keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Pari päivän asua

Anteeksi, taas kuvat otettu peilin kautta vaikka meillä tuo kolmijalka nyt onkin. Aamulla ennen lähtöä olen kiireesti nämä kuvat ottanut ja en silloin jaksa alkaa säätämään tuon jalan kanssa. :(

paita - Zizzi, pitkä toppi - Zizzi, farkut - Evans
Pidän koko ajan noita Piecen tuubihuiveja, joita sain kahdessa eri värissä äidiltäni lahjaksi. :) Hiukset kiharrettuna pitkästä aikaa!
Neulejakku - Seppälä, Tunika - Crizpy, housut - H&M
Kävin tänään katselemassa vähäsen, että mitä kaupoissa oli jäljellä alennusmyynneissä. Olin käynyt aiemmin sovittamassa näitä kenkiä ja silloin jäin vielä harkitsemaan. Nyt hinta oli alennettu 29 €, sopi minulle hyvin. :)


Olenko muistanut kertoa, että täällä Vaasan GW Gallerian H&M:ltä saa BB-mallistoa? Kävin siellä tänään pitkästä aikaa. Menin oikeastaan hakemaan vain mustia sukkia mutta sukkien sijaan löytyi jotain muuta. :D

H&M neuletakki 29,90€, sormikkaat 1 €, pampulat 2,95€/nippu
Tarvin kipeästi tuollaista rentoa neuletakkia. Kun salilla tulee käytyä usein, niin huomaa vaatekaapista puuttuvan juuri tuollaisia rentoja vaatteita! Varsinkin rentoja housuja tarvitsisin kipeästi mutta en sellaisia tänäänkään löytänyt. Pitää varmaan taas kääntyä nettimyynnin puoleen? Argh, jos asuisin esim. Lontoossa, olisin löytänyt sellaiset varmaan minuutissa kahdet. Tahtoo ulkomaille!!!


Ajateltiin tässä miehen kanssa lähteä hiihtämään, nyt kun vihdoinkin tännekin on satanut lunta. Eilen oli Zumbassa ja huomasin, että kuinka tekniset vaatteet on tehokkaita. Ei meinaa hiki tulla enää ollenkaan, kun päällä on perus t-paidan sijaan teknisiä vaatteita. Olen käyttänyt Davidin plussamalliston treenivaatteita ja ovat kyllä hyviä! Omani olen tilannut Hobby Hallista ja viimeisimmällä Helsingin vierailulla pari Davidin juttua tuli hankittua Stockalta.

Mainitsin tuossa ennen Ukkohallan reissua, että tilasin Hobby Hallista pari laskettelutakkia testiin. Toisen niistä päädyin ottamaan, nimittäin tämän.


Merkki on Catmandoo ja sitä saa vieläki tuolta tilattua, jos muita kiinnostaa. Täältä!
Takki ei ole mikään hirmu paksu mutta ainahan sitä tulee huhkittua ulkona, niin että kuuma tulee. :) Ongelma noissa takeissa on ainakin omalla kohdallani aina se, että ne ovat liian lyhyitä! Mutta tuo onneksi oli pitempi, kuin edellinen laskettelutakkini. Toinen tilaamani vaihtoehto oli tämä.


Kyseessä on Raiskin laskettelutakki. Vikana tässä mallissa oli jotenkin hassu mitoitus. Takki oli minulle aivan liian iso yläosasta mutta liian kapea alaosasta. Takki tuntui laadukkaammalta ja paksummalta kuin Catmandoo.

Nyt ulkoilemaan!

5 kommenttia:

  1. Näytät niin paljon freesimmältä kuin ei ole tuota otsatukkaa :)
    t. Satu

    VastaaPoista
  2. Tarkoitatko rennoilla housuilla jumppaan/urheiluun/kotihengailuun käyviä pöksyjä? :) Itse olen löytänyt hyvän mallin H&M:n urkkavaatemallistosta. Pitkät trikoisen housut, missä on kiristysnauha lahkeensuissa. Hyvä malli, XL venyy minun 54-kokoiseen alakroppaan, ohutta ja mukavaa materiaalia. :) Hinta huimat 19,90e, jos muistan oiken. :)

    Gwenn

    VastaaPoista
  3. Hei kaima,

    Otsuri on muutenkin liian pitkä nyt. :( Täytyisi mennä taas leikkauttamaan tätä lettiä lyhyemmäksi muualtakin. :(

    Ano,

    Rennoilla pöksyillä tarkoitan juurikin sellaisia reiluja, jämäkämpää kangasta kuin esim. collegehousuissa. Vaikea selittää! Tarvitsisin niitä lähinnä tuohon siirtymiseen kodin ja salin väliä. Salilla on niin trendikästä porukkaa, että haluaisi pukeutua sinnekin vähäsen paremmin. :)Hypistelin muuten juurikin niitä housuja, jotka varmaan sinulla on. En käynyt sovittamassa, mutta hyvä tietää että minullekin menisi sitten se XL koko.:)

    VastaaPoista
  4. Kivoja päivän asuja! Hassua, ostin juuri aika samanlaisen villatakin Henkkamaukalta kuin tuo sinun Seppälän neulejakku... Just tuollaiset taskurusetit kuin tuossa näyttää olevan!

    Hei muistan sun joskus sanoneen että Evansin koot on pienempiä kuin Yoursin. Päteekö sama alusvaatteisiinkin? Olen nimittäin ostamassa kasan alushousuja sieltä, mutta en tiedä pitäisikö ottaa isompi koko kuin Yoursilla (siellä 22-24)... Entä onko sulla kokemusta rintaliivien kokoluokituksista Evansilla?

    VastaaPoista
  5. Heippa,

    Joo, itsekin huomasin viime visiitilläni H&M:lle, että siellä on melkein samanlaisia neuletakkeja! :D Hyvä, että kysyit Evansin alusvaatteista. Nimittäin alusvaatteiden, varsinkin siis alushousujen kohdalla, asia on eri tavalla. Ne ovat ainakin oman kokemukseni mukaan olleet tosi reiluja! Olen yleensä ottanut kokoa 18-20 tai 22-24. Mutta tietty on olemassa erilaisia matskuja, mutta puuvillaisissa ainakin asia oli näin. Rintaliivejä en ole muistaakseni sieltä koskaan ostanut, sovittanut kyllä olen. Ne vastasi aika hyvin kokoaan, mutta Debenhamsilla on parhaimmat liivit. Sen takia en ole Evansilta ostanut, jos siis olen Lontoossa ollut ihan paikan päällä. :)

    VastaaPoista