perjantai 7. marraskuuta 2014

OOTD ja kuulumisia

Nyt tästä perjantaisin postaamisesta on tullut näköjään tapa. Noh, ensi viikon jälkeen alkaa mammaloma, niin eiköhän sitä aikaa ole sitten enemmän?

Harmittaa, kun ei saada myytyä meidän vanhoja olohuoneen kalusteita pois tieltä. Viimeksi tänään vietiin taas uusia ilmoituksia kauppojen seinille, lisäksi meillä on ilmoitus Facebookissa sisustuskirppiksellä ja muuallakin. Meillähän on nämä ihan laadukkaat Suomessa tehdyt ja Maskusta ostetut kalusteet, löytyy tv-tasoa, vitriiniä ja toista tasoa. Onko tämä pähkinä niin out sisustuksessa nykyään, että sitä ei kukaan osta? Silloin muutama vuosi sitten juuri tämä sävy oli niin IN. :)
Tarkoitus on tilata Ikeasta uusia vaaleita kalusteita, sieltä vain löytyy niin fiksut ratkaisut että muualle kannata oikein katsoa. Tai no ollaan katseltu mutta päädytty Ikeasta löytyvän meille parhaimmat ratkaisut. :)  Ja tietty jos rahalla ei olisi väliä, niin voisi mennä vaikka Vepsäläiselle..

Olen tässä kierrellyt huonekaluliikkeiden ohella vaatekaupoissakin, H&M:ltä löytyi hauska neule. Minulla oli se tänään töissä, meni ihan vauvamasun kanssakin. :D Tuo neule on siis ihan normipuolelta mutta venyy. ;)



neuleliivi - Yours, neule - H&M, housut - Seppälä GG, saappaat - Evans

Kuvista muuten näkee samalla sneap peakia meidän uudesta harmaasta laattalattiasta ja tuosta ihanasta keittiön tapetista. Eteisessä majailee uusi mattokin. :) Meille tuli myös uusi jääkaappi keittiöön, teräksen harmaana tietty. Lähdettiin tälle harmaalle linjalle sitten oikein kunnolla. Tilataan vielä teräksen harmaana astianpesukone ja uunikin mutta tuo jääkaappi oli kriittisin, se piti jo aika mielenkiintoisia ääniä. Olihan sillä ikääkin jo 14 vuotta!
Oli muuten ärsyttävä operaatio tyhjentää pakastin ja jääkaappi, koska sitä oppii ostamaan ruokaa juuri vain sen verran kun tarvitsee ja tulee oikeasti syötyä?!

Oli hauska juttu tänään töissä, kun miespuolinen työkaveri (uusi sellainen) arvuutteli minun olevan noin neljännellä kuulla raskaana. Kerroin hänelle, että kyllä tämä vauva pitäisi ensi kuussa ulos saada...oli miehellä aika mielenkiintoinen ilme. :D
Tosi hyvin olen jaksanut olla töissä, liitoskivutkin ovat helpottaneet ja samoin närästys. Tässähän ollaan elämän kunnossa, vaikka masussa asustaakin tällä hetkellä sellainen reilu 2 kg painava poika. <3 p="">
Teen erikseen pelkästään vauva-aiheisia postauksia tässä tulevien viikkojen aikana. Ne, joita ne ei kiinnosta, niin voivat hypätä kokonaan yli. Ajattelin kirjoittaa meidän hankinnoista, on muuten aikamoinen viidakko ollut noiden tarvikkeiden hankinta. Kaikilla on niin erilainen mielipide asioista!

Varasin tänään kirppiksen, kaikki sisustustavarat eivät sovi enää uusiin sävyihin. :( Tai vielä en saanut kirppispaikkaa mutta varmaan viikon kuluessa soittavat ja kertovat myyntipaikan numeron.

10 kommenttia:

  1. Jei! Vauva postauksia odottelinkin lisää! :) Tapetti on kivan näköinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä tulossa ensi viikolla. :) Ollaan tosi ihastuneita tuohon tapettiin!

      Poista
  2. Itse luotan valkeisiin kalusteisiin vaikka joku sanookin niitä kliinisiksi. :) Helppo vaihtaa tunnelmaa/saada väriä muilla sisustustavaroilla.
    Tapetti näyttää hyvältä,meillä on joskus ollut samanlainen tapetti pojan huoneessa.
    Mielenkiinnolla odotan vauvapostauksia.Itselle aihe on ajankohtainen koska minusta tulee täti joulukuussa.Vauvavaatteisiin ja tarvikkeisiin olen päässyt taas ja kaikkea mielekiintoista tuntuu olevan tarjolla. :D
    Oletko ajatellut laittaa huonekaluja Tori.fi myyntiin?Sisustustavaraa fb kirppiksille?
    Tsemppiä loppuraskauteen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen on turvallinen valinta, sitä on helppo myydä eteenpäin. :) Onneksi olkoon tädiksi tulemisesta!

      Poista
  3. Oletpa hehkeän näköinen ja ihana vauvamasu! :) Tykkään myös printtipuserosta, pitääpä käydä tsekkaamassa! Mukavaa odotusaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyt se masu jo erottuu, vaikka olenkin pyöreä pyllerö. :D

      Poista
  4. Et oo näemmä lihonut raskauden myötä niinkun yhtään. Hyvä sinä! Tuut olemaan huippukuosissa kun vauvan saat ulos! Kade oon :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhut, minulle ei ole tullut raskauskiloja kuin pari. Sinänsä outoa mutta olen lukenut, että joillakin aineenvaihdunta nopeutuu raskauden aikana. :)

      Poista
  5. Ehkä just sen jälleenmyynnin kannalta ei kannata ostaa niitä maskusotkaikea-huonekaluja. Moni kun ei halua niitä kotiinsa uutenakaan. Varsinkin jos "puiset" huonekalut ei ole täyspuuta vaan jotain kalustelevyä on myyntiarvo käytettynä nolla. Ei niitä taida silloin edes kierrätyskeskus ottaa vastaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en minäkään ole mikään Maskun suurin kannattaja mutta nuo on tehty ihan Suomessa ja ovat täyspuuta..painavat paljon. Hyvässä kunnossa ovat ja varmasti pitkäikäisiä. :)

      Poista