perjantai 20. huhtikuuta 2012

Somebody that I used to know

Tuo aivan loistavan mahtava Gotyen biisi Somebody that I used to know on soinut päässäni jo usemman päivän ajan, ehkä voisi rajoittaa tuon repeat-nappulan hinkkaamista. :D



Katselen juuri Voicea, harmittaa kun lemppari Lauri Mikkola putosi juuri ennen finaalia. Tuo Saara Aalto ei nappaa itseäni yhtään, lähinnä ärsyttää. Mikko Sipolan musiikkityyli on ehkä lähinnä omaani ja eihän tuo pojan ulkonäkökään mitenkään haitaksi ole. :)

Asukuvat otin tänään ennen kuin lähdin kaupungille ja sen jälkeen salille, siksi noin rentona mentiin. Päällä uusi Zizzin paita, jonka hommasin Porin outletista. Maksoin tuosta alennuksen jälkeen 30€, enempää en kyllä olisikaan maksanut.


Paitaa tarkemmin.

Paidassa on hihoissa hauskat rypytykset.
Ahdistus iski, kun kahlasin läpi Mad Menin 2 ensimmäistä tuotantokautta. Anttilasta löysin 4. kauden mutta 3. kausi tuntuu olevan kiven alla. Täytyy kääntyä varmaan nyt sitten huuto.netin puoleen.

Huomenna kaupungille ystävän kanssa, kun mies lähti toiselle puolelle Suomea harrastuksensa takia. :)

Ainiin, huulimeikin tein taas kirkkaan värisenä Make Up Storen loistavan huulikynällä ja päälle laitoin Cliniquen huulikiiltoa.



Hauskaa viikonloppua kaikille! Yritän miettiä niitä toivepostauksia taas, jonkun voisin toteuttaa. :)

9 kommenttia:

  1. Onkos tuota painoa salilla pudonnut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleen aikalailla sama 12-15kg näyttää puntari vähemmän. Saisi kyllä näyttää enemmän, kun liikun kuitenkin aika paljon. :(

      Poista
  2. Kivat yksityiskohdat paidassa. Man Menin 3. tuotantokausi löytyy varmaan esim. CDONista ja Discshopista myös. Discshop toimittaa yleensä tuotteet nopeasti (olen muutaman kerran tilannut sieltä). Aavistan että sinun pitäisi nyt nopeasti päästä jatkamaan sarjan kanssa. :) Hyvä katsoa kun on fiilis päällä.

    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löysin huuto.netistä 3. kauden hintaan 12,95€ +postarit 2€, sama hinta kuin verkkokaupoilla olisi ollut. Mutta kiitos vinkeistä!! :)

      Poista
  3. millanen hintataso siellä zizzin outletissa oli? :) me ajellaan ens viikolla jyväskylän outletiin shoppailemaan, jes!

    http://fffirstclassticket.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli aika paljon tiputettu hinnoista pois. Esim. tuo oma paitani taisi maksaa alkuperäisesti 49,50€ ja oli nyt sen 30€. Sitten ostin sellaisen liivisysteemin 10€:lla. Huomasin, että Jyväskyläänkin oli sellainen outlet tullut, hyvä idea kyllä! :) Kannattaa muistaa ottaa sitten käteistä mukaan, aikanakaan Porin outletissä ei käynyt kortit.

      Poista
  4. Hei! Laitoin sinulle eilen tähän kommentin jossa myös pari kysymystä vaateostoksia koskien - kommenttini ilmestyi tähän kyllä näkyviin mutta on nyt hävinnyt -poistitko ehkä sen jostain syystä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eve,

      Voi ei, minnekähän se kommentti meni? Sähköpostiini se meinaa oli kyllä tullut, mutta täällä sitä ei näy. Kopioin tekstin tähän sähköpostistani:
      "Hei Satu! Blogiasi on edelleen kiva lukea, sinulla riittää energiaa moneen asiaan. Ihan mielenkiinnosta kysyn onko jokin väri mitä et missään tapauksessa osta ja käytä? Ja toinen kysymys: ostat paljon netistä, vastaako käyttämissäsi nettikaupoissa vaatteiden malli ja väri nettisivuilla/kuvastoissa olevia kuvia vai tuleeko yllätyksiä? Itse olen huomannut että jos enemmän tilaa samasta paikasta niin koon valinta on aika helppoa mutta ainakin värien suhteen niitä yllätyksiä joskus tulee! Hyvää viikonloppua!"

      Vihreää ei taida kaapistani löytyä, eikä punaista. Mutta en ole oikeastaan mitään väriä vastaan, beige olisi esimerkiksi nätti väri mutta ei sovi itselleni yhtään. :( Pettymyksiä värien suhteen on tullut nettikaupoista tilattaessa aina välillä. Ostin esimerkiksi Yoursilta siistin kauluspaidan, joka oli kuitenkin mukavan rento ja siinä oli kivoja röyhelöitä. Ostin sen beigenä ja ajattelin sen värjätä pesukoneessa violetiksi. No eihän siitä mitään tullut, väri ei ollut tarttunut ollenkaan paidan tikkauksiin ja oli sen takia ihan hassun näköinen. Roskiin meni sitten se paita, onneksi oli todella halpa paita.

      Parasta olisi jos pääsisi aina Evansille, NewLookin ja Yoursille vaatteita sovittelemaan. Oikeasti se tunne on ihan paras, kun saa astua sen kynnyksen yli ja pääsee sovittelemaan ihania vaatteita ihan livenä. :)) Evansilla on aina niin hyvä palvelu, että ne myyjät tulee aina jotakin vaatteita ehdottelemaan ja ovat tosi iloisia. :) London I miss you!!!

      Poista
    2. Varmaan se kommenttini hävisi bittiavaruuteen! Kiitos vastauksestasi ja vaivannäöstä kun kopioit kysymykseni tähän. Vaatteiden sovittelu livenä on kivaa jos on sellaisessa kaupassa missä myydään muutakin kuin kokoa 36 tai S... Ja joskus nettikauppa iloisesti yllättää...etsin hiljattain itselleni sifonkitunikaa, mielellään mustavalkoista, rentoa mutta samalla tyylikästä esim. johonkin iltamenoon ja tarpeeksi pitkää kun olen ptkä ihminen. En löytänyt täältä mieleistäni mistään liikkeestä mutta sitten tuli postissa Hobby Hallin kuvasto ja siinä oli juuri sellainen tunika joka minulla oli mielessä. Tilasin heti, tuli nopeasti ja koko, väri ja malli ovat aivan nappiin! .... En ihmettele jos pidät Lontoosta, olen käynyt siellä lähes 20 kertaa 1990-luvun puolivälistä lähtien ja pidän siitä kaupungista tosi paljon. Heti ensi reissusta kauounki tuntui " omalta" .

      Poista