keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Yoursin ostoksia

Heippahei!

Nyt on tehty hankintoja enemmän pelkästään yhden viikon aikana kuin varmaan koko äitiysloman aikana. :D
Käytiin maanantaina siellä Myllyrannan Yoursilla Mänttässä. Olipas mukavaa päästä hypistelemään ihan livenä niitä vaatteita ja ennen kaikkea sovittelemaan, ei tarvinnut tilata sikaa säkissä.
Ihan hyvin siellä oli vaatteita nyt, tietty ei kaikista haluamistani vaatteista tai kengistä löytynyt sitä omaa kokoani mutta sain sieltä pussillisen vaatteita, että ihan hyvin. Tosi kivaa oli myös, että minut muistettiin siellä edelleen. Paikan omistaja tuli myös juttelemaan kertomaan, että hän oli käynyt viime käyntini jälkeen blogissani ja oli kovasti tykännyt kirjoituksistani.
Mitään alennusta ei silti herunut, hih hih. :D

TÄÄLLÄ edellinen postaukseni Yoursin visitiistä, nyt en ottanut mitään uusia kuvia.

Yoursin hankintojen lisäksi olen tehnyt kenkäostoksia ja sitten vielä tuli Elloksen tilaus, jossa oli aivan ihana takki!! Pari kosmetiikka juttua tuli hankittua myös.

On tässä muutenkin riittänyt kiirettä. Minuun otti yhteyttä Lännen Median toimittaja, joka halusi tehdä minusta jutun Tyylikysymys- palstalleen. Juttu tulee ulos aika varmasti viikonloppuna, en ole ihan varma kuinka moni sanomalehti (mm. Kaleva, Pohjalainen, Aamulehti) julkaiseen jutun mutta minulle saa hihkaista, jos bongaa jutun jostakin sanomalehdestä! :) Kuvatkin otettiin, joten varmaan tunnistaa, poikakin on kuvassa mukana. :)

Esittelen tässä nyt nämä uudet hankintani, joista tuossa heti alussa kerroin. Laitan tuohon ensiksi mallikuvan ja sitten oman kuvani, saatte vertailla miten todellisuus eroaa mallikuvista. :D

Paita, Yours.



Skinny farkut, Yours.

Minulla on jalassa myös uudet Yoursin skinny farkut. Näissä housuissa on hitusen liian pitkät lahkeet itselleni. Suostuisikohan äiti lyhentämään nämä...äitii?

Paita, Yours.
Tätä paitaa oli saatavilla Yoursilla valkoisena, mustana ja viininpunaisena. Olisin halunnut tuon valkoisen mutta siitä ei ollut kokoja enää, tyydyin sitten mustaan. Hyvä töihin!

Tämä pitsinen jakku ei ollut enää saatavilla Yoursin sivuilla, höh. Kuuluu Yoursin Luxe- sarjaan, joka on hieman hintavampi. Alla on Zizzin uusi tunika Ellokselta.



Tuotakaan neuletakkia en löytänyt Yoursin sivuilta. Tämä onkin ainut eläinkuvioinen neuletakki kaapissani. :)

 Siinä oli Yoursin ostokset. Sitten esittelen hehkuttamani takin Ellokselta.

Ahhka Reneta takki, Ellos.


Täällä tuulisessa Vaasassa todella tarvitsee tuollaista teknistä takkia, jota voi kuitenkin käyttää niin lenkillä kuin kaupungissa. Nyt minulla on sellainen, jei! Tuo takki on ihana kevyt, lämmin ja silti hengittävä päällä.

Sitten vielä ne kengät. :D




Nämä kaikki kengät on Riekerin. Nuo ballerinat on töihin. Tosi hyviä jalkaan ja toivottavasti myös kestävät pitkän. :)

Olin tänään ulkona vaunulenkillä vesisateessa ennen kuin nuo asukuvat otettiin, tuli testattua meikin kestävyys. :D

Kertokaas nyt mielipidettä ostoksista? :)

18 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia kaikki, tykkään sun tyylistä :) Tuo ahkkan takki tulisi itsellekin tarpeeseen, saanko udella mikä koko sulla takista on? :) Itselläni on entuudestaan pari ahkkan takkia ja koot on aina vähän arvoitus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ahhkan takit on kyllä arvoitus joskus tosiaan. Yleensä on ollut niin, että jos on ollut hyvä ylhäältä niin alhaalta liian kireä. Mut tuo takki oli hyvä, otin koon 54/56 varmuuden vuoksi ja tuo oli itselleni hyvä koko. Normaalisti käytän kokoa 50/52, niin kuin nuo kaikki Yoursin vaatteet on. :)

      Poista
    2. Mulla myös yleensä ollu just noin, että ylhäältä hyvä tai jopa vähän löysä ja alhaalta tiukka. Itsekin käytän yleensä myös kokoa 50/52, joten antamasi takki koko auttaa paljon jos päädyn sen tilaamaan. Hyvää syksyn jatkoa :)

      Poista
  2. Hyvännäköisiä kaikki, mutta erityisesti tuo eläinkuosinen neuletakkiyhdistelmä on TOSI hyvännäköinen! Solkibuutsit haluaisin kans! : ) -B-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos B! :) Nuo saappaat on tosi hyvät jalkaan. :)

      Poista
  3. Moikka, pakko kysyä mistä kaupasta löysit noi Riekerin solkisaappaat. Yritin ettiä niitä netistä, mutta en löytäny. Just sellaset, joita olen Riekeriltä odottanut. Kiitokset jo etukäteen :-) -M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ne Töysän Kenkätehtaalta. Siellä on tosi paljon Riekeriä. :)

      Poista
  4. Siellähän te olitte lauantaina Kalevassa. Hieno kuva ja kiva oli bongata "tuttuja". :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos ilmoituksesta tosi paljon. Nettiin se juttu ei tule ollenkaan, joten pitää tästä varmaan itsekin lähteä lehteä ostamaan. Juttu voi ilmestyä vielä huomennakin muissa lehdissä. :)

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja vaatteet. Varsinkin takki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ritva! Olen käyttänyt tuota takkia jo paljon, se on ihana!

      Poista
  7. Bongattu sunnuntain Ilkasta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, Pohjalaisessa oli myös. Nyt minäkin näin sen oikein lehdessä. :)

      Poista
  8. Tämän päivän Satakunnan Kansassa oli juttu :) Oli tosi kiva juttu ja hyvä kuva sinusta ja pojastasi!

    VastaaPoista
  9. Tuli lauantaina myös käytyä Yoursilla, kun sielläpäin olin. Kyllä nyt oikein ketutti. Vallikoimaa oli, mutta monesta jäljellä vain koosta 26 ylöspäin, vaikka syyskuorma on tullut vasta pari viikkoa sitten. Tuon saman mustan paidan ostin, missä on nuo narut kauluksesa. Olisin tahtonut tuon eläinkuosineuletakin, mutta siitäkin vain liian isoja jäljellä. Vieläkään ei ole heillä hanskassa menekki vs. tilaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä harmittaa Noora, että sinulla käy niin huono tuuri vaatteiden kanssa siellä. Kyllä siellä menekkiä tuntuu olevan, niin voisi tilauksia pistää enemmänin menemään. Vai tuskin se vika Yoursin päässä on?

      Poista
  10. Niin ja pitääkin mennä anopille lukemaan eilisen SK :)

    VastaaPoista