perjantai 24. lokakuuta 2014

Ostoksilla

HipHei.
Tauti alkaa olla voitettu, olen ollut eilisestä asti jo töissäkin ja ihan hyvin olen jaksanut. Ihanaa päästä taas normaaliin elämään kiinni, tuli tuossa sängyssä vietettyäkin ihan liikaa aikaa kieriskellen kuumeessa ja säryssä.
Vauvamasu kasvaa kasvamistaan, ihan hassua. Ei meinaa tottua tähän, että tuo masu kasvaa ja h-hetki alkaa tulla todellisemmaksi. Vielä en osaa hermoilla synnyttämistä..varmaan eri ääni kellossa tuossa vaikkapa kuukauden päästä. Mammaloma alkaa jo aika pian, enää työpäiviä muistaakseni 14 jäljellä. Haaveilen reissusta Helsinkiin mammaloman aikana mutta saas nähdä, että jaksaako/pystyykö sitä lähtemään. Olin meinaa tänään kaupungilla pyörimässä noin tunnin verran, alavatsassa oli jonkin verran tuntemuksia. Sellaista pientä kipua, lähinnä varmaan tuolla nivusissa. Nyt ajattelin ottaa rauhallisesti tämän illan, huomenna sitten taas asioille kaupungille ja sunnuntaina saankin kaksi ihanaa ystävääni kylään. Suunnitelmissa mm. ulkona syömistä ja paljon naurua. :D

Pentikillä kävin tänään, olen aivan ihastunut heidän uuteen sarjaan Tunturi. Tuo sarja niin vetoaa minuun, sävyiltään ja jotenkin rauhallisuudella. Ostin tänään tuosta sarjasta ihanan ja muhkean villaisen torkkupeiton. Minulla oli käyttämättä -30% alennuskuponki ja halusin mieluusti käyttää sen tuohon torkkupeittoon. Se sopii varmasti niin hyvin uuteen olohuoneeseen, harmaata ja valkoista sinne tulossa aika paljon. :)

Pentik Tunturi torkkupeitto 85€.
Stockmann Beautyssä tuli myös piipahdettua, siellä oli Helena Rubinsteinin tuotteet hyvässä tarjouksessa lokakuun ajan. Ostin sitten uuden meikkivoiteen ja mustan kajalin, ehdottomia luottotuotteita. Tuota meikkivoidetta on mennyt jo varmaan niin monta pulloa, että kauhistuttaisi laskea niiden ostohintoja yhteen.

Minulla oli tänään omasta mielestäni kiva asu päällä töissä, yksi osa asusta oli Yoursin Mänttän myymälästä ostettu liivi. Mies ei ehtinyt ottaa kuvia tänään mutta huomenna uusi yritys, pitää laittaa samat vaatteet päälle. :)
Tein muuten sellaisen huomion, että kun töissä joutuu istumaan aika lailla sen 8 tuntia, niin minua turvottaa jaloista (raskauden aikana). Mutta nyt kun olin pitkään sairaslomalla, niin ei ole ollut turvotusta yhtään!! Se istuminen pysäyttää nesteiden kierron, varmaan tukisukat auttaisi mutta en ole sellaisia vielä päässyt hommaamaan. Ja eihän tässä enää työpäiviä olekaan tosiaan paljon jäljellä. :D

Ainiin, H&M:llä tuli myös käytyä. Ihastuin heidän näyteikkunassa yhteen takkiin ja pörröliiviin. Piti niitä käydä sovittamassa, vaikka olivatkin normaalikokojen puolella.

H&M Liivi

H&M takki
Noita kahta sovittelin mutta ei ollut istuvuus oikein hyvä, kun ovat normaalikokoisille tehty. Tuo liivi kyllä houkutteli kovasti mutta päätin olla ostamatta, kun ei se istuvuus ollut hyvä. Harmitti kyllä. :(

Sitten onneksi plussapuolelta löysin kuitenkin käytännöllisen paidan.

H&M + pitsipaita
Tuonne alle vain toppi, niin ei haittaa läpinäkyvyys. Tuossa takana on kauni pitsikuvio yläselässä, tuossa kuvassa se ei näy yhtään. Hyvä töihin ja muutenkin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti