maanantai 29. lokakuuta 2012

Myytävänä farkkuja

Tein siivousta farkkujen osalta myös eilen. Samalla lähti kesätakit odottelemaan lämpimämpiä kelejä. Kaapissani oli ainakin 3 farkut, jotka ovat jääneet isoiksi ja nyt sitten yritän löytää niille uutta kotia. Minähän olen vain 160 cm pitkä, joten ehkä nyt kannattaa olla kuulolla minun pituiset tai siinä lähellä olevat.

1. Myyntikohde Lane Bryant farkut koko 52. Malli on bootcut, joka imartelee vartalon muotoja, varsinkin jos sattuu olemaan takapuolta. Farkut ovat hyvässä kunnossa, käytetty muutaman kerran. Ostettu Usasta Lane Bryantin liikkeestä. Farkuista löytyy joustoa, joten ovat mukavat jalassa. Kulutuspintaa polvien kohdalla muuten väritykseltään tummansiniset.



2. Myyntikohde Evans Sloutch farkut, koko 52 uudet, laput vielä paikoillaan. Farkut ovat malliltaan sloutch, joka tarkoittaa melko suoraa linjaa ja sellaista rennompaa, vähäsen kuten boyfriend farkuissa on. Farkuissa ei ole oikeastaan joustoa, aika ohutta farkkukangasta. Vyötärö nousee aika korkealle, ei jää siis missään nimessä lantiolle.



3. Myyntikohde Evans bootcut farkut, koko 52. Nämä farkut ostin käytettäksi korkeiden kenkien kanssa, koska lahje on erittäin leveä ja aika pitkä.Vyötärö nousee aika korkealle. Nämäkin ovat nyt itselleni liian suuret, ehdin käyttää näitä yhden kerran, joten ovat hyvässä kunnossa. Farkuissa on 1% elastaania, joten jonkin verran joustavat. Materiaali on aika paksua, joten pärjää hyvin talvellakin.



Farkkujen lähtöhinta on 0€/kpl (ei hintavarausta), joten korkeimman huudon tehnyt saa farkut itselleen. Muista ilmoittaa kommenttiboxissa huutamasi kohteen numero (1,2 tai 3) ja huutamasi summa. Muista ilmoittaa nimimerkkisi ja sähköpostisi, että voin ottaa yhteyttä huudon päättyessä. Huutoaikaa on sunnuntaihin 4.11 asti.

Huutaja maksaa pakkaus- ja postikulut. Arvioisin, että postikulut tulee olemaan 7,20€.

8 kommenttia:

  1. 1. Myyntikohde Lane Bryant farkut koko 52.
    Tarjoan 10€ :-)
    onnellinenkoti@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Voitko laittaa vähän mittoja nuista ekoista farkuista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi,

      Vyötärön ympärysmitta noin 120cm
      lantion noin 130 cm
      lahkeen sisäpituus noin 72 cm

      Poista
  3. Minä huutaisin nämä: 3. Myyntikohde Evans bootcut farkut, koko 52
    tarjoan 5€
    kittysi@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. huutaisin kaikkia tarjoan 20e yhteensä+postit =) -von katti-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 20€ kaikista on liian vähän ja nimimerkilläsi ei ollut sähköpostiosoitetta.

      Poista
  5. Huudan 1:stä13€ :-)

    Onnellinenkoti@gmail.com

    VastaaPoista