lauantai 16. heinäkuuta 2016

Asukuvia ja uusi Michael Kors

Heippa!

Nyt on katsottu kaikki 4 tuotantokautta tuosta Orange is the New Black- sarjasta, jos nyt olisi aikaa normaalille elämälle. En edes muistanut kuinka koukuttavaa tuon on kun alkaa seurata jotakin sarjaa Netflixistä, iltaisin ja pojan päikkyjen aikaan sitä aina tuijottelin. Toivottavasti en koukutu mihinkään uuteen sarjaan. :D
Meillä on lisäksi kova asuntokuume, joten etuovea tulee myös jonkin verran selattua. Yhtään asiaa ei auttanut Seinäjoen Asuntomessut, missä kävimme viime maanantaina. Aika kohtuuhintaisia oli kaikki talot, vaikka jotkut oli tosi hulppeita. Niin se vaan tekee se sijainti ihmeitä hinnalle, viime vuonnahan käytiin Vantaan Asuntomessuilla ja siellä sitä hintaa riitti niissä taloissa.

Sain Michael Korsin laukkuni nyt veljeni mukana tuolta Usasta. Se on söpö kuin karkki. Halusin tuollaisen pienemmän ja sievemmän laukun, jota on kevyempikin kantaa. Nyt ei tarvitse kantaa kauheaa tavarakasaa mukana, kun poikakin on jo 1,5 v. Silloin vauva aikoina piti olla harsot, vaipat, ruoat, kosteusliinat jne. mukana.

Nyt siihen päivänasuun ja uuteen laukkuun. :)Laukku on Michael Kors Cynthia Satchel. Päälläni on NewLookin mekko ja Zizzin farkut. Käytiin tänään perheen kanssa metsästämässä minulle uusia silmälaseja, koska näissä nykyisissä on tuo linssin pinnoitus mennyt tosi huonoon kuntoon ja se häiritsee ja tietokoneella työskentelyä. Mutta ei vain löydy minulle sopivia laseja, nykyinen muoti suosii pyöreämpia pokia ja ne ei sovi minulle yhtään! Tasan yksi vaihtoehto löytyi mutta sekin oli sellainen ihan ok vain. Mitä teen..koska pokamuoti muuttuu? :D Eikö muuten näiden linssien kesto pitäisi olla parempi kuin 5 vuotta? Tuntuu ihan hassulta, että näistä maksaa sen jotain 400 euroa ja sitten käyttöikä on 5 vuotta?

2 kommenttia:

  1. Mä oon ostanut käytettyjä kehyksiä silmälaseihin netin kautta (huuto.net, tori.fi..) ja sitten käyn vaan laitattumassa optikkoliikkeessä niihin oikeanlaiset linssit :) Hyvä keino saada mieleiset lasit!

    VastaaPoista
  2. Minä maksan laseistani 700-800 euroa ja joudun vaihtamaan ne kahden vuoden välein, niin että halvalla olet päässyt lasiesi kanssa.

    VastaaPoista