perjantai 4. lokakuuta 2013

Päivän asu

Olen myös itse tykästynyt uusiin kenkiin todella paljon. Kommenteista päätellen myös te siellä toisella puolella olette niihin tykästyneet. Jopa niin paljon, että kenkien takia on tehty Etelä-Suomesta asti shoppailureissu Tuuriin!! :)) Ostitko minkä värisenä, mustat vai ruskeat? Minun tekisi mieli mustiakin...

Tänäänkin uudet kengät olivat jalassani, myös muutakin ruskeaa löytyi päivän asusta. :)


 Neuletakki - Keskisen Kyläkauppa (merkkiä en tiedä)
Tunika - Zizzi
Housut - H&M+
Kengät - Töysän Kenkätehdas (Quattro Stagione)
Laukku - Guess (laukku on pikkuisen väärinpäin :D)
Huivi - Pieces



Olin tänään Seinäjoen käsityömessuille heti töiden jälkeen. Mukaan ei tarttunut kuin pari pientä joululahjaa. Zizzissä tuli myös käytyä pikaisesti mutta en sitten sovittanut kuitenkaan mitään. Pentikillä tuli myös ihastelua kaikkea. Yritän nyt säästää rahaa, kun matkaa on tiedossa. Ensi viikolla Helsinkiin I love me -messuille ja sitten joulukuussa vielä Lontooseen. Niin ja jouluksi Ylläkselle :) Taitaa tuossa välissä olla Hurtsin keikkakin tiedossa. Miten toimii muuten Stockan hullareiden lentolippujen ostaminen? Onko ne heti loppu jo aamusta? Kun siellähän on nyt myynnissä lippuja juurikin Lontooseen! Mutta jos olen Helsingissä vasta illalla perjantaina, niin onko turha toivo saada lippuja enää??

Muistakaa osallistua I love me -messulippujen arvontaan, aikaa vielä sunnuntaihin asti! Klik Klik!


8 kommenttia:

  1. Minä ostin Lontoon lentoliput hintaan 114€ edestaas marraskuulle Norwegianilta. Kantsii vilkasta ne eka, siellä oli tosi hyviä tarjouksia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän joulukuun matkaa ei saisi noin halvalla Norwegianilta. Me ei voida joustaa noissa päivissä yhtään, niin varmaan siksi ei sitten löydy halvalla. 370€ taisi olla edullisin vaihtoehto Norwegianilta meille. Mutta jos Stockan liput sais ostettua, niin sitten olisi edullista. :) Et haluaisi Mimmi mennä jonottamaan puolesta. ;)

      Poista
  2. Heh, ei sentään Kenkien takia lähdetty Tuuriin, mutta kerrankin ehdin nähdä hyvän vinkin ennen pohjanmaan reissua. Käydään yleensä vain Nahkapaikassa kenkäostoksilla koska en ole ikinä löytänyt tuolta Kenkätehtaalta mitään kivaa. En huomannutkaan noita kenkiä mustina? Johtuuko siitä että innostuin niin noista ruskeista ja sen värisiä olen hakenutkin. t. Sama E-Suomen mimmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kyllä niitä mustanakin silloin oli mutta ovat voineet tietty loppuakin heti. :)

      Poista
  3. Ihastuttava asu, voisin laittaa nuo kaikki ylleni! Ja edelleen nuo kengät ovat niiiin ihanat! Ja hulluista päivistä, riippuu varmaan ihan tuuristakin, mitä lippuja vielä on jäljellä. Mutta aina kannattaa yrittää. Pidän peukkuja, että saat Lontoon lennot (Oi Lontoo <3, meillä on sinne matka ensi vuonna :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nonna. Ihanaa, että sinäkin pääset Lontooseen. Siitä kaupungista ei vain voi saada tarpeeksi!!

      Poista
  4. Kaunis asu:) Nuo kengät vaan on tosi ihanat.. Löytäisimpä yhtä ihanat itselleni:) Onko teillä vauvahaaveita näin häiden jälkeen?;)

    VastaaPoista