nuorekkaan vaaleasta denimistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa!

      Tuo takki oli kyllä minullekin iloinen yllätys. Niitä oli muuten beigenkin värisenä ainakin täällä Vaasan liikkeessä. Oli plussa-mallistosta. :)

      Poista
  4. pakko sanoa että tuntu heti kun näin kuvan että tää on just mua!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että joku muukin tykkäisi pukeutua samalla tavalla. :)

      Poista
  5. Heh :) Etsin googlen kautta nahkaisia ruokapöytätabletteja ja satuin tätä kautta katsomaan sivuasi. Pakko vain sanoa että olet erityisen kaunis, tyylikäs ja seksikäs plus nainen!!!! Käikki tämä, mitä kauneimmalla kohteliaisuudeaa vain. Itse olen 36v korkeasti koulutettu ja ympäri maailmaa mallin töitä tehnyt mies ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihan mieletön kohteliaisuus. Taisit ollakin ensimmäinen miespuolinen kommentoija. :)

      Poista
  6. Moi vielä,

    katsoin blogiasi ja sulla on todella hienot kissat myös :D

    VastaaPoista