sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Soft sunday

Olipas taas mukava viikonloppu ja seuraavasta vasta tuleekin, kun saa viettää ensimmäistä äitienpäivää. :)

Oltiin Seinäjoella lauantaina koko päivä. Käytiin miehen vanhempien luona ja ystävien tytön 1-vuotissynttäreillä.
Tiedättekö mihin minun aika menee nykyään aina silloin kun poitsu on päikkäreillä? Olen hurahtanut Facebookin ihmeellisten vauvanvaate kirppiksien maailmaan. Varsinkin KappAhlin Newbie-merkki on niin ihana, että haluan jatkuvasti olla ostamassa niitä vaatteita sieltä. :)
Ostin poitsulle mm. alla olevan asun kokonaisuudessaan, niin söpö mielestäni. Tämä ei ole Newbietä. Yläosa on Name it ja alaosa H&M.


Jalassa oli nuo ajat sitten hankkimani Conversen tossut, vaikka eihän tämä meidän vauva vielä kävellä osaa. :D


Tänään oli sellainen fiilis, että välttämättä jaksa lähteä vaunuttelemaan. Mietin, että lemppari lenkkeilyhousutkin on pesussa ja ei ole oikein kivoja housuja niiden tilalle. Menin sitten kuitenkin kaapilleni ja silmiini osui Espritin koon 48 lenkkeilyhousut, jotka eivät menneet päälleni ennen raskautta..no nytpä menivät! :) Tuosta onnistumisesta sain niin paljon lisää energiaa, että lähdinkin lenkille. :) Täällä on paistanut koko päivän aurinko, oli niin kiva lenkkeilysää. Toivottavasti huomennakin on, olisi nimittäin mammatreffit. Tämänkertainen paikka on niin lähellä, että sinne voisi mennä vaunuillakin mutta ohjelmassa on muutakin, että en ole ihan varma ehditäänkö mennä vaunuilla vai sittenkin autolla.

En oikein tiedä, että mitä tekisin tuon juuri päättyneen Evansin nahkatakin myynnin kanssa tuolla kirppiksen puolella. Minä menin mokaamaan ja unohdin mainita, että ostaja maksaa postarit. Lisäsin sen tiedon myöhemmin kyllä tuonne mutta nyt sitten joku oli perunut huutonsa ja en tiedä kuka. Äh, pitikin mennä unohtamaan!

5 kommenttia:

  1. Minä peruin nimimerkki laural

    VastaaPoista
  2. Mitä teidän kisuille kuuluu ei ole pitkään aikaan kuulunut /näkynyt postauksissa tai instassa? :) (tai sitten on mennyt täysin ohi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Jouduimme luopumaan kissuista viime syksynä miehelle puhjenneen astman takia! Kissut pääsivät yhdessä uuteen kotiin ja voivat hyvin. :)

      Poista
  3. Moikka! Piipahdin ekaa kertaa blogissasi ja oli pakko jäädä kommentoimaan. Kirjoitat tosi kivasti ja olet älyttömän kaunis. :) Olen varmaan suunnilleen samoissa mitoissa kanssasi ja lannistun vaateostoksilla, kun tuntuu ettei mikään vaate näytä päälläni hyvältä. Ehkä blogiasi lukiessasi rohkaistun ja löydän jotain toimivia ideoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Cinderella ja kiitos kommentistasi. :) Kyllä sitä itsekin joskus masentuu täällä Suomessa shoppaillessa, kun hoikille löytyy kaikkea kivaa ja monesti tosi edullisemminkin, toista se on Briteissä..siellä löytyy kokoja usein ihan tavarataloistakin, kun kokoja tehdään usein 22 asti. Mutta ei tässä oikein muuta voi kun yrittää make it work! :D

      Poista