tiistai 11. kesäkuuta 2013

My first LIV

Kyllä itsetehty ilta-smoothie on vain hyvää. En tiedä, että miksi en ole tehnyt niitä pitkään aikaan. Tänään sekoitin mustikkaa, mansikkaa ja rahkaa (no okei, kaapista löytyi vähän vaniljajäätelöäkin) keskenään ja hyvää tuli. Tänään on ollut päivä täynnä kiirettä. Heti töistä päästyäni menin käymään lääkärissä, korviani on kutittanut ihan hirmuisesti jo kahden viikon ajan. Syy saattaa olla allergiassa, sain lääkkeitä ja pitää mennä vielä kontrollikäynnille. Luulin, että vaivani johtuvat korvatulppien käytöstä (välillä käytän niitä tuon rakkaan mieheni kuorsaamisen takia). Lääkärin jälkeen menin sitten kauneushoitolaan täälä Vaasassa, kävin yhdessä hoidossa. Kerron siitä sitten myöhemmin, kun näen hoitojen tehokkuuden. :) Sitten kävin vielä ruokakaupassa, olin tänään 6h putkeen syömättä. Minun on tosi vaikeaa muistaa napata laukkuun jotakin välipalapatukkaa tms. Mikä siinä onkin, pitäisi liimata otsaan sellainen kiinni. Jos nyt muistan paremmin jatkossa, kun kirjoitankin siitä täällä.

Tilasin tuossa jo melkein kuukausi sitten ensimmäisen LivBoxini. Rakastan kosmetikkaa ja LivBoxien idea kiinnosti kovasti! Jos joku ei ole vielä kuullut tästä jutusta, niin täältä lisää tietoa. Ensimmäisen pakettini saapui eilen. Kyllä jännittikin avata paketti, koska ei voinut etukäteen tietää paketin sisältöä yhtään. Olin tavallaan tyytyväinen tämän kertaiseen sisältöön ja sitten toisaalta taas en.

Lisää kuvateksti







Eniten kiinnosti tuo poskipuna, jota en ole ehtinyt testaamaan vielä. Lisäksi tuo kynsilakka oli kiva. Nuo pikkuiset tuubit on kyllä pieniä, saisivat olla isompia!

Onkos teillä kokemuksia Livin boxeista? :)

8 kommenttia:

  1. Mulle on tullut nyt kaksi boksia, joissa molemmissa oli onnistumisprosentti about 50. Ensimmäisessä boksissa sain täysin turhana tuotteena Lash Card -kortit (tarvitsen 2 kättä meikkaamiseen jo muutenkin, eli en pysty noita käyttämäänkään) ja irtoripsitupsut (samasta syystä + plah, turhat). Tällä kertaa sain saman boksin kuin sä, mutta poskipunan tilalla oli huulikiilto. Olisin ehkä mieluummin ottanut poskipunan, mikäli se on hyvä, mutta kyllähän tuo huulikiiltokin ihan jees on. Aika tahmainen tosin.

    Kynsilakkaa en vielä ehtinyt kokeilla (sain pakettini vasta tänään työpaikalle), mutta väri vaikuttaa ihan kivalta (sama kuin sulla). SebaMedin after sun tuotteesta tykkäsin kovasti, tosin en koe sitä mitenkään viilentävänä ainakaan näin kun ihon lämpötila on ihan normaali. Hyvä perusrasva kuitenkin, eli siitä huikeat plussat, kun oli vielä normaalikokoinenkin.

    Pettymyksenä tuli Clarinsin BB, koska olisin ollut siitä todella kiinnostunut, mutta sehän oli niiiiiiiiiiiin oranssinruskea, että ei sitä tälle iholle voi mitenkään laittaa. Moni muukin oli saanut saman, vaikka heidän kauneusprofiileissaan luki "erittäin vaalea iho"... Eli sen annoin sitten ruskettuneelle ja muutenkin tummempi-ihoiselle työkaverilleni, samoin kuin tuon ikääntymisen merkkejä häivyttävän päivävoiteen, koska öh, ehkä 29-vuotiaana en ole todellakaan kohderyhmää? Työkaveri on 50v, joten hän otti mielellään. Piz Buinin annoin myös hänelle koska en tee 15 suojakertoimella mitään, enkä rusketu, joten en voi hirveästi tehostaa sitä rusketustakaan :D Eli puolet käyttöön, puolet työkaverille itselleni täysin turhana. Kyllä kuitenkin laskisin pakkauksen olevan arvoltaan sen n. 14-15 euroa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tuo hintansa väärti on, siihen tulokseen minäkin tulin. :) Varsinkin kun se kannetaan kotiin asti.

      Poista
  2. Mä en oo vielä boxia tilannut vaikka kovasti oon aikeissa ollutkin. Ehkä mä kans tilaan, vaikka varmastikin aina on osa sellaisia tuotteita joista ei niin välitä. Mutta tuo idea on mun mielestä kiva ja varmasti ainakin tuo edelläkin mainittu 50 % on käyttökelpoista tavaraa :) Ja onko mitään ihanampaa kuin saada kosmetiikkaa kotiin toimitettuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei se aina voikaan mennä nappiin. Se jännity siinä on se juttu. :)

      Poista
  3. mulle tuli tuo paketti myös nyt ensimmäistä kertaa, ihan kivalle vaikuttaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva uutuus kyllä, ei ole ollut aiemmin tuollaista varmaan koskaan. :)

      Poista
  4. Minulla on kokemusta LivBoxista kahden paketin verran.

    Ensimmäinen laatikko toukokuulta tuli Postin vuoksi yli viikon myöhemmin kuin muille. Tosi harmittava takaisku :-/ Siinä oli kaksi täysin turhaa tuotetta.

    Toinen laatikko, tämä kesäkuinen tuli ajallaan ja siinä oli vain yksi turhake, se BB-voide oli aivan liian tumma. Mutta siitä innostuneena hankin vastaavantyylistä omassa sävyssäni, siitä tulee blogiin myöhemmin.............

    Ensimmäisissä LivBoxeissa oli enemmän huulipunaa, hajuvesiä, kynsilakkoja. Sitä mitä ehkä odotin. Ja tämä, että sisältö vaihtelee, tuli aika yllätyksenä. Ihan kiva jutu se silti!

    Nyt kolmas laatikko määrittää, jatkanko tilaamista. Jos siinä on 2 hutituotetta tai enemmän, eikä yhtään kynsilakkaa, huulivoidetta jne, niin lopetan tilaamisen ja käytän sen 15€ täsmäostoihin, vaikka yhteen pulloon Essietä (jota kovasti toivoin löytäväni omasta lootastani :)).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tyhmää, jos boxi tulee myöhässä. Sitten varmaan ehtii jo lukemaan jo muualta, että mitä boxissa on ollut. :(

      Poista