torstai 6. helmikuuta 2014

Päivän asu

Kyllä siinä nyt niin kävi, että mekot lähti takaisin kohti Ellosta. Kummatkaan eivät olleet täydellisiä, joten en kokenut järkeväksi pitää kumpaankaan. Palataan takaisin suunnitelmaan tuunaus. Eli kihjalaismekko saa uutta ilmettä, laitan tännekin sitten kuvia. Viikonlopun aikana täytyy se tuunaus toteuttaa. :)

Käytiin tänään äidin kanssa herkullisellä lounaalla, instagramin puolella onkin kuvaa. Minut löytää sieltä nimellä Bunnymode.


Laitoin tänään päälle kevään väriä, tuo vaalean turkoosi on niin herkullinen väri. Ostin tuon tunikan silloin muutama vuosi sitten Zizziltä, itseasiassa se oli päälläni Seinäjoen liikkeen avajaisissa. :) Tykkään vieläkin tuosta tunikasta mallinsa ja värinsä ansiosta. Kaikki hempeät värit eivät todellakaan sovi minulle mutta tuo mielestäni sopii. Pelottaa tuo kevään tulo näin muodin kannalta, varmaan hukutaan pastellisiin sävyihin. :D Zizzillä olen jonkin verran jo nähnyt juurikin niitä hempeitä värejä mutta toivottavasti jotakin muutakin on tulossa. Menen huomenna Seinäjoelle, pitää käydäkin Zizzillä pyörähtämässä. :)

Tänään on ollut sellainen vilunen olo, pitää mennä juomaan teetä tässä seuraavaksi. Käytiin eilen salilla yhdessä äidin kanssa, hän oli täällä yökylässä. Minulle ei kyllä sovi se soutulaite ollenkaan, saan siinä alaselän kipeäksi. Ehkä minulla on väärä asento, tosin äidilläni ei ollut mitään ongelmaa sen laitteen kanssa. Kirppispaikkani SuviKirppiksellä on muuten numero 47 11.2 tiistaista lähtien. Myynnissä omia vaatteitani, sisutusjuttuja, hääkoristeita ym :)


14 kommenttia:

  1. Pitääpä käydä sitten heti tutkimassa sun pöytä. Omat tavarat haen tiistaina pois. Vinkkinä että sielt löytyy myös "isojen tyttöjen" vaatteita mun rekistä vielä aika paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, käy ihmeessä. Mikä paikkanumero sinulla, jos minäkin kävisin tutkimassa sinun pöydän? ;)

      Poista
  2. Pistin sun Instan seurantaan. :)

    Hieno päivänasu! Kadehdin muuten sun kykyä yhdistellä noita vaatteita. Ite kun oon vaan et toi ja toi sopii mut mitään ylimäärästä sitten osaakkaan laittaa. :)

    Mitäs teetä maistelit? Itellä on tässä menossa Indiskasta ostettu Berry .... jotain maku. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostus muotiin ja vaatteiden yhdistely tulee varmaan tuolta äitini puolelta, ainakin meillä on samanlainen maku. :) Minä join ihan tavallista teetä, english breakfest on se vakioni. Juon sen aina maidon kanssa, en voisi juoda ihan raakana. :D

      Poista
  3. Voih, jeeh, ku niih nättinä oot taas. :) Toi mekkonen on todella ihana, mäkin haluan tuollaisen!
    Pitääköhän lähtee Vaasaan kirppikselle.... mitähän vaatteita sinne on tulossa? :) Et kantsiiko, onkohan mikää vilahtanut täällä??? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata Maria.:) Mä laitan huomenna kuvaa niistä vaatteista, joita mulle tulee myyntiin, niin voit sitten arvioida kannataako lähteä. :)

      Poista
  4. Mekkovalinnat on kyllä vaikeita. Itse ostin joulukuussa yhden zizzin mekon ajatuksena laittaa se juhliin, sitten ajatus kypsyi, että ei se olekkaan tarpeeksi hyvä. Tilasin sen newlookin ja sekään ei ole hyvä siihen tarkoitukseen, kesällä menee kyllä. Sitten päädyi maanantaina soittamaan ompelijalle ja menin kangaskauppaan. Eilen kävin koesovituksessa ja siitä tulee täydellinen! Ensi perjantaiksi on siis viimein mekko. Jälkikäteen ajateltuna, miksen mennyt heti ompelijalle. Olisi yksi mekko, ei kolmea :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa, mekkoja on vaikea valita! Kerroppa paljonko maksoi mekon teetättäminen ompelijalla, kiinnostaa kovasti tietää. :)

      Poista
  5. Päivän asulle peukku! Ihan mahtava tuo turkoosi tunika :) Mulla on vaikeuksia löytää ison koon takia mukavia vaatteita, pitää vissiin alkaa käymään ahkeraan tuolla Zizzissä. Liikkeessä varmaan enemmän kivoja vaihtoehtoja, kuin mitä netissä esitellään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina. :) Valikoimat vaihtelee tosi paljon ihan liikkeidenkin välillä. Tosi moni on tuntunut tykkäävän tuosta turkoosista tunikasta, on se kyllä täällä aiemminkin vilahtanut. Mutta ehkä olen vain yhdistellyt sen ihan eri tavalla. :D

      Poista
  6. Kiva yhdistelmä! Mun mielestä voisit ihan hyvin käyttää jotain noita vanhoja vaatteitasi häissäkin, sulla on niin kauniita vaatteita että varmasti löytyisi joku hyvä yhdistelmä :) P.s. Mä toivon alusvaatteista jotain postausta, itse en mistään tunnu löytävän hyvin istuvia liivejä. Jotain merkkivinkkejä yms, tahtoo ikitopeista eroon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläisen postauksen olen toteuttanut jo aiemmin http://bunnymode.blogspot.fi/2011/08/toivepostaus-alusvaatteet.html

      Olisiko mitään apua? :)

      Poista
  7. Nyt tulee ihan täys 10 lookillesi! Näytät tosi raikkaalta ja nuorekkaalta, yleensä enemmän lady like - vaikkakin silloinkin olet nätti.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kympistä. :D Tuo vaalea väri varmaan piristää lookia paljon. Käyttäisin enemmänkin, jos tuota väriä vain löytäisi jostakin.

      Poista