maanantai 4. lokakuuta 2010

Sisustaminen

Edellinen postaus käsittelikin hieman tätä aihetta ja ajattelin nyt jatkaa samasta asiasta.

Sisustaminen on yksi mielenkiinnon kohteistani. Muutin 16-vuotiaana pois kotoa opiskelemaan tänne Seinäjoelle ja tänne siis on jääty. Ensimmäinen asuntoni oli ymmärrettävistä syistä asuntola ja itselläni oli vielä 2 muun tyypin kanssa jaettava asuntolahuoneisto. Sitä ekaa kämppää ei niinkään tullut sisustettua, sieltä halusi vaan äkkiä pois. Ensimmäisen kerran asuin yksistäni vuonna 2001, kun menin opiskelemaan ammattikorkeakouluun. Siinäkin kämpässä asuin vain ensimmäisen opiskeluvuoden, kunnes taas muutin. Mutta sitä seuraavaa asuntoa sisustelinkin sitten enemmän ja nyt tätä nykyistä vielä enemmän.

Makuni on moderni mutta lämmin. Väreinä nykyisessä asunnossa on puhdas valkoinen, pähkinä, musta, harmaa ja piakkoin tumma luumu. Olin saamassa ihanat tumman luumun väriset verhot Ikeasta, mutta Vantaan myymälästä ne olikin jo päässeet loppumaan. Luumu ja violetti on tämän syksyn muoti sisustusväri, mutta itselläni on tuo violetti ja sen eri sävyt jo pitkään kuuluneet sisustussävyihin. Silloin kun asuin vielä yksistäni 3 vuotta sitten, kämpässäni oli pinkkiä, violettiä, mustaa ja valkoista. Mutta nyt pitää ottaa tuota miestäkin huomioon, niin ei ihan voi mennä omien ehtojen mukaan.

Nämä verhot olin jo melkein saamassa.

Otin kuvia lempiasioistani tästä nykyisestä kodistamme.

Kynttilöitä on näin syksyn tullen ihana poltella, niiden avulla on niin helppo luoda tunnelmaa.


Valaistus himmenee aina näin iltaa kohden. Tämä ihana valaisin on Ikeasta.

Tämä keittiön valaisin on tilattu Ellokselta. Tuo piti koota monesta muovipalasta, jota mieheni ensiksi yritti..mutta minä sen sitten loppujen lopuksi kokosin. Yleensä en ole hyvä näissä kokoomis  hommissa, mutta tykkäsin tuosta valaisimesta niin, että piti nähdä vaivaa.

Keräilin aikoinaan puisia kissoja, mutta nykyään käytössäni on tämä ja 2 muuta kissua. Tämä kissu toimittaa sormuksien pitelijän virkaa.

Meikkauspöytäni peili on hankittu Ikeasta ja en vieläkään ole kyllästynyt tuohon. Peilin edessä oleva "puu" on lahja äidiltäni, se on ollut käytössäni jo yli 5 vuotta.

Näitä Heinäkuun sydäntauluja löytyy meiltä enemmänkin. Niin ihanan yksinkertaista mutta tunnelmallista.


"Lehdet" on hankittu Askosta.


Kuvia olisi enemmänkin, mutta tämän bloggerin systeemit on jotenkin pielessä..kuvien lataaminen kestää i k u i s u u d e n!

Menen pyörähtämään viikonloppuna Helsingissä ja sopivasti Hullut Päivät osui kohdilleen. Selailin tuossa kuvastoa etukäteen ja siellä olisi kaikkea niin kivaa sisustamiseen liittyvää...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti