keskiviikko 5. elokuuta 2015

Kuulumisia ja asukuvaa

Heippa!

Taas olen loistanut poissaolollani. Flunssa on nyt selätetty. :)

Mitäs tähän viikkoon on mahtunutkaan, kun en ole mitään päivitellyt..
No tosiaan sairastaessa meni iso osa tästä ajasta, silloin ei ole mitään ihmeellistä kirjoitettavaa blogiin. Tänään minulla oli kuitenkin synttärit! :)
Kauhistuttaa tämä nopea ajan kuluminen, onneksi on kuitenkin jotakin ihmeellistä saanut aikaan tässä elämässä, puhun tietenkin rakkaasta pojastamme.
Aamulla sain lahjoja heti sänkyyn. Paketetista paljastuio lahjakortti Emotioniin ja Nominationin rannekoruun poikamme nimi. Äidillleni oli tosin käynyt kommähdys, ne hänen ostamat  palat oli siihen suurempaan rannekoruun, minulla on se pienempi.
Kävimme mieheni, poitsun ja äitini kanssa syömässä täällä Vaasassa Strampenilla.


Tälläinen synttärijätski syötiin miehen kanssa puoliksi. Hyvää oli. :)


Poitsulla oli hauskaa, oli ensimmäistä kertaa terassilla. Näkemistä oli vähän liikaakin, kun ihmisiä joka paikka täynnä. :)

Täällä Vaasassa avattiin muuten suuri kirppis nimeltään Combo. Siellä käytiin tässä pari päivää sitten, kirppiksen yhteydessä on suuri outlet- osasto. Siellä myydään mm. sisustustuotteita. Avajaispäivänä oli ollut ihan hirmuinen meininki ja sama meininki jatkui vielä muinakin päivinä, mm. liikenteenohjaat ovat olleet paikalla koko ajan. Minäkin ajattelin ottaa paikan tuolta mutta en oikein tiedä, että pitäisikö sittenkin viedä tuohon lähemmäs Sepänkylään.


Päälläni on ollut paljon mustavalkoista viime aikoina, en pääse siitä eroon. :) Tässä kuvassa ainut vaatekappale, jota ei ole monesti ainakaan täällä näkynyt, on nuo farkkucaprit. Ostin ne muutama vuosi sitten New Yorkin reissulta. En muista vain kaupan nimeä, se oli ihan sellainen päivittäistavaraketju, ei kuitenkaan Wal-Mart. Oli ihanaa, kun siellä oli kokoja hyvin ihan tuollaisessa normaalissa kaupassa ja oli myös tosi edullista.

Mitäs teille kuuluu? Olisiko postausehdotuksia? :)

4 kommenttia:

 1. Target on ainakin toinen päivittäistavaraketju jenkeissä, juur ostin sieltä kesäkuussa farkut. Oli kyllä tosi kiva jenkkilänreissulla, kun sai valkata plussavaatteista pienintä kokoa ja valikoimat oli valtavia Suomeen verratuna :)

  VastaaPoista
 2. Hei! Esittele niitä uusia halpoja meikkejä jossain postauksessa?

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut! Oih, nam mikä jäde annos. :P
  Kiitos tuosta uudesta kirppis vinkistä, pitää surauttaa Vaasaan katsoo. :)

  VastaaPoista