tiistai 26. elokuuta 2014

OOTD (with some new things)

Eilen tuli tehtyä pienimuotoista shoppailua ihan täälä Vaasassa, ostin pitkästä aikaa jotakin vaatetta täältä vaikka yleensä en löydä mitään. :)

Olin sovittanut KappAhlissa yhtä neuletakkia ja silloin en sitä ostanut mutta nyt sitten en saanut neuletakin ihanaa väriä ja trendikästä pituutta mielestä pois. Keskustan KappAhlissa oli melkein kaikki koot loppu ja lähdin sitten tyhjin käsin. KappAhlin nettisivut on kätevät, kun näkee että onko jotakin tiettyä tuotetta saatavilla jommassa kummassa Vaasan myymälässä. Tuokka Kivihaassa sitä neuletakkia sitten oli koossa L ja se lähti oitis mukaani. Tämä ei ole XLNT -mallistoa vaan ihan normipuolelta.



Neuletakki - KappAhl (uusi) / toppi - Zizzi / housut - Seppälä / kengät - Esprit

Lisäksi tein KappAhlista muitakin ostoksia. Kuinka moni on huomannut, että heille on tullut myyntiin oma urheilumallisto? Siellä on kokoja jopa 52/54 asti. Nyt vielä sattui olemaan tarjous osta 3 maksa 2. Minä sitten ostin tuollaiset treenihousut, joita kyllä ajattelin pitää ihan muutenkin (onhan se nyt muotia:) ) ja lisäksi parit saman malliston alushousut kivoissa väreissä.



Body Shopissa tuli myös käytyä pitkästä aikaa, nykyään enää en käytä ko. merkin suihkugeelejä tai edes vartalovoiteita, koska siirryin Ahavan tuotteisiin. Mutta heillä on todella hyvä poskipuna, jota olen käyttänyt jo kokonaisen yhden pakkauksen. Tätä voi myös käyttää luomivärinä mutta minä olen laittanut sitä vain poskiin. :)



Meillä on täällä kotona tapahtumassa muutoksia sisustuksen suhteen. Itseasiasssa juuri tänään tulee eräs ostaja hakemaan pois vanhan sohvan ja saman sarjan nojatuolin. Olen jo käynyt Askossa tilaamassa uuden nojatuolin ja rahin. Meillä on ollut tuolla yläkerrassa Askon vuodesohva, joka otetaan nyt käyttöön täällä alakerrassa. Nojatuolin sai tilattua samalla kankaalla, niin on mukavan yhtenäinen! Muitakin muutoksia on tulossa mutta niistä sitten myöhemmin lisää. :)

6 kommenttia:

  1. KappAhalin urheiluhousuista odottelen kuvaa,sellaisille olisi meinaan tarvetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä en ole ehtinyt niitä käyttämään muuta kuin ihan vain kotona. Pitää miettiä minkä kanssa ne sopii, siis jos käyttää niitä ihan vaatetuksena eikä salivaatteena. :)

      Poista
  2. Meilläkin on ollut pikkuisen täällä kodissa muutoksia sisustuksen suhteen :) Ihanan piristävää jotenkin näin syksyn keskellä! Tummat huonekalut päivittyi vaaleisiin ja samalla verhojen vaihtoa, niin johan on erinäköinen koti. Vielä pitäisi makkariin laittaa uudet verhot ja vaihtaa päiväpeitto + koristetyynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisustaminen on ihanaa, varsinkin juuri näin syksyn aikaan. :) Saa jo isoja muutoksia vaihtamalla juurikin verhoja ja tyynyjä.

      Poista
  3. Minäkään en tiennyt, että KappAhlista löytyy isomman koon urheiluvaatteita - pitääpä käydä katsastamassa valikoima. HM:lle niitä oli tullut ainakin nettikauppaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä katsomassa, tosin ne isoimmat koot varmaan menee äkkiä. Täällä Vaasassa minä vein viimeiset rekistä, ei niitä varmaan tule edes yhteensä kuin ihan vain pari kappaletta.

      Poista