keskiviikko 24. helmikuuta 2016

It´s here!

Nyt se on täällä, se Yoursin paketti tuotiin ihan ovelle asti!! Ja ne vaatteet on täydellisiä! Ai että, pitäisikö jatkossa tilata kaikki expressinä, niin saisi tuotteet nopeammin ja ovelle asti. Tosin, uskallanko tilata Yoursilta tämän selkkauksen jälkeen enää. :D Siellä on kyllä parhain hinta-laatu suhde.

Tänään laitoin töihin jo yhden vaatteen tuosta tilauksesta, nimittäin tuon ihanan värisen tunikan. Tuo "pitsiperhonen" on niin kiva tuossa.

Teki mieli laittaa tuo väsynyt nassuni peittoon mutta antaa nyt mennä, nimimerkillä 4 tuntia unta viime yönä.


Tuo neuletakki on Lindexin ja ostin sen muistaakseni kirppikseltä. Nuo housut on uudet Seppälästä, sillä ystistarjouksella ostin. Olisi pitänyt ostaa toisetkin. Seppälässä on hyviä nuo mustat kapealahkeiset housut.

Esittelen ne muutkin Yoursin tilauksessa tulleet mutta nyt ei pystynyt venymään, kuin tähän yhteen kuvaan. Arvatkaa, meillä ollaan TAAS flunssassa! Eka tuli poitsuun ja sitten äitiini ja sitten mieheeni. Minä olen vielä terve. Kyllä se kuulkaas on niin, että kannattaa olla pikkuisen pläski että ei ole niin usein kipeänä. ;)

Mitähän muuta tässä piti höpötellä, ajatus katkesi! Noh, nyt katsotaan päivän Emmerdalet ja sitten voisi mennä nukkumaan aikaisin. Oli töissä kiirettä ja väsymys on aikamoinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti