perjantai 22. heinäkuuta 2016

Kuulumisia

Haha, katselen tässä juuri klassikkoelokuvaa Jurassic Parkia. Sanoinkin juuri miehelle, että kuinka minua silloin 90-luvulla leffateatterissa jännitti pienenä tyttönä katsoa tätä elokuvaa! Toinen elokuva, jonka muistan hyvin katsoneeni leffateatterissa on Clueless. Voi että se jäi pyörimään mieleen silloin, halusin itsekin muuttaa heti Usaan ja elää samanlaista elämää. Hihi.

Tässä miehen kanssa juuri mietitään, että jos lähdettäisiin ensimmäiselle kahdenkeskiselle matkalle esim. laivalle. Poitsu jäisi hoitoon minun vanhemmilleni. Se olisi ensimmäinen yö ikinä poissa tuon rakkaan pojan luota. Kyllä sydäntä kirpaisee, vaikka toki tietää palleron olevan hyvässä hoidossa. Meillä olisi pisteitä kivasti Tallink Siljalle mutta minä haluaisin Viking Gracelle, koska se on ihanan uusi laiva. Siellä se premium hytti kovasti houkuttelelisi. Otettaisiin ihan sellainen 24h risteily vain. Viimeksi siellä oli tosi kivaa, varsinkin tuo ruokapuoli oli hyvin hoidettu. Se erikoisaamiainen, joka kuului hytin hintaan, oli tosi hyvä!

Tiedättekö, vaatekaappini pursuilee taas vaatteita. En ole vielä varannut kirppistä mutta ajattelin laittaa tänne myytiin niitä erikoisempia vaatteita, esim. Zizziä. Olisiko kiinnostusta? Haluaisitteko huutaa vaatteille hinnan vai että minä määrittelen vaatteelle hinnan? Entä olisiko joku paketti parempi ratkaisu kuin jokainen vaate yksitellen myyntiin?

Ainiin, oltiin muuten eilen uimassa meressä ekaa kertaa tälle kesälle. Poitsukin viihtyi hyvin vedessä leikkien. :) Nyt on luvattu paljon lämmintä, joten varmaan tulee useampikin kerta käytyä. Oltiin tuolla Strömsössä eilen. Siellä oli juuri joku bussiryhmä tutustumassa siihen Strömsön ympäristöön ja en tiedä olisiko joku ohjeman nauhoituskin menossa. Ihanaa olisi omistaa omakotitalo tuolta suunnalta mutta on sieltä vaan pitkä matka ajaa keskustaan töihin. Nyt minulla menee noin 10 minuuttia työmatkaan, jos sitäkään. Ne, jotka asuu täälläpäin niin tietää mistä puhun. :) Seinäjoella olisi paljon ihania omakotitaloja myynnissä mutta ei täällä Vaasassa. Seinäjoella ei sitten oikein työtilanne näyttäisi hyvältä, niin ei sinne voi muuttaa.

Tälläisiä pohdintoja tänään. Laitan tähän vielä kuvaa poitsusta eiliseltä päivältä. :)

16 kommenttia:

 1. Mua ainakin kiinnostaa kovasti myytävät vaatteet :) Annan ääneni vaatepaketille ja niin, että sä määrittelet hinnan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään laitan myyntiin, pian alan näpyttelee niitä koneelle. :)

   Poista
 2. Mua ainakin kiinnostaa kovasti myytävät vaatteet :) Annan ääneni vaatepaketille ja niin, että sä määrittelet hinnan!

  VastaaPoista
 3. Joo,vaatteet kiinnostaa aina ja myöskin niin että sä määrittelet hinnat valmiiksi. Ja ihan sama,että onko pakettina vai yksittäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pian laitan muutamaan myyntiin, määrään hinnan ja laitan yksitellen. :)

   Poista
 4. Vaatteet kiinnostaa täälläkin☺ ja että sä määrittelet hinnan. Ehkäpä yksittäin? -E

  VastaaPoista
 5. Seinäjoella on omakotitalojen hinnat ryöstäytyny käsistä :( Lähes järjestään vähänkin uudemmat tuvat maksaa yli 300 000. Samat talot on myynnis kuukaudesta toiseen, taitaa olla kesimäärin yli vuoden myyntiajat jo kun pyytävät niin mahdottomia. Me on ny puoli vuotta kierretty näyttöjä ja pikku hiljaa niiden pisimpään myynnis olevien hinnat hilautuu alaspäin kun ei ostajia löydy ylihinnoitetuille taloille.
  Kovasti hehkutetaan Seinäjoen vetovoimasta ja kasvusta mutta jos samat talot pyörii etuoves vuoden ja yli niin ei vaikuta siltä että tulijoita olis kun ei talotkaa liiku. Ja yks seikka on tuo hinta, ei kukaan järkevä maksa tuollaasia summia aivan perustaloosta.
  Että älä haikailee Seinäjoen tupia, löydätte varmasti Vaasasta kivan talon ja järkevämpään hintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katselin etuovesta Seinäjoen omakotitaloja ja kyllä siellä muutama löytyi heti, joihin menisin esittelyyn. On ne vaan paljon edullisempia kuin täällä. Täällä maksaa saman verran 20 vuotta vanhemmat talot. :) Täällä ei olla käyty yhdessäkäön näytössä kun ei vain ole mitään suht uutta ja lämmitysjärjestelmältään järkevää. :(

   Poista
 6. Moikka :) Olen seurannu sun blogia jo hiukka aikka ja on kiva ja sinä näytät niin pal herttaselt :)Muaki kiinnostaa sun vaateet ja paremppi kun on hinnat valmiina ja yksittäi myynnis..Sul oli kesäkuus postaus ku olit ostanu yourisilta aiva ihana musta paira harmaal tekstil, mikä koko sul on pääl siin kuvas ? Oikke lämmint kesä jatkoo sin Vaasa suntta :) Turu terkuin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas ihanaa murretta, kaikki ymmärsin. :) Se paita taisi olla kokoa 24 tai jopa 26, on aika reilu. Itseasiassa on tuolla pyykkikoris just, on tullut käytetttyä sitä kun on kiva päällä! :) Kiitos kommentista ja hyvää kesää sinne Turkkuseen. :)

   Poista
 7. Ihana blogi, positiivisuus, kaunis ja näyttävä tyyli pukeutua, hyvää kesää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kommentistasi. :) Hyvää kesää myös sinulle!

   Poista
 8. Moikka :) Kiitos nopiast vastauksest :)Oletko tilannu joskus tualt, jenkeist Yoursilta vaattei ? Kattelin et kaunei on ja hiukka erinlaissi, mut en ol koskaa tilannu mittä ulkomailt..Turu terkuin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olen tilannut Yoursilta usein. Se on Britanniassa, ei tarvitse ihan jenkeistä asti odottaa pakettia. Tosin, jenkeistä olen tilannut myös esim. Torridilta mutta siitä on jo aikaa. Englannissa on parhaimmat pluskoon vaatteet, esim. Yours, Evans, NewLook, Asos ym. :)

   Poista
 9. Moikka :) Hah..tarkotin siis Briteistä mut olen piilo blondi hah ;)Oli kyl kaunei mut ei oikke ol hajuu , heirä mallisto koist..Kiitos sul taas :)

  VastaaPoista