tiistai 5. marraskuuta 2013

What a week

Helsingin reissusta taas kotiuduttu tuossa pari päivää sitten eli sunnuntaina. Hurtsin keikka oli säväyttävä, Theon ja Adamin karisman tuntee ja näkee kauas katsomoon asti. Yleisö oli ihan hulluna, niin paljon ihmiset nautti keikasta! Minua ärsytti vieressäni istunut mies/jätkä, jonka tyttöystävä oli päättänyt väkisin raahata paikalle, vaikka tuota tyyppiä ei kiinnostunut keikka sitten tippaakaan! Oi miksi tyttöjen pitää niitä poikaystäviä/aviomiehiä raahata sellaisiin paikkoihin, joissa he eivät selvästikään viihdy?! Minä en ole koskaan ymmärtänyt, että miksi niitä pitää ottaa mukaan vaatekaupoille ja istuttaa johonkin nurkkaan, jossa ne vaan hönkäilee tylsistyneinä ja valittavat, että mennään jo? Samoin jos naiset pyörivät siinä sovituskopeilla miehen edessä joku mekko päällä, että "kulta, onks tää mekko hyvä, näyttääks mun pylly isolta"? En kestä!
Minun mielipiteeni on, että ko. naisilla on heikko itsetunto tai ovat muuten vain itsekeskeisiä.

Juu, olen väsynyt..siksi tälläinen purkautuminen. :D

Theo&Adam

Tämä on ihana kuva.
Meidän paikka oli aika kaukana lavasta mutta ihan hyvin sieltä näki..ja kuuli. :)
Tähän monta sydäntä!
Olen niin ihastanut siihen uuteen Zizzin tunikaan, että pidin sitä koko Helsingin matkan vaikka olihan minulla muitakin vaatteita mukana. :D Otettiin sitten kuva vain asusta takki päällä. :)


Olen käyttänyt tuota NewLookin takki todella paljon. Ostin sen silloin joskus pari vuotta sitten Lontoon reissulta, maksoi muutaman kympin vain. NewLookin vaatteet on oikeasti hyviä, vaikka eivät maksa paljon. Ne on myös yleensä todella muodikkaita, siis suunnittelijat ottavat vaikutteita "normaalikokoisten" puolelta. :)

Oltiin yötä keskustan GLOn hotellissa. Päästiin rempattuun huoneeseen, se oli kyllä hieno mutta tosi pieni.

Kylppärin lattia oli hienoa mosaiikkia, tykkään!

Käytiin muuten Grande Grillissä syömässä (taas), minun annos ei ollut niin onnistunut mutta onneksi uusi ainnos keittiöstä oli parempi. :D Jälkkäreille mentiin Fazen kahvilaan, joka oli ihan meidän hotellia vastapäätä. Tuolla tulee käytyä usein Helsingin reissuilla.

Tuo viineri..nam!
Olen vieraillut Evansin ja NewLookin sivuilla tiheään tahtiin, niitä tämän hetkisiä vaatteita varmaan on vielä joulukuun alussa myynnissä liikkeissä. Evansilla on ihan mielettömiä saappaita tällä hetkellä myynnissä. Tekisi mieli tilata jo nyt mutta ei ole yhtään varma saappaiden sopivuudesta omaan jalkaan, joten en ole uskaltanut tilata. Tulisi jo joulukuu ja Lontoon matka!!

Ainiin..kirppikseltä oli pöllitty pöydästäni se Clarinsin valokynä, joka oli minulla täälläkin myynnissä. :( Lisäksi yksi iltalaukku oli rikottu. Mikä ihmisiä vaivaa, kun tuollaista pitää touhuta?


6 kommenttia:

  1. Tilasin alkusyksystä Evansilta konjakinruskeat saapikkaat! Ihan parhautta, mistään ei suomesta saa aitonahkaisia saapikkaita 120€ hintaan leveällä varrella!!! Nyt onkin siis vaatekaappiin eksynyt useammat pillihousut! Ja nyt kun vielä tänne töihin tuli myyntiin Junarosen vaatteita niin kyllä kelpaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sinun kenkiäsi vielä myynnissä Evansin sivuilla? Onko pohkeesi yhtä iso kuin minulla? :D

      Poista
  2. Uusi lukija ilmoittautuu :) Ikävää touhua kirpparilla, että pitää varastaa ja rikkoa toisten tavaroita! Mua ärsyttää, kun koti on täynnä turhaa tavaraa ja tekisi mieli viedä niitä kirpparille, mutta kun ei vaan uskalla. Joutuu sitten tyytymään huuto.nettiin ja fb:n kirppareihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Elina! :) Kirppiksellä on minulle aiemminkin käynyt näin, ikävä kyllä. Etkö uskalla vielä juurikin tuon ilkivallan takia myyntiin tavaroitasi kirppikselle? Oletko mistä päin? Voin suositella tuota SuviKirppistä täällä Vaasassa lämpöisesti, ihan paras asiakaspalvelu!!

      Poista
    2. En uskalla viedä tavaroita kirppikselle varastelun ja ilkivallan takia. Mä asun Helsingissä :) Joskus, jos satun tulemaan Vaasan suunnalle, niin pitää käydä tuolla SuviKirppiksellä!

      Poista
  3. Ääh en pääse bloggeriin, eli Kirsikkainen vastaapi, mutta siis saappaita näkyy olevan vielä ja jopa alessakin. Oma pohje on reilun kokoinen ja näissä ainakin vielä on varaa venyä enemmänkin! En myöskään saa suoraa linkkiä ( ipad ja laivan netti on kökkö yhdistelmä) mutta näillä tiedoilla löytyy Evansin sivuilta.
    EVANS BROWN EXPANDABLE VENT LEATHER LONG BOOTS
    WAS £95.00
    NOW £75.00
    Colour: Brown
    Item code: 20L02PBRN

    VastaaPoista