perjantai 30. marraskuuta 2012

Dubai, part 1

Ei sitten tuo eilinen mennytkään ihan putkeen. Sain jonkun vatsapöpön matkalta ja jouduin lähtemään töistä aiemmin pois. :( Nyt olo on parempi ja olinkin töissä tänään sellaiset 11 tuntia. Tuolla matkaverilla oli samanlaisia oireita, omat epäilykseni suuntautuvat lentokoneruokaan. Se oli ainut asia, jota molemmat syötiin. Ravintoloissa tilattiin aina erilaisia ruokia, niin tuskin sieltä ainakaan tuli. Tuo lentäminen on kyllä ikävää puuhaa, varsinkin Finnairilla. Menomatkalla tuli huonot fiilikset yhden lentäemännän kommentista ja ajattelinkin antaa Finnairille palautetta asiasta. Vaikka itse olin tänään töissä tosi väsynyt, niin en anna sen ikinä vaikuttaa asiakaspalveluun, koska se ei todellakaan ole asiakkaiden vika, jos olen väsynyt ja kipeä. Tulomatkalla palvelu oli parempaa mutta en silti hurraisi kyseiselle firmalle. Olen eniten lentänyt Finnairilla ja seuraavalla reissulla kokeilisin mieluusti jotain toista firmaa. Lufthansa ainakin tuntuu saavan koko ajan kehuja. :)

Ajattelin aloittaa kevyesti ja laittaa kuvia meidän hotellista, joka oli siis Ramada Plaza Jumeirah Beach Residence. Tykättiin kovasti hotellista sijainnin ja hinta-laatu suhteen takia. Hotellilla oli aivan mahtavat aidon ystävälliset työntekijät, kertaakaan kukaan ei ollut epäystävällinen tai haluton palvelemaan. Jätettiinkiin meidän huoneen siivoojille mukavasti tippiä ja ostettiin korttikin, jossa kiitettiin hyvästä palvelusta. Hauskin juttu meinaa oli, kun siivoojat olivat järjestäneet äidin korut värien mukaan nätiksi kasaksi. Ja hauskinta oli se, että kyseessä oli miespuoliset siivoojat, luultavasti Intiasta kotoisin. :) Meidän huoneen ovi oli jossakin vaiheessa epäkunnossa ja sekunnissa sekin saatiin kuntoon ja pyydeltiin kovasti anteeksi. Hyvä mieli tuli tuollaisesta sydämmellisestä palvelusta.
Hotelli sijaitsi ihan The Walkin vieressä. The Walk on aika pitkä rantakatu, jonka varrella on ravintoloita ja kauppoja, varsinkin sisustusalan sellaisia. Minäkin ostin Zara Homesta itselleni tai oikeastaan tänne meille kotiin jotain. Käytiin 3 eri ravintolassa syömässä tuolla kyseisellä kadulla ja ruoka oli ihan ok, taisivat olla amerikkalaisia ketjuja kaikki. Minusta tuo sijainti hotellille on ihanteellinen, koska iltavilinä kadulla oli ihanaa, kun arabimiehet ajeli katua niillä upeilla autoilla ja arabiperheet kävi syömässä ravintoloissa ja viettivät aikaa yhdessä. Oli jotenkin mielettömän mielenkiintoista seurata arabiperheiden käyttäytymistä, koska en ole koskaan ennen sellaista nähnyt. Olisi mukava ollut ymmärtää kielestäkin jotain mutta mahdotontahan se oli. Hyvin sain asiakaspalvelua englanniksi, paitsi yhdessä Guessin liikkeessä. Debenhamsin Evansin osastolla oli yksi tosi mukava nainen, jonka kanssa juttelin paljon. Osastolle oli lanseerattu juuri uusi mallisto, joka oli niin tyyliäni. Ostin jotakin tietty Evansilta, esittelen ostokset sitten kaikki yhdessä. :)

Nyt kuitenkin vihdoinkin kuvia meidän hotellihuoneesta ja hotellin ympäristöstä.

eteinen

hyvä meikkauspöytä. :)

Ihana sänky. :)

Äiti kertoo kuulumisia Suomeen.. :)
meidän "keittiö".
kylppäri.
kylpyamme oli kovassa käytössä.
ensimmäinen aamupala.
aamupalahuone oli iso, lisäksi oli vielä terassi.
näkymä meidän huoneesta.
ensimmäinen päivänasu. :) Mukaan lähti tuo Armani Exchangen laukku, jota käytin koko matkan.
hotellin terassi.
terassilta.
tuo paikka oli hotellin parhautta. :)
Miltäs vaikutti hotelli teidän silmiin? :)


5 kommenttia:

  1. Hieno! Tosi siistin ja uuden oloinen hotelli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa tuo on uusi hotelli, 2011 muistaakseni otettu käyttöön. Mutta mielenkiintoista oli se, että tuo oli aiemmin kerrostalo vain. :)

      Poista
  2. Aika kivan oloinen hotelli. Millaiset lämpötilat siellä oli tähän aikaan vuodesta? Tosi ikävää, kun saa huonoa palvelua ja varsinkin lentokoneessa, jossa sitten pienessä tilassa pitää katsella sitä huonosti käyttäytyvää työtään tekevää törppöä koko loppumatkan. Laita ihmeessä palautetta Finnairille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli 25-28 astetta, eli oikein mukavat säät. Kesällähän tuolla on ihan sietämättömät lämpötilat noin 45 astetta. Silloin sinne ei ainakaan Finnmatkat tai Aurinkomatkat tee matkoja ollenkaan. Yritin muuten laittaa palautetta Finnairille. Homma meni pieleen siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt laittaa se lentonro, järjestelmä ei hyväksynyt sitä ja ilman sitä palautetta ei voinut lähettää ollenkaan..että se meni siinä sitten. :(

      Poista
    2. Yritä vielä jotain kautta laittaa sitä palautetta. Jos lentoemännän käytös oli sopimatonta niin kyllä siitä saa sanoa. Kurjaa. :( Laita vaikka mille tahansa Finnairin s-postiosoitteeseen sitä palautetta ja pyydä niitä lähettämään sitä eteenpäin oikealle taholle. Asia ei kuulu minulle, mutta mitä koneessa tapahtui?

      Ja tervetuloa kotiin! Odotan ostospostausta. :)

      Poista