perjantai 17. tammikuuta 2014

A little party never killed nobody

Tiedättekö tuon biisin? Se on näköjään jo julkaistu viime kesänä, minä bongasin sen vasta nyt! En olisi ikinä arvannut pelkän äänen perusteella, että kyse olisi Fergiestä. Puhun siis tästä biisistä;


En ole nähnyt sitä Great Gatsby -leffaa, jonka soundtrackillä tuo biisi ilmeisesti. Tuo on itseasiassa meidän Zumba biisi ja sieltä sen bongasinkin. Tuo on ehdottomasti paras biisi tunnilla, tykkään! Minua motivoi tosi paljon Zumbassa, jos on sellaista musaa mistä itse tykkää. Meillä on lisäksi nyt ollut "listahiteistä" Timber (Pitbull ft. Ke$ha). Tulisi enemmän tyttöenergistä musaa tyyliin Beyonce tai vaikka Janet Jackson. :D

Tänään käytiin Makuunissa hakemassa pari leffaa vuokraan. Siellä on nyt sellainen tarjous, että jos vuokraa 2 leffaa, niin saa toisen -50% hintaan ja saa lisäksi pitää ne 2 vrk:n ajan. Arvatkaa oliko vaikeaa pyöriä siellä niiden kaikkien ihanien irtokarkkien tuoksujen seassa?! Kyllä oli itsehillinnän kanssa hommia..mutta en sortunut YES!


Vuokrattiin sitten Vin Dieselin Riddick ja Only God Forgives (Ryan Gosling...<3 p="">Olen katsonut nuo kaikki Riddickit, tykkään.

Minä muuten tilasin nyt sitten sen mekon Asokselta. Näytän sitten, että miltä ne näyttää päällä. Tilasin pari muutakin yläosaa todella edullisesti. Tosi mukavaa, että Asos ei peri mitään toimitusmaksuja!

Meinasin tänään taas mennä salille mutta mies sai ylipuhuttua pitämään vapaapäivän, huomenna sitten menen kyllä taas. :)

Mahtavaa viikonloppua! 

4 kommenttia:

  1. Sinulla on niin kaunis, heleä iho! (Ja olet kyllä muutenkin tosi kaunis). :)

    Se on suuri plussa ettei Asoksesta tilatessa tule toimituskuluja. Lisäksi niiden aleista voi joskus löytää todella edullisia mekkoja, ja laatu voi silti olla hyvä. No, nyt kun kehun heitä niin ne kaksi mekkoa mitkä olen tilannut tästä alesta, ja ovat vielä matkalla, ovat varmaan pettymyksiä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne B. Tosin eilen kokeilin tuolla minun pokkarillani uutta kuvausohjelmaa, joten sekin saattoi silottaa ihoa. :D Käytän nykyään Lancômen kasvotuotteita. Tuntuu, että ne sopii todella hyvin iholleni. Asos on kyllä loistava, kun eivät peri ollenkaan toimituskuluja. Toivottavasti tilaamasi mekot ovat loistavia! :) Oma pakettini on jo matkalla, jänskättää!

      Poista
  2. The Great Gatsby oli hyvä leffa, kannattaa katsoa! Itse rakastuin tähän elokuvan biisiin : http://www.youtube.com/watch?v=ol6WLWNhWjk (Lana Del Ray - Young and Beatiful <3 Ihana rakkauslaulu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy varmaan katsoa se, on kyllä ollut mielessä. :)

      Poista