sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Äitienpäivä 💕

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille❣

Minä jo ehdin pelästyä, että minulta menee koko päivä ohi. Vietin nimittäin perjantain päivystyksessä, nousi 40 asteen kuume..valitettavasti rintatulehdushan se. Aluksi kuvittelin, että se meni ohi, koska kuume laski ja olo oli parempi mutta sitten kuume nousikin yhtäkkiä noin korkeaksi ja sitten olikin syytä lähteä päivystykseen. Siellä vierähtikin sitten 4 tuntia, jonottaminen 40 asteen kuumessa ei ole herkkua. Hoitaja käskikin minun sitten ottaa sellaisen annoksen särkylääkettä, että kuume laskisi. Sain antibiootit ja nyt onkin jo huomattavasti parempi olo.
Oli vain huonoa asiakaspalvelua siellä päivystyksen ilmoittautumisessa, jouduin korottamaan ääntäni, mitä en todellakaan usein tee mutta kipeänä ei oikein jaksa asiakkaana kuulla haukkuja, että olisi muka tehnyt jotain väärin, kun virhe oli tehty ihan muualla!

Mutta nyt iloisempiin asioihin kuten tähän päivään.
Vanhempani tulivat tänne jo eilen ja saatiinkin sitten äidin kanssa tänään miehiltä kukkia ja lahjoja. Kävimme myös syömässä ulkona kauniissa miljöössä. Otettiin siellä kuviakin. :)


Kävimme syömässä Bacchausissa eli toisin sanoen Svenska Klubbenilla. Ihana vanha rakennus, täällä Vaasassa näitä onneksi riittää.Meinasin tulla ihan kiire tuonne, kun pöytävarauskin oli tehty. Niin se aika vain menee kun pitää laittaa itsensä valmiiksi ja myös tuon ihanan poitsun. Onneksi äitini oli täällä muuten ei olisi varmaan ikinä ehditty ajoissa.


Päätin vasta ihan muutama minuutti ennen lähtöä, että mitä laitan päälleni. Asuksi päätyi tuo NewLookilta tilaamani ihana mekko. Oli muuten viimeksi päällä lokakuussa, kun sairastuin siihen keuhkokuumeeseen.:/Jalkaan olisin laittanut mustat korkeat avokkaat mutta kiireessä en löytänyt niitä kaapistani, piti sitten soveltaa. No, mukavemmat nuo ainakin oli jalkaan. :D

Kukkiakin olen saanut, mieheltäni toivoin liljoja ja niitä myös sain. Itsellä vain muistutus, että osta korkeita vaaseja lisää!

Otettiin asukuvaa kauniista äidistäni myös, katsokaa noita ihania kenkiä! Minä haluan myös.


Ensi viikolla onkin tiedossa mukava matka, olenkohan täällä maininnut siitä vielä ollenkaan?

8 kommenttia:

 1. Hyvin sopii sinulle tuo mekko! Ja sun äidin kengät!wau! Pakko udella, minkä merkkiset, mistä ovat, paljon maksoi??(ei muuta... : D )
  -B-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysyin kengistä äidiltäni, merkki on Tamaris, hinta 59,90 ja ne on Zalandolta. :)

   Poista
 2. sopii kyllä tosi hyvin tuo mekko sinulle.. näytät niin kauniilta :) :) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mekko on kyllä ihana. Paras ihan noin sukkahousujen kanssa!

   Poista
 3. Hoikistunut ja sädehtivä olet, kaunis tuo mekko ylläsi.

  VastaaPoista