torstai 19. kesäkuuta 2014

OOTD

Nyt on käyty siistimässä tätä tukkaa, kyllä helpotti! Pituudesta lähti 3cm ja vähäsen lisättiin värihoitsikkaa noihin punaisiin kohtiin. Nyt minulla on muuten liukuvärjäys näissä hiuksissa, kun tuo punainen väri on valahtanut latvoihin hiuksien kasvaessa. :D


Minun tuo parturi on tuolla noin 200km päässä, niin piti sitten samalla yhdistää hyvän ystävän tapaamista, vanhempien luona vierailemista ja parissa kaupassa käyntiä. Mitään en kylläkään ostanut, kävin sitten paluumatkalla parilla kirpparillakin mutta niistäkään en löytänyt mitään!

Pyysin äitiäni nappaamaan asukuvaa. Päälle valikoitui pitsiä, siitä ei voi koskaan mielestäni saada tarpeekseen. :)



bolero Boca / mekko Forever21+ / farkut Zizzi / kengät Vagabond

Kävin eilen lenkillä, ajattelin mennä pikkuiselle lenkille mutta sitten olikin niin nätti ilma ja kevyt askel, että teinkin tunnin lenkin. :)

Laitoin eilen päälle uuden sinisen takin, jonka tilasin Ellokselta. Tuossa takissa ei ole vuorta ollenkaan, joten ohuena kelpaa hyvin kesälläkin lenkille, nyt ilmat ovat olleet aika kylmät. Jalassa minulla oli Adidaksen treenitrikoot. Ostin nuo trikoot muutama viikko sitten urheilukaupan poistomyynnistä, mukava -50% alennus. Koko on XL mutta menee ihan hyvin, koska trikoo tunnetusti venyy. :D Niin ja nuo lenkkarit ostin Las Palmasista, merkki on Reebok. Edellisten Asicsen lenkkareiden kanssa tuli joka ikinen kerta penikkatauti jalkaan mutta nyt ei tule mitään kipuja näiden Reebokin lenkkareiden kanssa. :)



HAUSKAA JUHANNUSTA KAIKILLE! OLKAA TURVALLISESTI VESILLÄ JA MAALLA!

8 kommenttia:

  1. Ihanat nuo vagabondit kengät! :) Ja hyvää jussia sinnekkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin alunperin halunnut ostaa nuo Vagabondit mustana mutta niitä ei ollut enää. Nyt ei haittaa tuo oranssi, se on kivan kirkas väri. :)

      Poista
  2. Ei, pitsiä ei voi koskaan olla liikaa! ; ) Hyvää juhannusta! :)
    -B-

    VastaaPoista
  3. Ihmekään jos oli Vagabondin kengät, kun Jenni meinas hyökätä ruudun läpi niiden perään :D Kiva tukka muuten! Vagabondiin vielä palatakseni, niissä tuntuu olevan tosi hyvä lesti, olen aina pitänyt paljon Vagabondin kengistä ja niistä parhaat istuvuudet itselleni löytänyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle sopii parhaiten Espritin ja Vagabondin kengät. Kaikkein huonoiten taitaa sopia Clarks, olen meinaa niitä sovittanut muutamat joskus ja aina istuvuus on ollut ihan kauhea. :D

      Poista
  4. Nätti asu taas! Hyvää juhannusta. :)

    VastaaPoista