maanantai 17. helmikuuta 2014

Matkalle

Katselin tuossa äsken tämän päiväiset Emmerdalen jaksot, voi kun oli surullinen jakso tänään. Ärsyttävää kun sarjoissa tapahtuu jotain sellaista, mitä ei todellakaan haluaisi tapahtuvan jollekin näyttelijälle. Yleensä justiin jonkun onnettomuuden kautta, niin kuin juuri tänään kävi Johnille. :(
Saattaa muuten olla, että elokuussa pääsen katselemaan Emmerdalea ihan livenä tai siis niitä lavastuksia. Meillä on äidin kanssa suunnitteilla Emmerdale-matka. Itseasiassa matka on jo varattu, että ei kai tässä sitten enää kauheasti mietitä. :D Mies ei ole vain kauhean innoissaan meidän matkasta, häntä pitää tässä vielä taivutella. Matka kuulostaa todella hyvältä, onhan tuossa todella paljon kaikkea muuta kuin pelkkää Emmerdalea. Sitä on oikeastaan loppujen lopuksi aika vähän mutta minä palan halusta nähdä noita ihania maisemia!

Matkustusta on luvassa tälläkin viikolla. Lähdetään miehen kanssa Helsinkiin koko weekendiksi. Kerrankin päästään sinne kätevästi, kun mennään lentäen täältä Vaasasta. Lentokoneella on niin kätevä matkustaa näin kaukaa tuonne pääkaupunkiin, matka kestää alle tunnin. Autolla menisi noin 5 tuntia ja junalla joku 4 tuntia per suunta. Meillä on miehen kanssa molemmilla Finnair kanta-asiakkuus ja oli sopivasti pisteitä kerättynä, niin matka maksaa vain muutaman kympin. :) Majoitummme Scandic Simonkentässä, se on ihan ok hotelli vaikka ei todellakaan ole mikään paras.

Minulla on positiivinen ongelma. Sain joulupukilta pari Stockan lahjakorttia, nyt yritän miettiä mihin haluaisin eniten ne sijoittaa. Vaihtoehtoja siis riittää, se ei ole se ongelma. Aluksi ajattelin, että sijoitain Michael Korsin laukkuun, vaihtoehtoja on pari.

Michael Kors Jet Set

tai

Michael Kors Jet Set Chain Item
Mutta toisaalta haluaisin lahjakorteilla enemmän kuin yhden tavaran mutta toisaalta arvokas ja laadukas laukku on hyvä sijoituskohde. Tietty valikoima on varmaan erilainen itse tavaratalossa verrattuna nettikauppaan. Mietin myös, että onkohan tavaratalossa Liu Jo:n laukkuja myynnissä? Liu Jo:n vaatteita heillä on ainakin myynnissä, muistaisin nähneeni ainakin. :)

Stockan sisustusosasto houkutteleee aina. Toisaalta tekisi mieli ostaa uusi pussilakana meidän tuplapeitteellee, nyt meillä on vain kaksi. Nettikaupassa ei kyllä ollut mitään mielenkiintoista tarjolla. Stockan urheiluosasto on myös sellainen, jonka aina tsekkaan siellä ollessani. Varmaan sieltäkin löytyisi lahjakorteille käyttöä. Tietty kosmetiikasta puhumattakaan!!

Mikä olisi teidän sellainen MUST juttu? :)







7 kommenttia:

  1. Jos minulla olisi suurehko Stockmannin lahjakortti (siis ainakin tuo 250 euroa minkä nuo laukut ovat), ostaisin juuri nyt pari laadukasta kaulahuivia, mikäli löytäisin haluamani. Ostaisin mielelläni jonkin todella pitkän, pashmina-tyyppisen huivin, joka menisi hyvin lähes ympäri vuoden. Sen lisäksi ostaisin pari himoitsemaani hajuvettä ja käyttäisin loput todennäköisesti jatkuvasti käyttämääni päivittäiskosmetiikkaan/ihonhoitoon. :) En itse oikein uskalla "investoida" laukkuun, koska en tiedä löytäisinkö koskaan sellaista, jota haluaisin käyttää vuodesta toiseen jopa 10-20 vuotta putkeen! ...Toisaalta, tuon sanottuani... omistan kyllä mm. yhden isokokoisen (ja ei niin kauniin) keinonahkalaukun, joka minulla on ollut jo lähemmäs 10 vuotta ja se onkin säilynyt täysin uudenveroisena.... Heh. Pyrin itse välttämään nahkatuotteita, mikä myös rajoittaa mm. merkkilaukkujen ostamista - koska en myöskään näe mitään järkeä maksaa satoja euroja kanvaasilaukusta... Kylläpä taas eksyin asiasta!

    http://jenniemilian.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täydellisiä huivia on vaikeita löytää, useimmiten ne on liian lyhyitä omaan makuun. Mungolifen Annalla on täydellisiä huivia, juuri sopian muhkeita! :) Kyllä aika lailla päätin, että en osta uutta laukkuja lahjakorteilla. Toivottavasti paljon muita mukavia juttuja. :)

      Poista
  2. Kalliin laukun, mutta tyylikkään ajattoman mustan, johon ei kyllästy, mutta jossa on joku "the juttu"

    VastaaPoista
  3. Niin ja kommentoija on sama Noora kuin tähänkn saakka, mutta profiili on eri, koska meniin viikonloppuna naimisiin ja sukunimi muuttui :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos! Kyllä oli, juuri meidän näköiset, pienet ja kauniit. kakku oli upea, kuin taideteos. Sepällä teetetty titaanisormus timanteilla on myös aivan ihana. Päädyin sittenkin teettämän vihkihameen ompelijalla, tumman violetin satiinisen, kun kivaa mekkoa ei tuntunut löytyvän. Minulla oli siis polvipituinen mekko :)

    VastaaPoista
  5. Emmerdale on ikisuosikkini ! Olen jo pitkään sitä seurannut . Lahjakortilla ostaisin elämäni kalleimman laukun , luultavasti juuri Michael Korsin , mutta mustan . Jos olisi useampi lahjakortti , niin nuo kyllä olisivat molemmat ihania !

    VastaaPoista