tiistai 6. elokuuta 2013

Loving my new pants!

Kylläpä kävi hyvä onni. Kirjoitin tuossa muutama päivä sitten housuista, joita olen sovittanut Lindexillä mutta aika korkea hinta hidastanut ostostani. Tai ei se hinta korkea ollut mutta housuissa on aika erikoinen väri, joten en ollut ihan varma tulisinko pitämään housujani. Seinäjoen Lindexillä menin piipahtamaan pikaisesti ja siellä sattui olemaan juuri nuo samat housut -50% alessa. Yhdet oli jäljellä, muistaakseni sovitin Vaasan Lindexillä yhtä koko pienempää housua mutta ostin nuo kuitenkin, koska ero ei ollut niin suuri.


Tunika - Halens
Toppi - Zizzi
Housut - Lindex Generous
Ballerinat - Esprit


Tuossa asussa tuli päivällä hieman kuuma, aamulla oli taas tosi viileä ilma. Ihanaa, minulla alkaa huomenna työt vasta klo 11. Saa nukkua aamulla hieman pitempään, I love it! 
Olimme tänään miehen kanssa palaverissa meidän hääkuvaajan kanssa. Tuli tosi innostunut olo, hääpäivä vain lähenee ja lähenee. Tykkään tosi paljon tyylikkäistä mustavalkoisista hääkuvista, meille tulee ainakin muutama sellainen. Saas nähdä, että mitkä kuvat sitten teetetään. 

Kirppispöytäni loppuu torstaina, joten vielä ehtii mennä katsastamaan tarjonnan. Vein sinne tänään -50% lapun, joten lähtee edullisesti. Paikka oli Suvikirppis Vaasassa ja paikkanumero 31. Laitan kyllä tännekin pari yläosaa myyntiin, ehkä jo tänään saan kuvat otettua. :)

 


10 kommenttia:

  1. Kivan väriset ovat housut ja sopivat sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elena. En ole omistanutkaan aiemmin noin värikkäitä. :D

      Poista
  2. Ihanat housut.. ja näytät niiiiin hoikalta... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hoikkuudesta en nyt niinkään tiedä, possu mikä possu. :D

      Poista
  3. Itsekin ihailin housuja Vaasan Lindexillä mutta en malttanut ostaa :) Tarttui sieltä mukaan kuitenkin viidet muut ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viidet?! :D Oliko nuo turkoosit Vaasassa alennuksessa jo?

      Poista
  4. Ei valitettavasti ollut :( Mutta oli monta -70% rekkiä :D sieltä ne housutkin suurimmaksi osaksi oli :D

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista