perjantai 17. kesäkuuta 2016

Helsingin reissu

Heippa!

Zalandon paketti saapui Tuurin vierailun aikana jo ja nyt vasta muistin hakea sen. Pojan vaatteet oli kaikki sopivia tai no pari on vielä sovittamatta, koska herralla meni hermo eilen siihen kaikkeen sovitukseen. :D Täytyy tänään vielä yrittää sovittaa loput, vaikea päättää mitä pitää ja mitä ei vai pitääkö kaikki. Tuleeko niitä lämpiä kelejä vielä, tarvitseeko poika helleasuja? Minä pidän paketin sisällöstä itselleni Evansin leggarit ja NewLookin raitamekon. Pyydän miestäni ottamaan siitä muutamia kuvia tänään. Se Dorothy Perkinsin valkoinen olkapäät paljastava paita oli muuten hyvä mutta oli läpinäkyvä ja aika lyhyt, alle olisi pakko laittaa pitkä toppi ja sitten saattaisi tulla jo liian kuuma. Paita oli kyllä muuten nätti.

Zalandon paketti on aina mukava avata. :)

Poitsun Zalandon paketista tulleita vaatteita. :)

Helsingissä oltiin tiistaista keskiviikkoon, oltaisiin oltu varmaan parikin yötä mutta poitsun 1v6kk neuvola oli torstaina heti aamusta ja en saanut sitä enää siirrettyä. Täytyy taas kehua, että kuinka mainio poitsu on reissussa. Ei mitään ongelmia! Tutkii ja kummastelee kovasti kaupungin menoa. Ainut on, että vieraassa paikassa ja vieraassa sängyssä nukkuminen on vähän haasteellista. Nukutin poikaa 2 tuntia nimittäin silloi tiistaina. Huh. Normaalisti siis poikaa ei tarvitse nukuttaa täällä kotona. Yöllä poika sitten heräsi ja otettiin hänet nukkumaan minun ja äitini väliin (laitettiin sängyt yhteen). Mehän ei olla koskaan nukuttu perhepedissä mutta oli kyllä aivan ihanaa nukkua pojan vieressä, vaikka välillä oli pojan varpaat suussani yön aikana. :D Perhepedillä on kyllä hyvät puolensa mutta minä pelkäsin ottaa pientä vauvaa viereen nukkumaan, oli ihan varma että liiskaisin hänet unissani. 6 kk ikäisenä poika sitten muuttikin omaan huoneeseen nukkumaan ja hyvin on mennyt. Meillä syödään edelleen tissiä mutta enää pari kertaa päivässä. Ainii, minulla kävi Helsingissä ohraisesti, kun imetysliivien tukirauta katkesi ja painoin ilkeästi ihoon. Oltiin silloin juuri Kampissa ja näin siellä Change -alusvaatekaupaan. Sovittelin sitä yhtä mallia mitä siellä oli imetysliiveistä ja kauhistelin hintaa (70€), Liivit eivät olleet lisäksi mitkään parhaimmat, joten en niitä ostanut. Mutta sovittelin sitten tavallisia liivejä, siellä oli juuri tarjous kaikki värilliset liivit -40%. Myyjä mittasi kokoni ja omaksi yllätykseni minulla oli liian iso ympärysmitta omissa liiveissä ja siksi se rauta napsahti poikki! Olen käyttänyt kokoa 95G mutta nyt kokoni olikin 90I. Hah! Kyllä muuttuikin kertaheitolla koko. Ostin sitten normaalit liivit ja olen ollut tyytyväinen. Nyt tiedän kokoni. :)

Matkustettiin Helsinkiin junalla. Harmi kun Pendolinoissa ei ole ollenkaan leikkivaunua, IC junissa pelkästään on vaikka VR:n nettisuvuilla muuta väitetäänkin. Poika nukkui varsinkin tullessa hyvin Stokken rattaissa. On muuten sitten hyvät nuo Stokken Scootit, hyvä ostos. Toiminnot ja käytettävyys ovat tosi hyviä, vaikka hinta tietty on korkeampi mitä rattaissa normaalisti.

Tässä kuvaa paluumatkalta ja Stokket tositoimissa. :D


Ei muuten ehditty sinne Marks&Spenceriin ollenkaan, höh! Käytiin muutamassa kaupassa mutta en ostanut itsellen mitään. Sovittelin Stockalla Michael Korsin monet kengät läpi mutta ei ne vaan sopineet jalkaani, varsinkaan ballerinat. Pitää nyt sitten vain pitäytyä Korsin laukuissa. :) Löysin aivan ihanat Niken citylenkkarit mutta juuri se sopiva koko 38,5 puuttui, joten jäi ostamatta. Hintaakin lenkkareilla oli 175 euroa, huh.

Poitsu Starbuckissa. Olisi halunnut jäädä tuonne pitemmäksikin aikaa, oli mukava katsoa ohimeneviä ihmisiä. :)

Ainut kuva itsestäni koko reissulta. :D Laseista hauskasti heijastuu äitini ja poitsu. :D
Helsingissä oli kivaa olla ja olisi tosiaan mukavaa ollut olla toinenkin yö. Äitini oli tiistaina siellä Musen keikalla ja oli päässyt ihan lavan eteen. Me jäätiin tosiaan poitsun kanssa hotellille, sitten myöhemmällä iällä ne rokkikeikat pojalla edessä. :D

1 kommentti:

  1. Stokken rattaat on ihan parhaita, varsinkin junassa! Mahtuu pienistäkin aukoista, pääsee jopa perhehyttiin. :)

    VastaaPoista