maanantai 7. maaliskuuta 2016

Juhla-asua

Heippa!

Päätin tulla näyttämään lauantaista juhla-asuani. Ostin tuon mekon Yoursilta todella edullisesti poitsun ristiäisiä varten ja otin sen nyt uudestaan käyttöön. Materiaali on oikeastaan tuollaista paksua laskeutuvaa trikoomaista, joten se on kiva päällä. :)


Oli vähän perässä juoksemista tuolla, kun poika on nyt kauheasti kiinnostunut portaista ja niitä pitää päästä kiipeämään koko ajan. Meillähän täällä kotona on myös portaat, joten treeniä ainakin saa. :) Oli ihanat juhlat tuolla lauantaina, oli vain pakko lähteä aikaisin pois..poitsu oli niin väsynyt kaikesta uudesta, että väsy ja kiukku tuli. Nukahti heti sitten autoon mutta nukkui vain 15 minuuttia ja sitten taas mentiin. :D Onneksi saatiin sitten hääkakkua maistella vielä sunnuntaina ystävän kotona. Oli muuten niin hyvät ruoat tuolla juhlapaikassa, kaikki itsetehtyä. Tehdään kyllä täällä kotonakin sellaista salaattia, johon tulee lohta, riisiä, maissia, herneitä ja paprikaa. Yksinkertaista mutta ei ole kuitenkaan tullut tehtyä. Aina sitä jumiutuu tekemään samoja ruokia viikosta toiseen.

Laitan tähän kuvaa myös asusta, joka minulla oli lauantaina päällä kun kävin sitten illemmalla Keskisellä. Tuo eläinkuvioinen tunika oli myös siellä Yoursin paketissa. :)


Kuva on tosi sumea, toivottavasti saatte jotain selvää. Nuo Zizzin revityt farkut on niin ihanat. Kivat jalassa, olisikohan noita vielä saatavilla siellä myymälässä tai netissä, tekisi mieli ostaa toiset!

 Mentiin sunnuntaina poitsun ja miehen kanssa Keskisellä käymässä. On kivaa kun nyt poitsu on kuitenkin jo taapero, niin voi laittaa leikkimään kaikkiin kivoihin leikkipaikkoihin. Yleensä vain on se pienin lapsi, niin pitää olla vieressä vartioimassa. Niin nytkin oltiin poitsun kanssa vähän sivummalla, että ei isommat lapset laske päälle liukumäessä. Tuolla Keskisellä on siis kaksikin tuollaista isoa leikkipaikkaa. :)




8 kommenttia:

  1. aivan ihana tuo eläinkuosi tunika =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä ihana! Olen pitänyt sitä jo aika monesti! Aika hassua, että tuo on aika simppeli malliltaan mutta silti en ole ikinä törmännyt yhtä hienoon tunikaan missään kotimaan liikkeissä. Zizzi on ainut, joiden vaatteissa on mielenkiintoisia leikkauksia!

      Poista
  2. Ihana mekko:) mitä kokoa sää oot? ei oo pakko vastata..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kokoa 50/52. Eli UK koko on 22/24, ainakin Yoursilla. :)

      Poista
  3. Hei olis kiva, jos kertoisit mistä löydät hyvät alusvaatteet ja sukkahousut? Varmasti moni plussakokoinen tarvittis näihin vinkkiä. Ootko tilannu netistä esim. rintsikoita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tehnyt asiaan liittyvän postauksen aiemmin. Mutta rintaliivit olen tilannut viime aikoina Lumingieriltä, koska käytän imetysliivejä vielä. Parhaimmat sukkahousut olen kotimaan liikkeistä löytänyt Norlyniltä. Saa siis ihan tavarataloista. :)

      Poista
    2. Kas tässä. Tosin tuo postaus on vuodelta 2011, joten päivitys olisi kohdallaan! :) http://bunnymode.blogspot.fi/2011/08/toivepostaus-alusvaatteet.html?m=1

      Poista
    3. Kiitti kun linkkasit tuon vanhan postauksen! :)

      Poista