lauantai 25. lokakuuta 2014

OOTD

Tänään tosiaan laitoin samat vaatteet päälle, että saatiin ne ikuistettua. Tykkään niin tuosta Yoursin uudesta neuleliivistä, hauska idea.


Paita - Zizzi / neuleliivi - Yours (Mänttä) / housut - Seppälä GG / saappaat - Evans / laukku - Guess

Tuo liivi on tuollaista neuletta edestä, jossa mukana kimalletta. Tuo tasku on myös hauska yksityiskohta. Tuota liiviä oli enää pieni koko jäljellä ja sitten tuo iso koko 54/56, niin otin sitten ison. Eihän sillä koolla ole niin paljon väliä tuollaisissa liiveissä. Housuissa ja paidoissa onkin sitten vähän eri juttu. :)

Tänään on taas saatu remppahommia eteenpäin. Käytiin Starkilla ja K-raudassa hakemassa lisää tarvikkeita. Laminaatti oli saapunut ja sitten haettiin Tikkurilan maalia olohuoneen tehosteseinän maalaamista varten. Tosi nätti harmaan sävy löydettiin, mies tuossa äsken sai sen maalin seinään. Minä olen hinkannut useaan kertaan uutta keittiön ja eteisen harmaata laattalattiaa, alkoi alavatsassa tuntua ikävältä loppua kohden. Onneksi edes jotain sain tehtyä, kun tuo mieshän kaikki muuten joutuu tekemään, kun ei tämän masun kanssa paljon uskalla puuhailla ettei joudu lähtemään kesken kaiken synnytyssairaaalaan. :D

Taas arvausleikki, arvatkaa mikä maali valittiin tuon taustalla näkyvän tapetin kanssa tehosteseinäksi olohuoneeseen? :)






12 kommenttia:

  1. Todella kiva liivi,hyvän löydön olet tehnyt. :)
    Itse tykkään todella paljon valkoinen-harmaa yhdistelmästä joten veikkaan tuota ylärivin keskimmäistä.
    Tsemppiä viimeisiin työpäiviin ja odotukseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täälläkin valkoinen ja harmaa uppoaa hyvin, toivottavasti ei kyllästytä. :) Enää 9 työpäivää jäljellä. :)

      Poista
  2. Ei tuolta läskien alta kyl mitää vauvamahaa erotu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis eihän raskaus aina näy ns normaalipainoisella eikä edes tikkulaihalla. Esim minun sisko kun oli ensimmäinen kerta raskaana niin vieraat ihmiset ei ollut tajunnut että hän oli raskaana. Kun hän rupes kävelee vaunun kanssa sitten ne tyypit kysyi että kenen vauva sulla on? Vikat kaksi viikkoa muistan että hänen vatsa rupes näkymään että tuo kommentti oli ehkä pikkasen turha. Ja minun sisko on aina ollut niin laiha että koulussa joutui vielä lukiossa käymään ylimääräisesti tarkistamassa painon kun hoitajat luuli että sillä oli syömishäiriö vaikka se söi todella paljon.

      Poista
    2. Kyllä se masu siellä on, en vain pidä kireitä vaatteita. ;)

      Poista
  3. Oon samaa mieltä Jaana Kalakoski. Ei tuolta mitään vauvamasua kyllä näy. Olet Satu kyllä tosi lihava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lihava kyllä olen mutta siellä se kasvava masu on kuitenkin. ;)

      Poista
  4. kylläpä ihmiset on todella törkeitä!toivottavasti itse katsoisitte peiliin ! kaikki ei välttämättä halua kulkea maha näkyvillä! ;) anonyymit haukkujat ootte säälittäviä! tsemppiä satu <3 :) -sj-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tökeröitä kommentteja kyllä mutta arvatenkin niitäkin eksyy tänne aina välillä. Ei haittaa minun elämää. :)

      Poista
  5. Onpa kaunis asu Satu:) Hehkut raskauden hehkua. Toivoisin postausta vauvatervikkeista/- vaatteista ja olisi kiva myös nähdä vauvamasuasi vatsanmyötäisen paidan kanssa ;) Tunnelmallista vauvan odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ei ole tullut vielä valitettavasti yhtään vauvatarvike postausta, jos sitten mammalomalla. Kaikki vauvavaatteet on kyllä pesty ja silitetty jo, en vain ole täällä vielä mitään esitellyt. :)

      Poista
  6. Kaunis asu odottavalle äidille <3

    VastaaPoista