tiistai 1. lokakuuta 2013

Päivän asu

Moikkamoi!

Arvonnan kommenteista päätellen pidätte päivän asuista, joten tässä tulee. ;)

Ostin tosiaan Junarosen takin Stockalta tuossa pari viikkoa sitten. Pääsi heti käyttöön. Mietin tuossa äsken, että en vain mennyt ostamaan liian isoa kokoa. Takin koko on XL (50/52), alle mahtuu aika paljon vaatetta kyllä. Kai se on ihan hyvä, kun tulee kovat pakkaset.



Tänään oli päällä uusi Seppälästä ostamani paita, jonka sain -50% hinnalla. :) Kuvat on aika pimeitä ja bloggaaja on todella väsyneen näköinen kuvissa, sori. Olin eilen kotona töiden jälkeen vasta kymmeneltä illalla ja tänään olen lähtenyt töihin ennen seiskaa aamulla. Päikkärit houkuttelisi tässä vaiheessa aikasta paljon mutta varmaan pakko mennä siivoamaan ainaski tuosta makkaria.


Itseasiassa kengät ja housutkin ovat uudet, syyskuussa on näköjään tullut osteltua. :( Kengät ostin viime viikonloppuna ja housut onH&M:ltä. Nuo housut on todella kivat jalassa, harkitsen muidenkin värien ostamista.

Johnnykin tuli ihmettelemään kenkiä. :D
 Paidan juju on kauluksissa, tykkään.




Muistakaa osallistua arvontaan!

16 kommenttia:

  1. Mistä kengät on ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin ne Töysän Kenkätehtaalta (Tuurissa), jossa on juuri loppuunmyynti meneillään. Merkki on Quattro Stagione. :)

      Poista
  2. Ei ole liian iso takki, tuossa alemmassa kuvassa näyttää melkeinpä sille kuin olis liian pieni, ihan kuin vetäis tuosta taskujen keskitienoon korkeudelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin lähinnä tuota yläosaa, hihojen osalta esimerkiksi.

      Poista
    2. Samaa mieltä, että liian pieni. Oisin itse ostanut kokoa isomman. Tuo paita toisessa on jo useemman koon liian pieni mielestäni.

      Poista
    3. toisessa kuvassa siis :)

      Poista
  3. Onpa kaunis takki, passaa sulle älyttömän hyvin! Ihastelin samaa takkia Stockmannin sivuilla yhtenä päivänä :)

    VastaaPoista
  4. Moi Satu! :)
    Housut näyttävät toidella hyviltä. Minkä kokoisia housuja käytät H&M:ltä? Arvioisin, että olemme saman kokoisia, mutta olen luullut, että minulle ei löydy sopivan kokoisia housuja H&M:ltä. En ole varma onko kotipaikkakuntani hennesillä edes H&M plus- mallistoa enkä ole uskaltanut tilata verkkokaupasta. Olet todella kaunis tuore rouva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nuo housut on H&M+ mallistosta ja ovat kokoa 52. Löytyi täältä Vaasasta ainakin useassa eri värissä, minä tyydyin ihan mustaan. Mutta harmaa tai viininpunainen väri houkuttelee myös!

      Poista
  5. Mulle sattui viime viikolla Stockalta matkaan sama takki. Täällä jo odottelen talvea, että pääsisi sitä käyttämään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sitä jo käyttää, minä ainakin olen sen jo ottanut käyttöön. ;)

      Poista
  6. Housuista kiinnostunut täälläkin.Ovatko isojen tyttöjen mallia ? Mitä muita värejä löytyy ja onko kuminauha vyötärö vai vetskari ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Plussamallistoa ovat. Väreinä oli ainakin sininen, harmaa, musta ja viininpunainen. Vetskari niissä on. :)

      Poista
  7. Suuntasin tämän blogikirjoituksen innoittamana Tuuri-reissulla Kenkätehtaalle ja hypistelemään noita kenkiä... No, ensin tuli nuukuus ja piti miettiä sen aikaa kun kävin tuhlaamassa omaisuuden tavarapuolella ;) pois lähtiessä sitten vielä nuo popot mukaan <3 love them!! Ne on vielä makeemmat livenä. Kiitos siis vinkistä :) t. Tyttö E-Suomesta

    VastaaPoista