sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Lauantain ja sunnuntain juttuja

Huomenna olis lähtö matkalle ja en ole vielä edes aloittanut pakkaamista. En ole kovin ajoissa taaskaan tämän pakkaamisen suhteen mutta olen sellainen, että otan aina rennosti nämä asiat. Jotkut olisivat aloittaneet minun tilaanteessani varmaan jo viikko sitten (kuten mieheni varmaankin) mutta minä en jaksa hötköillä. :D

Tultiin äsken uimahallista, mieheni houkutteli sinne ja kannattiin mennä. Kävin meinaa lymfaterapiassa keskiviikkona ja terapeutti ilmoitti, että minulla on solut täynnä nestettä ympäri kroppaa ja näin ei todellakaan pitäisi olla. Meinasi, että minulla on virhe aineenvaihdunnassa. Avuksi hän ehdotti vesijumppaa (+uimista)  lymfaterapiaa lisäksi. No nyt sitten kun mentiin sinne uimahalliin, niin siellä oli sattumalta juuri alkanut vesijumppa, minähän menin sitten ryhmään mukaan. Tosi hauska laji, ei tunnu edes liikunnalta, kun vesi viilentää ja antaa hyvän vastuksen. Vesijumpan lisäksi uin jotain 500 metriä. Alan kyllä käymään salin lisäksi tuollakin! :) Mieheni naureskeli, että mites meni siellä mummujen seassa. Mutta minähän en tuon miehen mielipiteistä välitä. :D No ei vaiskaa, ihan mies kannusti menemään tuohon ryhmään, halusi vain kiusoitella minua.
Oli muuten jännä käynti siellä lymfaterapiassa, kun menin hänen luo nyt ensimmäistä kertaa. Täällä Vaasassa en ole käynyt lymfaterapiassa aiemmin. Aluksi tämä terapeutti oli mielestäni (saatan tietysti olla myös mahdollisesti luulotautinen) jotenkin vastahakoinen ja kysyi kahteen kertaan, että eikö minulla todellakaan ole mitään sairauksia. Mutta siinä kun sitten juteltiin mm. liikunnastani, niin huomasin hänen suhtautuvan minuun suotuisammin. Hän sanoi, että liikun sen verran, että aineenvaihdunta pitäisi pelata mutta jostain syystä kehoni kerää nestettä. Ainiin, oli hauska juttu, kun hoidon aikana hän ilmoitti, että nyt hän hieroo kylkiluiden välistä, niin tulin vain mielee, että löysikö hän niitä koskaan. :D Tämä käynti oli erilainen, kuin se missä olen aiemmin käynyt. Hinnassa oli myös todella suuri ero mutta sen arvasinkin, koska tämä hoito oli perusteellisempi. Alunperin aloin käymään lymfaterapiassa tuon toisen jalkani takia, jonka olen loukannut muutamia vuosia sitten kaatumalla rappusissa. Tämä siis tiedoksi, jos blogillani on uusia lukijoita. :)

Mutta siis juu, otin kuvia samsungillani eilen ja tänään.

Asukuvaa eiliseltä, olin lähdössä kaupungille syömään lohikeittoa.
Uudet hiukset ja punainen raita.
Kaupungilla. Kynsissä ihanaa uutta kynsilakkaa Gina Tricotilta.
Uinnin jälkeinen ateria.
Piti mennä syömään hyvää lounasta uimahallin kahvilaan mutta se olikin jo otettu pois, eli ei saatu lounasta. Piti sitten valita listalta annos ja päädyin talon kana -annokseen.

Tänään oli täälä Vaasassa joulunavaus...täydessä vesisateessa. Ei kiva! Ajeltiin sitten keskustan kautta kotiin mutta ulos torille ei menty, kun ilma oli niin surkea. Joulunavauksen ilotulitus pitäisi alkaa ihan muutaman minuutin päästä. Hassua, että tiistaina olen jo 30 asteen lämmössä!! :)

 Olin muuten eilen katsomassa sen Twilightin, tykkäsin. Surullista, kun ne on sitten kaikki nähty. :(

Nyt aion liikkua tästä sohvalta tuonne yläkertaan pakkauspuuhiin. Saanko pakata kissut ja miehen mukaan kans?

12 kommenttia:

  1. On muuten hieno kynsilakka! Hauskaa matkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju. :) Nämä GT:n kynsilakat on ihan ok, vaikka ovatkin edullisia.

      Poista
  2. Hyvää matkaa! :) Taas olet ollut nättinä liikenteessä!

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis asukokonaisuus.

    Mukavaa ja rentouttavaa matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ja tosi mukavat päällä, varsinkin tuo Zizzin tunika. :)

      Poista
  4. en kyllä ihan heti menisi syömään tollasta ateriaa kuntoilun jälkeen kuntoilusta ollut mitään hyötyä =/ kuluttamat kalorit takaisin mutta hyvää matkaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi, oletko eksynyt? Tämä ei ole laihdutusblogi.

      Poista
    2. Jumaliste. Liikunta ei ihan varmasti "mene hukkaan" vaikka söisi sen jälkeen mitä. Aina on parempi liikkua kuin olla liikkumatta, ja sydän ja verenkiertoelimistö, lihakset yms. saavat kyllä harjoitusta liikunnasta vaikka söisi siis todellakin ihan mitä hyvänsä. Puhumattakaan liikunnan mieltä virkistävästä vaikutuksesta. Mutta kai niitäkin on, jotka liikkuvat vain kaloreiden vuoksi. Aika surullista vain se.

      Poista
  5. Luuletkohan tarvitsevas tollaisia aterioita? Aika itsekästä. No mutta läskithän on :) Ajattelee vain omaa itseänsä eikä kiinosta pätkääkään terveys. Saanko kysyä, että mitä helvettiä sä käyt salilla? Ylhäällä sanoit, että tämä ei ole laihdutusblogi ja sit kehtaat vielä väittää, että käyt salilla? Mitäköhän varten siellä salilla käydään? NO ETTÄ IHMISET SIELLÄ JOKO LAIHTUU TAI YLLÄPITÄÄ KROPPAANSA. Voisit jo myöntää, että läskinä ei ole mukavaa ja ettetkö yrittäisi laihtua. Oon puhunu.

    VastaaPoista
  6. Olipas ikävä kommentti...ihan kuin ei isompi ihminen ei voisi liikuntaa harrastaa muuten kuin laihdutustarkoituksessa. Minusta on ihana, ettei tämä ole laihdutusblogi, niitä kyllä löytyy pilvin pimein. Hienoa, että joku on kokonsa kanssa niin sinut. Niin monessa xl-blogissa on alettu laihduttamaan. Enkä sano ettei laihduttaminen kannata terveyden kannalta, mutta kiva lukea muutakin kuin laihdutus asiaa.

    Kikka

    VastaaPoista