torstai 20. elokuuta 2015

Asukuvaa ja kuulumisia

Heippa!
Mihinkä tämä aika menee, nytkin on jo torstai.

Oltiin tänään poitsun ja mummin kanssa 4 tuntia kaupungilla, oli kivaa pitkästä aikaa. Käytiin Amarillossa syömässä ja oli kyllä niin suolainen annos, että huh huh. Kotiruokaa syönyt viime aikoina, että nuo ravintoloiden annokset aina kauhistuttaa tuolla suolamäärällä.
Eilen muuten käytiin todella kauniissa puistossa täällä Vaasassa, Hietalahden Villassa tarkemmin sanottuna. Otin sieltä muutaman kuvankin. :)
Tuolla menee ihana rantatie ihan merenrantaa pitkin, siellä olisi kiva pyöräillä. Vielä ei pääse pyörällä liikenteeseen poitsun kanssa mutta ensi vuonna jo kesäreissulle pitää mennä tuonne.

Käytiin tosiaan tänään kaupungilla ja Lindexillä ollessamme pyysin äitiäni ottamaan asukuvaa. Täällä on jatkuneet ihanat kesäsäät ja laitoin päälle sitten kesämekon..ekaa kertaa tälle kesälle jos ei sitä rantamekkoa lasketa mukaan. :)Tuo mekko on Zizzin ja se on lempparini, tietty mustavalkoisuus vetoaa taas. :D Ostin tuolta Lindexiltä poitsulle vaatteita, kun oli niin vetävä tarjous (osta 40€:lla, maksa 30€). Kävin katsomassa plussapuolenkin mutta eihän siellä mitään mielenkiintoista ollut kuten arvata saattoi.

Minulla on muuten tässä kirppishommeleitakin menossa. Nyt on tavarat olleet myynnissä Fyndiksessä (paikkanro 189) mutta haen ne jo lauantaina pois. Mutta jatkan samantien siellä uudella Combo kirppiksellä. Paikkanumero on 61 ja aloitan siellä lauantaina. Nyt on kyllä niin hyvät säät olleet, että ihan selvästi säät ovat vaikuttaneet asiakasmääriin. Tuo combo on niin uusi, että siellä kyllä ihmiset käy nyt säällä kuin säällä.

Ei olla muuten lähdössä ulkomaille poitsun kanssa tänä vuonna, sitähän ollaan tässä kovasti pohdittu että mennänkö vai eikö mennä. Mennään sitten ensi vuonna, kun poitsu on isompi ja kävelee jo itse. :) Olisi se ihanaa kyllä ollut lähteä rentoutumaan uima-altaan äärelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti