sunnuntai 15. syyskuuta 2013

My wedding dress

Nyt olen vihdoinkin takaisin kotona ja blogin parissa. Pahoittelut pitkästä hiljaisuudesta mutta laivalla ei ollut käytettävissä nopeaa nettiä. Ja päätin muutenkin ottaa ihan loman kannalta, tuo laiva oli niin upea!!

Mutta en vielä kerro meidän häämatkasta vaan mennään alkuun, eli häihin.

Häät meni todella upeasti, ihana päivä jäänyt muistoihin. Paljon nähtiin vaivaa häiden eteen ja oli kyllä sen arvoista. Hääpukuni sai paljon kehuja ja olin itsekin siihen erittäin tyytyväinen. Puvun teki Sanna Rosamorista. En saanut mitään alennusta tms. vaikka mainitsenkin yrityksen täällä blogissani. Olen vain niin tyytyväinen pukuun ja Sanna on ihmisemä aivan ihana ja teki tästä tosi upean kokemuksen. Minulla oli heti selvänä mielessä, että puvussa tulee olla mustaa pitsiä. Sellaisia pukuja taisi löytyä tasan yksi valmiina, mutta siinä oli liikaa sitä mustaa pitsiä mielestäni. Onneksi varasin ajan Rosamoriin ja Sanna alkoikin heti suunnitella minulle omaa pukua toivomuksieni pohjalta. Ensimmäinen tapaaminen muistaakseni oli huhtikuussa ja valmis puku minulla oli päälläni elokuun lopussa. :)
Hiukseni laittoi Kati, Hiusstudio Kati M. Parturipalveluista en myöskään saanut mitään alennusta tms. Hiuksiinkin olin vain niin tyytyväinen. :)

Tässä se tulee, minun hääpukuni. Kirkossa minulla oli ainoastaan huntu, eikä ollenkaan tuota boleroa. Huntu oli myös tehty minua varten, koska valmiina ei löytynyt täysin haluamaani. Kirkkokuvista en löytänyt sellaista kuvaaa, jossa olisin ollut yksistään.


Hääpäivä meni todella nopeasti, onneksi on paljon kuvia tuosta ihanasta päivästä!

6 kommenttia:

 1. Todella upea hääpuku! Paljon onnea häiden johdosta!

  VastaaPoista
 2. Kaunis puku, hienot kynnet ja kaikin puolin upea morsian! :) Paljon onnea vielä molemmille! :) <3

  VastaaPoista
 3. Kyllä, olet todella kaunis! Aivan ihana puku, kyllä Sanna osaa. :) Itse lähdin hakemaan pukua Rosamorista Pirkanmaalta asti. ;) Ja todellakin kannatti, en teettänyt vaan vuokrasin, sillä valmismallistosta löytyi samantien The Puku. :)

  VastaaPoista
 4. Upean näköinen puku, ja kampaus sopii siihen loistavasti! :)

  Sopiiko kysellä, että missäpäin teidän häät pidettiin? Ihanko Vaasassa vai jossain muualla?

  VastaaPoista
 5. Onnea!
  Aivan ihana puku. Ja kiva, kun olet takaisin bloggaamassa :)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut rouvalle, puku on kyllä nätti!

  VastaaPoista