perjantai 20. marraskuuta 2015

Päivän asu/OOTD

Pitkästä aikaa päivän asua. :)


Jaa-a, pitäisikö toivoa joulupukilta kuvausvaloa lahjaksi? Onhan nämä sisällä otetut kuvat tähän aikaan vuodesta aika karmean värisiä.
Noh, joka tapauksessa tässä tämä päivän asu nyt on.

Päällä pitkästä aikaa tuo NewLookin ihanan yksinkertainen mutta kaunis tunika/mekko. Jalassa on nuo aivan superit Sepäälän GG:n housut, jotka oli minulla siis jo raskausaikana. Harmi kun noita en enää löytänyt Seppälästä, tuo on niin täydellinen malli! Minullahan on noita housuja 3 kappaletta mutta lisää haluaisin, koska ovat niin kovassa käytössä. Ostin itseasiassa Seppälästä ihan tässä viime viikolla muistaakseni vastaavat housut mutta eivät ne olleet samaa mallia. Nuo ruskeat saappaat ostin viime vuonna Evansilta (tilasin) ja ovat kyllä olleet hyvät. Aika reilua mallia kylläkin, pakko aina laittaa paksu sukka tuonne.

Minulla on parturi ensi viikolla, pakko saada siistittyä tätä tukkaa. Värjätä en meinaa, ostan varmaan värin itse ja laitan tuonne tyveen. Olen muuten katunut etuhiuksien leikkauttamista mutta onneksi ne kasvaa hyvää vauhtia ja saa jo melkein korvan taakse laitettua. Mielestäni itselleni sopii parhaiten tuollainen keskijakaus, siihen ne pitkät etuhiukset olisi juuri hyvät. :)

Eilen oli salilla laihdutuskurssin välipunnitus, oli pudonnut paino 2,3 kg mutta enemmän olisi tietty saanut pudota. Ollaan täytetty ruokapäiväkirjaa ja PT meinasi, että syön edelleen liian vähän. Hän lupasi perehtyä kunnolla asiaan ja miettiä, että miten saadaan paino putoamaan nopeammin. Tuo painonpudotus oli siis 4 viikon ajalta. Tosin, kun imetän niin tahti pitääkin olla rauhallinen.
Treeninä meillä oli eilen kuntonyrkkeily, ei ollut kyllä minun juttu. Ilmeisesti en ole sitten niin agressiivinen tyyppi, että haluaisin ihmisiä möksiä menemään. :D

Huomenna ajellaan tuonne Tuuriin mummolaan pitkästä aikaa, varmaan kesällä viimeksi käyty siellä porukalla. Minulla alkoi työt syyskuun lopussa ja en ole sen jälkeen sielä käynyt. Tosi kivaa päästä käymään Kyläkaupassa ja nähdä ne kaikki joulukoristelut. Poika on varmaan ihan ihmeissään siellä, koska ihan muutama joulukoriste lähikaupassa on saanut pojan suuren ihmetyksen valtaan. Niin ihana seurata tuota pojan kehitystä! Meillä oli muuten pieni flunssapöpö täällä taas. Poika sairastui taas kurkunpään tulehdukseen ja oli viikon kipeä, nyt onneksi jo terveempi. Minulle tuli kurkku kipeäksi ja olo oli väsynyt mutta sitten se kestikin ihan vain päivän pari ja meni ohi. Olisiko tuolla sinkkikuurilla tekemistä asian kanssa? :)


7 kommenttia:

  1. Kauniilta näytät niin kuin aina. Mukavaa joulun odotusta sinulle! Jos joskus matkailet täällä Kuopiossa päin niin olis kiva vaikka pikaisesti tavata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eve! :) Sukulaisia minulla asuu kyllä Kuopion suunnilla mutta aivan liian harvoin olen sinne päässyt käymään. :(

      Poista
  2. Kaunis mekko, sopii sulle hyvin! Tykkään myös saappaista, pitäisi löytää uudet itsellekin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna! Ruskeat saappaat on kivaa vaihtelua, mustat ne yleensä taitaa olla..ainakin itselläni. :)

      Poista
  3. Näytätpä hehkeältä! :)
    Olisi kiva lukea joku joululahjapostaus, mitä sitä ostaisi eri perheenjäsenille lahjaksi jne. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä idea, en ole aikaisemmin tehnytkään tuollaista postausta! :)

      Poista
  4. Sinä oot kyllä tosi nätti!

    VastaaPoista